Ako prekonať pocit krivdy vo vzťahu s rodinou?
Ahojte prekonali ste niekto pocit krivdy zo vzťahu s rodinným príslušníkom..keď sa ten správal v minulosti drzo..odmerane. nejavil záujem..odmietal druhého..a myslí si ešte že mi nic neurobila ja to neviem nejako spracovať a asi nechcem byť už v kontakte s tou osobou
Tak v kontakte s tou osobou nebuď, ci je to povinnost ?
tak nebud... ved si svojpravna
Si slobodná, ľudí do života si vyberáš, nikto ti ich neprikoval ku guli na nohe. Preruš kontakt a nerieš.
Citim krivdu za nieco co som neurobila a aj napriek tomu,ze to vsetci vedia,drzia stranu tomu druheme,az na mojho partnera,ten stoji pri mne,a nie preto,ze by musel lebo so mnou zije,ale preto lebo ma oci a zdravy usudok,aj napriek tomu,ze ide o jeho brata.Je to 2,5r a krivdu citim stale,s tym clovekom uz nikdy neprehovorim,znicil mi svojimi intrigami a zavistou vztah so svokrovcami...budovala som rodinu,vazila si vztahy ake mame a jeden clovek to cele znicil klamstvami.svokrovci aj druhy svagor sa postavili za syna,brata...nechapala som kde je spravodlivost...po case som pochopila,ze rodicia si proste chrania syna,za kazdu cenu..citim krivdu,smutok,beznadej...nikdy sa s tym nevyrovnam,aj ked uz sa tolko nehnevam a so svokrovcami hovorim uz,no neodpustila som,nezabudla...dlho som cakala,ze spravodlivost existuje,cakala som pravdu...nakoniec som si zlozila ruzove👓,krivda zostala...ako ju spracovat dodnes neviem,snad k tomu raz dospejem🤔

Ľudia sa menia, časom skrotnu, prehodnotia životné hodnoty. Možno ťa teraz vie lepšie oceniť, tvoje kvality. Nepoznám rozsah tvojich "škôd". Skús napísať viac. Ťažko sa odpúšťa a všetko sa ani nemusí dať.