icon

Ako prekonať strach z odmietnutia pri zoznamovaní?

ghost2323
13. júl 2025

Ahojte, ako začať, v detstve som bol viac introvertny a hanblivý čo spätné trochu ľutujem, až po škole vďaka práci som viac spoločenský aj keď introvertnu povahu mám stále ale tak to nie je choroba. V láske sa mi ale veľmi nedarilo, skôr som ani nespoznaval dievčatá a potom som už bol viackrát von ale nejako stretnúť osobu, s ktorou si človek fakt rozumie nie je len tak. Boli 2 krátke ak to mám nazvať vzťahy do pár mesiacov ale inak nič. Mám už 30 a pri introvertnej povahe ťažké spoznať niekoho, skôr by bola ideálna mne povahovo aby sme mali viac toho spoločného, keďže určite nie som typ, ktorý by chodil na diskotéky a podobne. Ale aj sa bojím, že by dotyčnej mohlo vadiť, že som menej skúsený pri ženách, či už vzťahovo alebo všelijako. Ak sa vie niektorá vyjadriť či by vám to vadilo alebo aký by ste k tomu mali postoj

minenkaa
13. júl 2025

Mne osobne vadí keď sa ľudia boja pytat ,veď ti nič nestojí a vlastne preto nám aj ústa narástli
A internetové zoznámiť sú ,treba skúšať ,ani to rande nestojí skoro nič

denkabemommy
13. júl 2025

Pozri, čo najhoršie sa ti môže stať ? Nič, odmietne ťa a život ide ďalej, zem sa točiť neprestane. 🙂 skús zoznamky, keď máš problém osloviť niekoho osobne.

anonym_4c9bbe
13. júl 2025

@ghost2323 🍀🍀🍀