Ako prekonať neveru a rozvod?
Ze som mala muža na pi....ani nejdem písať .už rozvedeneho ale však každý môže mať druhu šancu.a teraz po 15 rokoch som sa ja sním rozviedla .nevera a alkohol .4 roky som vedela o jeho milenke...s ktorou teraz aj je,aj ta sa rozviedla už 2x a sú spolu .
Jej muž bol môjho ex kamarát.ked sa všetko prevalilo dostal od neho poriadne na hubu .
Ze neplatí poriadne ok.ze neprispieva ok.
Odsťahoval sa do vedľajšieho mesta. Takže sme sa nevideli
A teraz sa presťahoval k nám do dediny aj s tou ku...a ze mi idú robiť zle
Som úplne na dne .. .
Vy ste tu vždy také zlate ze viete pomôcť...ako sa cez to dostať?
Neplatí a neprispieva je ok? No nie je. Začni to tvrdo riešiť
@pribinak neriešila som lebo chcem kľud aj pre deti....ale ja ho nemám
@anonym_autor určite nahlasit na policiu a čim skor odid na kratku dovolenku, aj len ku kamaratke alebo k rodine alebo niekam.
proste niekam, kde budes mat pár dní čas a zresetovat si to v hlave, premysliet. Popritom si premysliš, že či sa chceš stahovat. porad sa s právnikmi , popýtaj sa rodiny a známych, kto pozná právnika, ktorý poradí.
A teda,
ked sa vratiš , budeš mat plán. či už udat ho, trestné oznámenie, za obtažovanie.. či ti to stojí za to
odstahovat sa do iného mesta... atd.
@pribinak neriešila som lebo chcem kľud aj pre deti....ale ja ho nemám
@anonym_autor to nie sú tvoje oeniaze, to sú peniaze ktoré patria deťom
Takze teraz by som mu napísala sms že vitaj u nás v dedine a hneď mi ozves aj zaplatiť dlžné výživné !
Ak nie, idem na políciu a za exekútorom. Okradas svoje vlastne deti
@anonym_autor to nie sú tvoje oeniaze, to sú peniaze ktoré patria deťom
Takze teraz by som mu napísala sms že vitaj u nás v dedine a hneď mi ozves aj zaplatiť dlžné výživné !
Ak nie, idem na políciu a za exekútorom. Okradas svoje vlastne deti
@pribinak presne tak
@anonym_autor ako ti idu robit zle, ked sa tam prestahoval, ved mu ukaz ze ti to je jedno a ze ti nechyba.
@anonym_autor ako Ti idú robiť zle? Tak sa rozhodli a povedali Ti to vyhrázkami alebo Tebe bude robiť zle vedomie o ich prítomnosti v meste?

Neplatí a neprispieva je ok? No nie je. Začni to tvrdo riešiť