Ako prekonať žiarlivosť na priateľovu ex?
Ako si mám poradiť so žiarlivosťou ? S priateľom budem rok, mal pred tým dlhší vzťah.. náhodne som sa ocitla v skupine, kde ma pridali jeho kamaráti ( sme tam páry) on tam posielal fotky ako funguje jeho bývala teraz, čo ma nové, s kým je a pod.. myslite že ho to stále zaujíma ?
Často ju aj spomína ( nie v dobrom ) ale spomína, alebo mi hovorí s ňou zážitky. A mňa ide roztrhať
@zanetkaxxxova a prečo s ním ostávaš? Očividne na ňu nezabudol a ty si tá druhá.
@zanetkaxxxova naco mas usta ? normalne mu povedz ze je ti to neprijemne, nepotrebujes to pocuvat a ani ta to nezaujima
Ste spolu skoro rok...ale bez ohľadu na to...treba to smerovat na neho. Naco sa mas tvarit, ze si s tym v pohode, ked nie si. Normalne si s nim sadni a povedz mu vsetky tvoje pocity okolo toho a ze sa jednoducho o nej bavit nechces. Nie je ti to prijemne. Mozno po 5rokoch vasho vztahu ti to uz bude jedno ale teraz to vnimas este tak, ze na nu prilis casto mysli a nevies, co si o tom mas mysliet ty. V kazdom pripade, nehladaj len cestu, co sa tyka teba, ze ako ti to ma prestat vadit ale treba sa aj rozpravat s tym, koho sa to tyka...on by mal tiez hladiet na tvoje pocity 😉
Treba mu len slušne vysvetliť že ti to ubližuje a poprosiť nech ju v tvojej prítomnosti nespomína. Ak je rozumný pochopí ťa ak nie neprestane a ja by som sa zobrala a odišla z miestnosti...

@zanetkaxxxova no zdá sa že on ten starý vzťah ešte neuzavrel