icon

Ako reagovať na problematické správanie partnera?

laurika224
23. sep 2025

Mala by som na vás jednu prosbu respektíve ako by ste reagovali keby že váš partner s ktorým žijete a máte nemanželské deti dve by vám povedal že nech vaše dieťa nevrieska pretože to jeho dom a on tu bude rozkazovať.. mali sme sme proste s partnerom taký incident že menšia dcérka päť ročná nechcela nam mňa poslúchať nechcela ísť do spať do detskej tak začala plakať a škriekať... Tak mi na to povedal že ju neviem vychovávať že nemám žiadnu výchovu a ja som mu povedala s akým právom mi to hovory tak mi povedal že s takým právom že je to jeho dom a on tu bude rozprávať... Totižto bývame pri ňom.... No proste by sa chcem spýtať ako by ste reagovali ako by vám to padlo lebo ja sa cítim veľmi zle .

Strana
z2
anonym_3c08a0
23. sep 2025

@laurika224 dovidenia. Odiď od neho.

svetlonos
23. sep 2025

@laurika224
odist, lebo znicis dieta. Ale ty nemáš kam, ze?
Ono vrieskajuce deti su zahul aj pre vlastných ridicov, nieto pre cudzích partnerov. Preto cudzi chla je len v minimum prípadoch super nevlastný otec. Ten tvoj je absolútne nevhodný. Odidte a tento nech hlada zenu bez chuti byt matkou.

anonym_6b61b9
23. sep 2025

@laurika224 Bolo by to posledné čo by mi povedal🙂 išiel do vzťahu stým,že vedel že máš dieťa 🫡

petamich
23. sep 2025

Predpokladam, ze to nie je prvykrat, kedy ti dieta kricalo alebo robilo scenu, doteraz ako reagoval? Nehovorim, ze to bola pekna a spravna reakcia, na druhej strane asi nezijete spolu tyzden a deti doteraz sekali dobrotu.

Ako zvykne reagovat? Ak to bolo vynimocna situacia a zvycajne reaguje v pohode, tak mu treba vysvetlit, ze to nebolo v poriadku a dotklo sa ta to a ze ci mieni s tebou zit so vsetkym, co k tomu patri (deti).

Lebo takto sa mi to zda, ze prehnana reakcia ale jedna konkretna situacia, takze ako reagoval doteraz?

laurika224
autor
23. sep 2025
@petamich

Predpokladam, ze to nie je prvykrat, kedy ti dieta kricalo alebo robilo scenu, doteraz ako reagoval? Nehovorim, ze to bola pekna a spravna reakcia, na druhej strane asi nezijete spolu tyzden a deti doteraz sekali dobrotu.

Ako zvykne reagovat? Ak to bolo vynimocna situacia a zvycajne reaguje v pohode, tak mu treba vysvetlit, ze to nebolo v poriadku a dotklo sa ta to a ze ci mieni s tebou zit so vsetkym, co k tomu patri (deti).

Lebo takto sa mi to zda, ze prehnana reakcia ale jedna konkretna situacia, takze ako reagoval doteraz?

@petamich tak už pri ňom bývam pol roka cca tak na začiatku bol úplne iný nechal by aj keby lezú n astrechu by mu nevadilo nič ... A zrazu mu všetko vadí .... Áno už bolo niečo také ... Aj zo pár krát to to není privy krát že mi to to povedal.... Mne to veľmi ubližuje proste pretože vie že do čo ho išiel ... Keď som ešte nebývala s ním tak bol v pohode k deťom a teraz ako by sa zmenil proste na iného človeka ...

viestta
23. sep 2025
@laurika224

@petamich tak už pri ňom bývam pol roka cca tak na začiatku bol úplne iný nechal by aj keby lezú n astrechu by mu nevadilo nič ... A zrazu mu všetko vadí .... Áno už bolo niečo také ... Aj zo pár krát to to není privy krát že mi to to povedal.... Mne to veľmi ubližuje proste pretože vie že do čo ho išiel ... Keď som ešte nebývala s ním tak bol v pohode k deťom a teraz ako by sa zmenil proste na iného človeka ...

