Ako prerušiť kontakty so ženatým mužom?
Ahojte, mám taký problém. Na jednej sociálnej sieti mi napísal muž. Veľmi zaujímavý, extrémne sme si rozumeli, nie len písaním ale viac krát sme spolu aj telefonovali a mali si stále čo povedať. Viac krát to zašlo aj do intímnej sféry, teda asi si viete domyslieť čo pri tom písaní a telefonovaní robil. No ale je ženatý. Ja sa s ním nechcem stretnúť, chcem prerušiť kontakty ale je neskutočne neodbytný. Asi pomôže len blok však?
Nevola sa Peter? 🤣
Staci mu spomenut, ze oslovis manzelku.
Samozrejme mám preklepnuté všetky sociálne siete 😄manželka celkom k svetu, malé deti...on fakt fešák, múdry, vzdelaný. Ale teda škoda že ženatý.
@mandzula no to by som mu nespravila
Keby ťa tak STRASNE obťažoval tak je bloknuty už dávno všade. Takže až tak hrozne to nebude, všakže?
Nevola sa Peter? 🤣
@anonym_4b062b nie
Keby ťa tak STRASNE obťažoval tak je bloknuty už dávno všade. Takže až tak hrozne to nebude, všakže?
@doriiis zrejme ho ani nechce bloknut a zbaviť sa ho
To fakt nevies co mas robit? No jednoducho mu napisat, ze koncis. Alebo ho blokni. Ale zaz az tak ta to neotravuje, skor ti to lichoti. Ci?
@doriiis tak jasné že ma to z nejakej časti láka lebo je to fakt dobrá komunikácia 😄 no musím si dať zo dve facky a blok. Len ľutujem tu manželku.
Nevola sa Peter? 🤣
@anonym_4b062b aj ja mám skúsenosť s pijavicou neodbytnou a volal sa Peter😉. Daj mesto.
@anonym_4b062b ... Samozrejme že nie. Všetko OK, len hra chrumkavú, lebo nechce spať do ženatým.
@doriiis hej jasné pod do mňa 😄 ja nie som vydatá ani nemám žiadne záväzky
@doriiis tak jasné že ma to z nejakej časti láka lebo je to fakt dobrá komunikácia 😄 no musím si dať zo dve facky a blok. Len ľutujem tu manželku.
@anonym_autor .... Ja ľutujem trošku aj teba. Keby si bola charakter, tak k takýmto správam a telefonátom ani nedôjde. Je úplne jedno, či s ním budeš spať alebo nie. Svojim spôsobom si lahka už teraz.
Že ty si slobodná je jedna vec,ale že flirtujes a zvadzas zenateho je druhá.To je otazka charakteru,nie statusu
Blok si mala spraviť už dávno - pradavno. Vypni koňa a chod ho blokovať všade kde sa dá
On len využíva situáciu ,,ktorá,, je ochotna spasovat so zenacom
A tak úžasný teda nieje, keď ma ženu, nevie si usporiadať život a vzťah lebo nemá gule
Tak len hľadá po nete, ktorá bude povolna a tolerovať jeho falošnosť voči vzťahom
Samozrejme o úprimnosti takého človeka ani netreba diskutovať 😅
Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘
@anonym_4b062b aj ja mám skúsenosť s pijavicou neodbytnou a volal sa Peter😉. Daj mesto.
@anonym_ced925 trnavský kraj (ale klamal, že je z bratislavského 🤣)
Ako dlho vieš, že je ženatý? Veď si to mala stopnúť hneď, nie sa namotávať na jeho oblbovácke reči.
@anonym_4b062b nie
@anonym_autor asi moc mudry nie 😅 tebe by sa to páčilo, keby si mala takého chlapa?
Vsak nemusis vesat manzelke na nos vsetko na co Ti bol jej muz dobry ( vyplnanie casu ). Mozes jej len napisat ze Ti pravidelne pise a vidis ze je zenaty. Pripadne len odfot prve spravy ak ich este nemas. A keby nie tak blokni vsade. Hadam nevie kde byvas a bude klopkat
@anonym_ced925 trnavský kraj (ale klamal, že je z bratislavského 🤣)
@anonym_4b062b ja východ 😉. Asi ich je viac.
Radšej nedokonaleho úprimného chlapa
Ako herca zakeraka čo sa zahrá na princa na bielom koni ,len on chudák je nútený klamať manželku,rodinu atd lebo niekto mu drží zbraň pri hlave😅 isteže
Pár krat si pohonka,pichne a spoko
Osoba nula bodov a chlap detto
Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘
@anonym_autor
Veď si mala napísať, že sa ideš pochváliť a zaeoveň nepriamo ponúkaná svoje "služby". Ženatým, slobodným, múdrym sexi osobám mužského pohlavia. Nie chlapom, lebo tito nemajú gule chlapom byť. A otázka nebola - Staráte sa o svojich ženáčov 😏. Ale chápem, kritika sa zle číta aj počuva, treba niečo "múdre" odpísať tým kritizujúcim, však 😉?
@anonym_autor raz sa ti moze stat, ze aj ten tvoj bude "len" neposlusny. Potom si spomen co si tu pisala, nerob z toho cirkus a pekne v klude sa uspokoj s tym, ze on je "len neposlusny"
@anonym_autor a odkiaľ si nadobudla, že ty si jeho jediná
V prvom rade niesi lebo ma ženu a v druhom rade myslíš, že by s tebou spasoval aj keby bol slobodný a mal širší záber na baby?🫣
Akurát so sa prejavila, že nemáš na viac ako nechať si lichotiť od bezcharakterneho ženatého muža, ktorý ťa využije zadarmenko na sex po telefóne. Na od by ti aspom zaplatil 🤭. A ty b🌺bá to robíš grátis a ešte si aj ego hladkas, čo ty s ním dokážeš. To aj tisíce ostatných. No čo už, aký prišiel, takú našiel.
No a teda - stať sa môže, aj nevera aj vzťah sa rozpadne. Ale takto verejne sa tým chváliť na fóre môže znamenať aj to, že nemáš kamošky a tu sa potrebuješ zviditeľniť - hlúposťou.
@anonym_autor a odkiaľ si nadobudla, že ty si jeho jediná
V prvom rade niesi lebo ma ženu a v druhom rade myslíš, že by s tebou spasoval aj keby bol slobodný a mal širší záber na baby?🫣
@anonym_199086 jediná určite nie veď je ženatý...a určite nie prvá ale ani posledná
Akurát so sa prejavila, že nemáš na viac ako nechať si lichotiť od bezcharakterneho ženatého muža, ktorý ťa využije zadarmenko na sex po telefóne. Na od by ti aspom zaplatil 🤭. A ty b🌺bá to robíš grátis a ešte si aj ego hladkas, čo ty s ním dokážeš. To aj tisíce ostatných. No čo už, aký prišiel, takú našiel.
No a teda - stať sa môže, aj nevera aj vzťah sa rozpadne. Ale takto verejne sa tým chváliť na fóre môže znamenať aj to, že nemáš kamošky a tu sa potrebuješ zviditeľniť - hlúposťou.
@anonym_5905e8 presne tak, nemám nikoho len teba tu ❤️
Vsak nemusis vesat manzelke na nos vsetko na co Ti bol jej muz dobry ( vyplnanie casu ). Mozes jej len napisat ze Ti pravidelne pise a vidis ze je zenaty. Pripadne len odfot prve spravy ak ich este nemas. A keby nie tak blokni vsade. Hadam nevie kde byvas a bude klopkat
@ivik4 ďakujem 😊

Staci mu spomenut, ze oslovis manzelku.