icon

Ako prekonať pocit samoty po skrachovanom vzťahu?

25. jan 2025

Som po druhom skrachovanom vzťahu. Nič nehľadám, chlapa nechcem. Ale, cítim sa príšerne sama. Stačila by mi aj nejaká žena najlepšie tiež s dieťaťom , s ktorou by som vybehla občas na výlet. Mám kamarátky ale všetky majú rodiny a stretavali sme sa ako rodiny. Teraz, sa tam cítim dosť nepríjemne keď ideme v zložení manželia a ja. Keď ste takto samé, nie je vám smutno? Čo robíte?

hugoboss1923
25. jan 2025

Kto bol iniciátorom rozchodu?

jozef11111111
25. jan 2025

Novú slobodnú kamošku

hankab
25. jan 2025

Aj u nas sa schyluje k rozchodu a uplne chapem ako sa citis. Nechcem zostavat v nenaplnenom vztahu, ani si nikoho hladat, ale viem ze ta samota ma bude zozierat. Nie som uz vo veku kedy by som vybehla len tak hocikedy s kamoskou na kavu a postazovala sa jej, vlastne ani ziadnu nemam, vsetci ziju svoj rodinny zivot. Neporadim teda moc, ale uplne ta chapem..

qrstxyz
25. jan 2025

Ahoj, koľko máš rokov a odkiaľ si?

matulka1981
25. jan 2025

ahoj odkiaľ si ?....ja som tiež po rozvode mala takéto pocity ,vlastne stále mám aj ked je to už menej intenzívne ....ale časom sme sa s deťmi naučili fungovať sami ,ideme spolu na výlet a trávime čas...ked ideme na dovolenku alebo lyžovačku tak vždy som samozrejme radšej ked idmee s nejakou partiou ,kde aj deti majú kamarátov a ja s nimi tým pádom nie som úplne sama ....ale časom sme si ako tak zvykli ....a ked sú raz za čas u ex ,tak ja si užívam doma to ticho a samotu ...ked mám náladu tak s kamoskou vybehnem na kávu ,na turistiku ,ale ked sa nikto nenájde tak nemám problém ani sama ísť ...

autor
25. jan 2025

@qrstxyz
@matulka1981 44 a orava

matulka1981
25. jan 2025

no vekovo sme rovnako ja 43 ,len ja okolie piešťan ...🤷‍♀️škoda ..😉

ibamy2
25. jan 2025

Mám to podobne, rozumiem týmto pocitom veľmi dobre. Vekovo som blízko (45) a aj bývam kúsok bližšie k Orave ako @matulka1981 (Turiec), ale ešte stále dosť "od ruky". Inak by som sa hneď pridala do partie 🙂

sashka22
25. jan 2025

Ja z Oravy niesom ale mam to 3 hodiny cesty, veľmi by som chcela deti vziať tým smerom. 9,5 a mesačne babo

qrstxyz
25. jan 2025

Oh, to je ďaleko...