Ako prekonať znechutenie z promiskuity?
Je mi zo seba zle. Neviem ani len opísať ten pocit znechutenia. Len tak sa stretnem s nejakým mužom na sex, vyspím sa s ním a potom mám výčitky, že čo som urobila, že sa mi to ani nepáčilo, že on sa mi nepáčil. Milionkrát som si hovorila, že to neurobím aj tak ma tá túžba? Premohne. Je mi tak zle zo seba, že svoje telo dám len tak hocikomu koho nepoznám, že tí muži ku mne nič necítia a akonáhke dostanú čo chcú, kašlú na mňa, alebo sa mi ozvú keď chcú sex. Neviem čo mám robiť...
Kup si vibrátor, womanizer, alebo satisfyer a najdi si stálého chlapa.
No dávaj hlavne pozor na filcky, genitálne bradavice, herpes a iné chuťovky, ktoré sa prenášajú aj keď si dá partner kondóm.
Zbehni za terapeutkou, nech ti pomoze sa vysomarit z tych pocitov. Ja si viem predstavit niekolko dovodov co mozu prispievat k takemu spravaniu a tych pocitov co mas, ale vsetky su na dlhsi dialog a pracu so sebou.
Drzim palec nech si to co najskor ujasnis, medzitym si davaj pozor, ber antikoncepciu a so sebou kondomy, a hlavne, vzdy aspon kamoske povedz kde si a s kym.
Dnes údu teda témy
Ahoj, nezačína sa tvoje meno náhodou písmenom D, si zena? Poznala som jednu mladu zenu, ktira toto robila na SŠ a bola iz vtedy z toho zúfalá, až plakala a opisala to velmi podobne ako ty. Hlavne to ako nechce a aj tak to urobi.
Urcite chod za odbornikom, toto spravanie ma nejaky dovod a jednoznacne tu moze pomoct psychoterapia.
Tiež sa tak niekedy cítim.. keď ma ženy použíjú len na to, aby som ich viacnásobne uspokojil a aby zažili najlepší sex svojho života.
Je to len o tom, čo chceš ty ...a sko si to nastavíš v sebe...ak si raz povieš DOSŤ, tak to dosť musíš dodržať, nevyhľadávať takéto kontakty, zmeniť si číslo, vyhodiť telefón, povedať mu NIE a uvidíš ak to dokážeš raz, dva, tri krát tak potom budes stále viac a viac silnejšia a odhodlanejšia s tým bojovať...a potom začne tvoje uzdravenie a očistenie....budeš si stále viac vážiť seba samú a budeš sa cítiť oveľa lepšie ako je to teraz...držím palce...treba začať hneď...slovom DOSŤ, urobiť hrubú čiaru za tým a mať pevné odhodlanie sa už nikdy takto neponížiť....veľmi držím palce
Tvoja situacia je min na rozhovor s terapeutom alebo koucom. Toto spravanie sa vymyka normalu.. Napis mi sukromne

Navstivit odbornika, verim, ze by ti mohol pomoct