icon

Ako prekonať pocit samoty po rozchode?

1. mar 2025

Pekný večer ženy asi potrebujem kúsok zo seba dať von.
Celý svoj život sa naháňam za láskou a vždy to skončí zle.
Mám za sebou už 4 rozchody. Buď som bola podvádzana alebo psychicky tyrana. Strašne sa cítim sama a bojím sa že už ostanem sama. Je tu niekto kto bol dlho sám a našiel si toho pravého?

tairyx
1. mar 2025

Tak sa za ňou prestaň naháňať. Zmyslom života nie je nájsť si partnera. Šťastnou sa môžeš urobiť len sama, a keď budeš vedieť byť šťastná sama so sebou, pritiahneš si k sebe partnera akého potrebuje tvoja duša.

nikpa
1. mar 2025

A možno práve to je chyba, že sa za ňou naháňas. Ved byť sám, nie je zlé. Nehovorím ze navždy ale po 4 rozchodoch určite čas len pre seba, je potrebný. A nie mesiac, nie rok, dlhšie.

autor
1. mar 2025

@tairyx Však už som aj prestala po poslednom rozchode ale teraz ma žožiera ta samota a neviem sa pohnúť ďalej

autor
1. mar 2025

@nikpa Bojím sa byť sama keď každý okolo mňa niekoho ma

tairyx
1. mar 2025

A čo že každý niekoho má? Keby každý skočil z mosta, skočíš aj ty? Dopraj si čas, venuj sa sebe, nájdi si nejaký koníček. Nie je povinnosť niekoho mať, lebo aj druhí majú.. práve preto končíš vo vzťahoch s toxickými ľuďmi.

marca12
1. mar 2025

Samota je super v tom,ze najdes samu seba. Ty sa vzdy podriadis partnerovi,preberas jeho zvyky a potom nevies,kto si. Musis vediet vydrzat sama so sebou,aby si bola schopna potom fungovat vo vztahu,vediet si nastavit hranice a nedovolit muzom,aby s tebou zametali. Lebo ty im to vsetko dovolis len preto,aby ta neopustili a aby si nebola sama.

tairyx
1. mar 2025

@marca12 👍👍👍

zabka79
1. mar 2025

Zrejme mas rovnaky vzorec musis si ho uvedomit a zmenit ho. Uvedom si svoju hodnotu a nastav si latku vyssie

majo111222
Odpoveď bola odstránená
nikpa
1. mar 2025

Tak to je chyba, že sa bojíš byť sama. Lebo potom to dopadne tak, že si nájdeš aj hňupa len aby si niekoho mala. A výsledok si mohla vidieť už štyrikrát. Takýmto prístupom sa budeš motat stále dokola. A nakoniec naozaj skončíš sama.

brloh
1. mar 2025

"každý okolo mňa niekoho ma" vraví sa že porovnávanie je zlodej šťastia. Ak sa dokážeš úprimne zmieriť s tým že nikdy nikoho mať nebudeš, potom príde ten pravý ;)

maury
2. mar 2025

Celý život sa naháňaš za láskou, pretože sa bojíš byť sama. Tu máš odpoveď, prečo tvoje vzťahy skončili zle a nedarí sa ti. Musíš sa naučiť žiť sama so sebou, byť sama a samu seba si vážiť. A ono to potom príde, že stretneš lásku na tom najneočakávanejšom mieste. A ako to dosiahnuť? Výplň si čas a priestor voľnočasovými aktivitami, neviem čo máš rada a čo ťa baví. Návšteva podujatí, nejaká umelecká tvorba, doplnenie vzdelania, šport, turistika, návšteva pamiatok, čas v prírode, čokoľvek