Ako prekonať pocit samoty po skrachovanom vzťahu?
Som po druhom skrachovanom vzťahu. Nič nehľadám, chlapa nechcem. Ale, cítim sa príšerne sama. Stačila by mi aj nejaká žena najlepšie tiež s dieťaťom , s ktorou by som vybehla občas na výlet. Mám kamarátky ale všetky majú rodiny a stretavali sme sa ako rodiny. Teraz, sa tam cítim dosť nepríjemne keď ideme v zložení manželia a ja. Keď ste takto samé, nie je vám smutno? Čo robíte?
Novú slobodnú kamošku
Aj u nas sa schyluje k rozchodu a uplne chapem ako sa citis. Nechcem zostavat v nenaplnenom vztahu, ani si nikoho hladat, ale viem ze ta samota ma bude zozierat. Nie som uz vo veku kedy by som vybehla len tak hocikedy s kamoskou na kavu a postazovala sa jej, vlastne ani ziadnu nemam, vsetci ziju svoj rodinny zivot. Neporadim teda moc, ale uplne ta chapem..
Ahoj, koľko máš rokov a odkiaľ si?
ahoj odkiaľ si ?....ja som tiež po rozvode mala takéto pocity ,vlastne stále mám aj ked je to už menej intenzívne ....ale časom sme sa s deťmi naučili fungovať sami ,ideme spolu na výlet a trávime čas...ked ideme na dovolenku alebo lyžovačku tak vždy som samozrejme radšej ked idmee s nejakou partiou ,kde aj deti majú kamarátov a ja s nimi tým pádom nie som úplne sama ....ale časom sme si ako tak zvykli ....a ked sú raz za čas u ex ,tak ja si užívam doma to ticho a samotu ...ked mám náladu tak s kamoskou vybehnem na kávu ,na turistiku ,ale ked sa nikto nenájde tak nemám problém ani sama ísť ...
@qrstxyz
@matulka1981 44 a orava
no vekovo sme rovnako ja 43 ,len ja okolie piešťan ...🤷♀️škoda ..😉
Mám to podobne, rozumiem týmto pocitom veľmi dobre. Vekovo som blízko (45) a aj bývam kúsok bližšie k Orave ako @matulka1981 (Turiec), ale ešte stále dosť "od ruky". Inak by som sa hneď pridala do partie 🙂
Ja z Oravy niesom ale mam to 3 hodiny cesty, veľmi by som chcela deti vziať tým smerom. 9,5 a mesačne babo
Oh, to je ďaleko...

Kto bol iniciátorom rozchodu?