Ako prekonať pocit samoty po rozchode?
Pekný večer ženy asi potrebujem kúsok zo seba dať von.
Celý svoj život sa naháňam za láskou a vždy to skončí zle.
Mám za sebou už 4 rozchody. Buď som bola podvádzana alebo psychicky tyrana. Strašne sa cítim sama a bojím sa že už ostanem sama. Je tu niekto kto bol dlho sám a našiel si toho pravého?
A možno práve to je chyba, že sa za ňou naháňas. Ved byť sám, nie je zlé. Nehovorím ze navždy ale po 4 rozchodoch určite čas len pre seba, je potrebný. A nie mesiac, nie rok, dlhšie.
@tairyx Však už som aj prestala po poslednom rozchode ale teraz ma žožiera ta samota a neviem sa pohnúť ďalej
@nikpa Bojím sa byť sama keď každý okolo mňa niekoho ma
A čo že každý niekoho má? Keby každý skočil z mosta, skočíš aj ty? Dopraj si čas, venuj sa sebe, nájdi si nejaký koníček. Nie je povinnosť niekoho mať, lebo aj druhí majú.. práve preto končíš vo vzťahoch s toxickými ľuďmi.
Samota je super v tom,ze najdes samu seba. Ty sa vzdy podriadis partnerovi,preberas jeho zvyky a potom nevies,kto si. Musis vediet vydrzat sama so sebou,aby si bola schopna potom fungovat vo vztahu,vediet si nastavit hranice a nedovolit muzom,aby s tebou zametali. Lebo ty im to vsetko dovolis len preto,aby ta neopustili a aby si nebola sama.
Zrejme mas rovnaky vzorec musis si ho uvedomit a zmenit ho. Uvedom si svoju hodnotu a nastav si latku vyssie
Tak to je chyba, že sa bojíš byť sama. Lebo potom to dopadne tak, že si nájdeš aj hňupa len aby si niekoho mala. A výsledok si mohla vidieť už štyrikrát. Takýmto prístupom sa budeš motat stále dokola. A nakoniec naozaj skončíš sama.
"každý okolo mňa niekoho ma" vraví sa že porovnávanie je zlodej šťastia. Ak sa dokážeš úprimne zmieriť s tým že nikdy nikoho mať nebudeš, potom príde ten pravý ;)
Celý život sa naháňaš za láskou, pretože sa bojíš byť sama. Tu máš odpoveď, prečo tvoje vzťahy skončili zle a nedarí sa ti. Musíš sa naučiť žiť sama so sebou, byť sama a samu seba si vážiť. A ono to potom príde, že stretneš lásku na tom najneočakávanejšom mieste. A ako to dosiahnuť? Výplň si čas a priestor voľnočasovými aktivitami, neviem čo máš rada a čo ťa baví. Návšteva podujatí, nejaká umelecká tvorba, doplnenie vzdelania, šport, turistika, návšteva pamiatok, čas v prírode, čokoľvek

Tak sa za ňou prestaň naháňať. Zmyslom života nie je nájsť si partnera. Šťastnou sa môžeš urobiť len sama, a keď budeš vedieť byť šťastná sama so sebou, pritiahneš si k sebe partnera akého potrebuje tvoja duša.