icon

Ako prekonať hanbu na rande po rokoch?

27. apr 2025

Ahojte, som rozvedená 3 nasobna mamička. V skratke , poznám jedného muža, s kt. Som kedysi daaaavno niečo riešila. Po rozvode sa mi ozval, sme sem v tam v kontakte a pozval ma do kina . Od tej doby čo sme sa nevideli som sa zmenila. Dosť som pribrala a ja sa jednoducho hanbím ísť. Ako to prekonať? 🙄

denkabemommy
27. apr 2025

Však chod, uži si rande, buď mu to bude vadiť a bude to vaše posledné rande alebo mu to vadiť nebude a bude to pokračovať 🤷🏼‍♀️. Alebo zahoď šancu aspoň vyjsť von s mužom, lebo si pribrala po rokoch

eee30
27. apr 2025

Chápem. Aj ja som mala ešte pred 10 rokmi o 15 kíl menej... Potom dieťa a hneď predčasná menopauza... A hanbím sa. Čo tak mu povedať o tých kilách navyše vopred? Možno pribral tiež. Možno mu to vadiť nebude... Nakoniec, veľká väčšina žien priberie, aj mužov.... Asi takto by som to riešila. Netreba si nechať ujsť priležitosť...

mabenn
27. apr 2025

pekne sa oblec a namaluj...a zvysok je osud 🙂

vanilkovazmrzka
27. apr 2025

Tak ved mu povedz ze dnes vyzeras inak, co myslis ze on je stale rovnake mlade ucho? Mozno ma plesinu a pivny pupek

marca12
27. apr 2025

Mozno pribral aj on. Ja asi ani nepoznam cloveka,muza ani zenu,ktory by po rokoch nepribral. Aj na stretavkach zo skoly niektorych ani nespoznavame,taki vypapkani pridu.

eva8
28. apr 2025

Oblec si v com sa dobre citis, uprav sa tak, aby si sa pacila sama sebe. V kine je tma 😉 . Ja som na stretnuti po rokoch povedala, ze som "konecne dorastla do siat" (pribrala som) 🙂 A mozno ta niekde zahliadol, preto sa ozval. Sympatie nie su len o vyzore. Bude dobre, uvidis. Vyzved sa, ci nema rodinu/priateku

autor
28. apr 2025

Ďakujem za pekne odpovede ❤️ ten strach pramení aj z toho, že som v manželstve bola psychicky týraná, manžel má v kuse ponižoval, že som škaredá, že som tučná , všelijaké nadávky na môj vzhľad, nikde som mnou nechodil a aj keď sme niekde už išli tak išiel 5m predo mnou alebo za mnou, aby sa nemusel za mňa hanbiť 😥 samozrejme , že som začala s tým niečo robiť, ale psychika je na Tom zle ...

eva8
28. apr 2025

Das sa casom dokopy, u nas to bolo podobne, neslo len o vyzor. Opat som usmievava zena, ktora mala aj napadnikov 😉 To sebavedomie sa ziskava tazko, ale da sa. Nejde len o vyzor, ale aj dovera v seba samu zahapruje. Bude dobre, uvidis ❤️ Rataj s tym, ze aj on moze mat rodinu, mozno len zavital do vasho okolia, tak sa chce stretnut. Si fajn mamicka, mas vela prednosti, len boli udupane 🍀

mantilka
28. apr 2025

Aby nebolo tak, že aj on sa riadne zmenil a ty sa po rande riadne zasmeješ. Pošli mu nenútene fotku z výletu s deťmi alebo nejakej akcie a uvidíš reakciu.

mantilka
28. apr 2025

Och to je mi ľúto ♥️..... Držím palce, aby si našla radosť zo života a hlavne úctu k sebe. Taký by si zaslúžil....🫡
To že on na tebe no c pekne nevidel odzrkadľuje jeho škaredý charakter, ver že nie všetci chlapi sú tak prízemní. Bol to len nesprávny výber.

nelka93
28. apr 2025

Nerieš kilá, uži si pekný deň, keď ta volá. Exmanzel bol pekne hovädo zrejme, keď matke svojich troch detí povie ze je škaredá a tučná. Už si sa ho zbavila a teraz je čas pracovať na sebavedomí🙂

nadchovnik
28. apr 2025

Presne takto som to mala zo svojim ex.Vždy som musela chodiť pár krokov za ním,že sa za mňa hanbí.Vždy som mu dovolila ubližovať mi a urážať ma.Teraz som rozvedená a aj sebavedomie sa pomaličky vracia.Neboj,zájdete do kina a uvidíš ako sa to vyvinie. Nie všetci chlapi sú hulváti

autor
28. apr 2025

Ďakujem za podporu ❤️, tak ja teda to vyskúšam 🙂😀

margotka17
28. apr 2025

Ber to tak, že aspoň budeš mať pekný večer vonku. Nerieš ako to dopadne, veď čo má byť bude. Zaspomínate si, zasmejete sa, možno to bude len ten jeden večer a možno z toho bude niečo, čomu ani vy dvaja neveríte. Nech už to akokoľvek dopadne, držím ti palce, uži si to čo naj 👍

drobcek100
29. apr 2025

Treba urobiť hrubú čiaru a pozerať už len dopredu.A určite tam choď, určite sa Ti to stretnutie bude páčiť.👍

emilia94
29. apr 2025

Ako sa hovorí: Kto sa hanbí, má prázdne gamby.😃 Nemaj obavy, veď predsa nemáš čo stratiť a nikto nie je dokonalý... 🙂🍀

arianna25
29. apr 2025

Rozprával ti debiliny debil.
Neries kilá, nie všetci muži sú na štíhle ženy.
Uži si pekný večer.

autor
5. máj 2025

Ďakujem za podporu, bolo dobré 🙂

prosimopomoc
28. okt 2025
@anonym_autor

Ďakujem za podporu, bolo dobré 🙂

@anonym_autor ako ste dopadli? 🙂