Ako prekonať strach zo zoznamovania?
V dnešnej dobe rôznych psychických porúch manipulatorov, narcistov psychopatov , hypochondrov atď mám strach sa s niekým zoznámiť a keď už sa aj zoznámim tak sa bojím že nebudem vediet odhaliť že somnou napríklad manipuluje a pod. Ach jaj , dakedy som také veci vôbec neriesila a teraz som stratená.
A to si taka zufala, ze ak by sa z neho vyklul magor, tak si ho nechas?
Veď keď sa ti niečo nebude páčiť tak sa s ním rozídeš, čo je na tom?
@madeincssr to je svätá pravda. Ja som nedávno po dlllhej dobe mala zapnuté správy a za cely čas ani jedna pozitívna správa. Všetko len zle a negativne
@marhulka13 toto bolo úplne odjakživa...
@dominikamacakova ...asi bolo, len sme o tom nevedeli. Aj preto si starsi ludia idealizuju svoju dobu (nemali negativne spravy z celeho sveta v realnom case).
@madeincssr nie nemali správy z celého sveta, oni mali mor, vojnu, chudobu naživo .... Kto nechce nemusí správy pozerať. Správy sú o negatívnych informáciách a v dnešnej dobe je výhoda, že si môžme vyberať čo budeme konzumovať.
Podobne, uz je malo ludi, ktori su v dnesnej dobe naozaj normalni

Hmm, aj to je dan za dobu internetovu. Mame prilis vela informacii a, pochopitelne, zverejnuju sa viac tie negativne (koho by zaujimali pozitivne, resp. stastie niekoho cudzieho 🙃). Cim viac clovek o niecom vie, tym sa casto stava nerozhodnejsim, "zahltenym", predpojatym (na zaklade radikalnych nazorov inych).
Svet nie je v skutocnosti az taky negativny, ako v spravach ci na internete.