icon

Ako prekonať pocit krivdy vo vzťahu s rodinou?

27. feb 2025

Ahojte prekonali ste niekto pocit krivdy zo vzťahu s rodinným príslušníkom..keď sa ten správal v minulosti drzo..odmerane. nejavil záujem..odmietal druhého..a myslí si ešte že mi nic neurobila ja to neviem nejako spracovať a asi nechcem byť už v kontakte s tou osobou

aurelia2000
27. feb 2025

Ľudia sa menia, časom skrotnu, prehodnotia životné hodnoty. Možno ťa teraz vie lepšie oceniť, tvoje kvality. Nepoznám rozsah tvojich "škôd". Skús napísať viac. Ťažko sa odpúšťa a všetko sa ani nemusí dať.

dadka1997
27. feb 2025

Tak v kontakte s tou osobou nebuď, ci je to povinnost ?

krasneleto
27. feb 2025

tak nebud... ved si svojpravna

michaela789
27. feb 2025

Si slobodná, ľudí do života si vyberáš, nikto ti ich neprikoval ku guli na nohe. Preruš kontakt a nerieš.

marysss
28. feb 2025

Citim krivdu za nieco co som neurobila a aj napriek tomu,ze to vsetci vedia,drzia stranu tomu druheme,az na mojho partnera,ten stoji pri mne,a nie preto,ze by musel lebo so mnou zije,ale preto lebo ma oci a zdravy usudok,aj napriek tomu,ze ide o jeho brata.Je to 2,5r a krivdu citim stale,s tym clovekom uz nikdy neprehovorim,znicil mi svojimi intrigami a zavistou vztah so svokrovcami...budovala som rodinu,vazila si vztahy ake mame a jeden clovek to cele znicil klamstvami.svokrovci aj druhy svagor sa postavili za syna,brata...nechapala som kde je spravodlivost...po case som pochopila,ze rodicia si proste chrania syna,za kazdu cenu..citim krivdu,smutok,beznadej...nikdy sa s tym nevyrovnam,aj ked uz sa tolko nehnevam a so svokrovcami hovorim uz,no neodpustila som,nezabudla...dlho som cakala,ze spravodlivost existuje,cakala som pravdu...nakoniec som si zlozila ruzove👓,krivda zostala...ako ju spracovat dodnes neviem,snad k tomu raz dospejem🤔