@laurika224 nevedel do coho siel, ked vam dovolil nastahovat sa do jeho domu. Vrat sa tam kde ste boli pred tym a nechaj ho v tom jeho dome, nech ma klud. Lepsie to uz nebude

laurika224
autor
23. sep 2025
@petamich

@petamich a ináč do teraz tiež tak to reagovať val proste mám pocit akoby mu vadili už moje deti občas sa s ním pohrá naučí a potom zas to isté proste cítim od neho taký chalad k tým deťom... A keď sa ja zahrá viem že to není od srdca je to len pretvarka...

anonym_436005
23. sep 2025

No pokial by som mala kam ist uz by som bola pobalena.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_9d0722
23. sep 2025

Mal právo to povedať, veď nech tá matka si dá dieťa do laty, keď vrieska a nechce prestať a ešte k tomu býva u neho.

laurika224
autor
23. sep 2025
@anonym_9d0722

Mal právo to povedať, veď nech tá matka si dá dieťa do laty, keď vrieska a nechce prestať a ešte k tomu býva u neho.

@anonym_9d0722 ty si teda matka !

laurika224
autor
23. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub veď práve nemám veľmi kde ísť .... A hrať to zatiaľ aby bolo všetko fajn tak to nedokážem ... Pretože to to som robila v manželstve a už takú chybu nemienim urobiť znovu trpieť kým si niečo nenájdem

personality
23. sep 2025

Veď nech si užíva svoj dom sám bez Teba.

anonym_ca5c25
23. sep 2025
@laurika224

@mirokub veď práve nemám veľmi kde ísť .... A hrať to zatiaľ aby bolo všetko fajn tak to nedokážem ... Pretože to to som robila v manželstve a už takú chybu nemienim urobiť znovu trpieť kým si niečo nenájdem

@laurika224 boze, zase mi raz oci krvacaju, Laura... ved citaj trocha po sebe 🙏

Snad mas deti z prveho vztahu? Nemanzelske deti by si s nim amla kebyze ho podvadzas a zbuchne ta niekto pocas vaseho manzelstva....snad chapes...

Kazdopadne, frajer zahral formu, pozval vas ku nemu a zacina udierat realita... kde ste byvali predtym? Ty mas pracu?

Prispievas financne na ten dom a mas vyzivne od ex???

laurika224
autor
23. sep 2025
@personality

Veď nech si užíva svoj dom sám bez Teba.

@personality cítim akoby len mňa chcel a moje deti nie .... To človek cíti... Není sprostý a ja moje deti neobetujem kvôli nemu nikdy moje deti sú všetko čo mám a nenechám aby sa takto správal k ním.... Áno ktoré deti dnes sú úžasné a nevychádzajú? Ešte aj dospelému zašibe občas ... Tak prečo nie deťom však vedel že mám deti malé .. keď ho to tak rozčuľuje tak počká kým si niečo nenájdem a odídem

laurika224
autor
23. sep 2025
@anonym_ca5c25

@laurika224 boze, zase mi raz oci krvacaju, Laura... ved citaj trocha po sebe 🙏

Snad mas deti z prveho vztahu? Nemanzelske deti by si s nim amla kebyze ho podvadzas a zbuchne ta niekto pocas vaseho manzelstva....snad chapes...

Kazdopadne, frajer zahral formu, pozval vas ku nemu a zacina udierat realita... kde ste byvali predtym? Ty mas pracu?

Prispievas financne na ten dom a mas vyzivne od ex???

@anonym_ca5c25 tak zatiaľ výživné ešte nemám plne do riešené a robiť és stále nemám ale už sa niečo rysuje zajtra nám mať pohovor tak uvidím ako to celé dopadne . Veď áno bola som hlúpa a naivná verila som tomu že to môže fungovať mala som smolu zase

anonym_9d0722
23. sep 2025
@laurika224

@personality cítim akoby len mňa chcel a moje deti nie .... To človek cíti... Není sprostý a ja moje deti neobetujem kvôli nemu nikdy moje deti sú všetko čo mám a nenechám aby sa takto správal k ním.... Áno ktoré deti dnes sú úžasné a nevychádzajú? Ešte aj dospelému zašibe občas ... Tak prečo nie deťom však vedel že mám deti malé .. keď ho to tak rozčuľuje tak počká kým si niečo nenájdem a odídem

