Ako prekonať pocity prázdnoty a smútku?
Baby prosímako sa prebudiť. Malý na 2roky a ja mávam dní keď som bez nálady a smutná. Viem že to príde a odíde . Cítim sa tak prázdna. Mám rodinu no vzťahy akoby umelé. Nemám kamošky,som akási stiahnutá do seba. Môj spánok je mizerný.
@aniko_h občas idem sama do obchodu ale není to ono 😏potom ma ešte trápi kam pôjdem po materskej lebo sa nemám kam vratit a chcem len nemám moc skúsenosti v pracovnej oblasti
Ak budes mat zaujem pracovat, pracu si skor ci neskor urcite najdes, toho sa nemusis bat. "Nejsou lidi".
Ist len tak do obchodu, nie je to iste ako dopriat si cas na seba. Ja napr.chodim na pedikuru. Citim sa lepsie aj krajsie. Alebo si dat spravit nechty. Ist na masaz. Je vela moznosti. Ale ty sa posnaz a vies co by ta naozaj potesilo. Co si mozno robievala pred tehotenstvom. Ist do obchodu je tiez povinnost. To nerobis len pre seba. Najdi si nieco co bude len tvoje a co ti speavi radost.

Ahoj. Aj ja som si tym presla. Pomohlo mi zacat chodit von medzi ludi. Na zaciatku obcas na jogu. Kamosky mam dalej od seba ale isla som von so svagrinou len tak sa zrelaxovat vecer. Alebo so sesternicou do kina. Je ale tazke spravit ten prvy krok a vystupit stej komfortnej zony, s toho kazdodenneho stereotypu. Ale potrebujes ist medzi ludi. Venovat cas sama sebe. Nielen rodine a dietatu.ci uz si pojdes zasportovat, tancovat, manikuru, pedikuru skus so spravit nieco pravidelne co bude len tvoje.