icon

Ako prekonať neveru a rozvod?

20. aug 2025

Ze som mala muža na pi....ani nejdem písať .už rozvedeneho ale však každý môže mať druhu šancu.a teraz po 15 rokoch som sa ja sním rozviedla .nevera a alkohol .4 roky som vedela o jeho milenke...s ktorou teraz aj je,aj ta sa rozviedla už 2x a sú spolu .
Jej muž bol môjho ex kamarát.ked sa všetko prevalilo dostal od neho poriadne na hubu .
Ze neplatí poriadne ok.ze neprispieva ok.
Odsťahoval sa do vedľajšieho mesta. Takže sme sa nevideli
A teraz sa presťahoval k nám do dediny aj s tou ku...a ze mi idú robiť zle
Som úplne na dne .. .
Vy ste tu vždy také zlate ze viete pomôcť...ako sa cez to dostať?

pribinak
20. aug 2025

Neplatí a neprispieva je ok? No nie je. Začni to tvrdo riešiť

autor
20. aug 2025
@pribinak

Neplatí a neprispieva je ok? No nie je. Začni to tvrdo riešiť

@pribinak neriešila som lebo chcem kľud aj pre deti....ale ja ho nemám

anonym_1c438b
20. aug 2025

@anonym_autor určite nahlasit na policiu a čim skor odid na kratku dovolenku, aj len ku kamaratke alebo k rodine alebo niekam.

proste niekam, kde budes mat pár dní čas a zresetovat si to v hlave, premysliet. Popritom si premysliš, že či sa chceš stahovat. porad sa s právnikmi , popýtaj sa rodiny a známych, kto pozná právnika, ktorý poradí.
A teda,
ked sa vratiš , budeš mat plán. či už udat ho, trestné oznámenie, za obtažovanie.. či ti to stojí za to
odstahovat sa do iného mesta... atd.

pribinak
20. aug 2025
@anonym_autor

@pribinak neriešila som lebo chcem kľud aj pre deti....ale ja ho nemám

@anonym_autor to nie sú tvoje oeniaze, to sú peniaze ktoré patria deťom

Takze teraz by som mu napísala sms že vitaj u nás v dedine a hneď mi ozves aj zaplatiť dlžné výživné !

Ak nie, idem na políciu a za exekútorom. Okradas svoje vlastne deti

anonym_7fecf2
21. aug 2025
@pribinak

@anonym_autor to nie sú tvoje oeniaze, to sú peniaze ktoré patria deťom

Takze teraz by som mu napísala sms že vitaj u nás v dedine a hneď mi ozves aj zaplatiť dlžné výživné !

Ak nie, idem na políciu a za exekútorom. Okradas svoje vlastne deti

@pribinak presne tak

domkakvet
21. aug 2025

@anonym_autor ako ti idu robit zle, ked sa tam prestahoval, ved mu ukaz ze ti to je jedno a ze ti nechyba.

romiada
21. aug 2025

@anonym_autor ako Ti idú robiť zle? Tak sa rozhodli a povedali Ti to vyhrázkami alebo Tebe bude robiť zle vedomie o ich prítomnosti v meste?