@laurika224 Je to prirodzené, že muž sa dáva do vzťahu so ženou za to, že primárne ona ho zaujíma, ju miluje, on nie je povinný milovať aj tvoje deti, ktoré sú pre neho cudzie, mal by ich ale tolerovať. Tolerancia ale neznamená, že nemôže povedať pravdu, napomenúť tvoje dieťa keď robí niečo zlé.

anonym_0559c6
23. sep 2025
@laurika224

@anonym_ca5c25 tak zatiaľ výživné ešte nemám plne do riešené a robiť és stále nemám ale už sa niečo rysuje zajtra nám mať pohovor tak uvidím ako to celé dopadne . Veď áno bola som hlúpa a naivná verila som tomu že to môže fungovať mala som smolu zase

@laurika224 kde si bývala, kým si sa k nemu nasťahovala?

laurika224
autor
23. sep 2025
@anonym_9d0722

@laurika224 Je to prirodzené, že muž sa dáva do vzťahu so ženou za to, že primárne ona ho zaujíma, ju miluje, on nie je povinný milovať aj tvoje deti, ktoré sú pre neho cudzie, mal by ich ale tolerovať. Tolerancia ale neznamená, že nemôže povedať pravdu, napomenúť tvoje dieťa keď robí niečo zlé.

@anonym_9d0722 ale však to uplne rešpektujem keď ich napomenie nemám s tým žiadny problém... Ale niečo takéto hovoriť že je to jeho dom on tu bude rozkazovať a on tu rozkazuje .. čo sme otroci alebo čo? Jemu moje deti nenadávaju ani po ňom nevriskajú rešpektujú ho ... Len jemu vadí proste všetko to sa už nedá vydržať

laurika224
autor
23. sep 2025
@anonym_0559c6

@laurika224 kde si bývala, kým si sa k nemu nasťahovala?

@anonym_0559c6 tak v byte ale stratila som robotu tak som to už žiaľ nemala vedieť s čoho platiť ....

lenkasarka
23. sep 2025
@laurika224

@laurika224 môže ťa s detmi vytrepať z domu aj zajtra. Je to jeho dom nemusí čakať kým si niečo nájdeš.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
23. sep 2025

Takže si k nemu išla, lebo si neutiahla bývanie...výživné nemáš doriešené...zaujímavé...to za pol.roka čo u neho býváš si nevedela vybaviť výžovné a nájsť si prácu? Nechápem...

laurika224
autor
23. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub veru to je máš pravdu realita vie poriadne udrieť 🤔😒

laurika224
autor
23. sep 2025
@earlgrey

Takže si k nemu išla, lebo si neutiahla bývanie...výživné nemáš doriešené...zaujímavé...to za pol.roka čo u neho býváš si nevedela vybaviť výžovné a nájsť si prácu? Nechápem...

@earlgrey je to proste komplikované celé... A poberám rodičovský príspevok ešte do novembra totižto

earlgrey
23. sep 2025
@laurika224

@earlgrey je to proste komplikované celé... A poberám rodičovský príspevok ešte do novembra totižto

@laurika224 A prečo neriešiš výživné? rozvedená už si? či ani to nie?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
luccys
23. sep 2025
@earlgrey

@laurika224 A prečo neriešiš výživné? rozvedená už si? či ani to nie?

@earlgrey Naco sa trapit, nastahujeme sa k 1.exotovi a nejak bolo, nejak bude.

petamich
23. sep 2025

Ako dlho ste boli spolu kym ste sa k nemu nastahovali? Ako cela casu travil s tvojimi detmi?

Asi mu teraz doslo co to vlastne znamena zena a dve deti 🤷‍♀️ uz ste sa o tom rozpravali? Ako dvaja dospeli ludia, ze sa ti toto nepaci a co to v tebe vyvolava? Co ti na to povedal?

anonym_0559c6
23. sep 2025
@luccys

@earlgrey Naco sa trapit, nastahujeme sa k 1.exotovi a nejak bolo, nejak bude.

@luccys ci pána, niekto má nervy z ocele. Do novembra má rodičák, potom...nasáčkuje sa k mužovi, ktorému idú jej deti na nervy, zajtra jej môže povedať, aby sa spakovala a vypadla. Nemá ani výživné, čiže o dva mesiace sú jej jediným príjmom rodinné prídavky. Čo ja vlastne niekedy stresujem?

Strana
z2