icon

Ako reagovať na vyzvedavé otázky v rozhovore?

25. jún 2024

?

tundra
25. jún 2024

Co vyzvedaju?Ako casto mas sex?Kolko zarobis?🤔

dskjhfdlkdjhl
25. jún 2024

Vzdy a kazdemu poviem len tolko, kolko chcem ja😉

tanyan
25. jún 2024

Možností je viac:
- zahrniem ich nadmierou falošných informácií,
- krátku neurčitú odpoveď zakončím rovnakou alebo podobnou otázkou namierenou na autora pôvodnej otázky,
- ohradím sa, že je to pre mňa citlivá téma alebo príliš osobné,
- s úsmevom sa opýtam či by chcel aj moje číslo topánok a gramáž šunky, ktorú som mala na raňajky...

doriiis
25. jún 2024

Väčšinou poviem niečo tak sarkastické a hnusne,že sa urazí a prestane ho to bavit

jizanka
25. jún 2024

Postupem času jsem se naučila být asertivní a odpovidam jim otázkou. A proč to potřebujete vědět? Proč vás to zajímá? K čemu vám ta informace bude? A oni přestanou.....i se bavit s tebou 😄 , ale takové lidi k životu nepotřebuješ.

laurika999
25. jún 2024

Každý má všetko vo vlastných rukách, aby to ukočíroval. Ak to aj niekto hraje na milú debatu a pritom vyzvedá, je len v mojej moci, čo mu poviem. Ak je to neúnosné, aj ráznejšie treba odrovnať, samozrejme v rovine slušnosti.

laurika999
25. jún 2024

@jizanka Toto je dobrá metóda

autor
25. jún 2024

@jizanka toto by bola naozaj najvhonejšia odpoveď pre takých ….

rozculena
25. jún 2024

áno,odpovedať vždy otázkou a máš od takého debila pokoj

i_vu_li_cek
27. jún 2024

A si si istá, že to robia úmyselne? Ja mám napríklad problém, že som veľmi zvedavá, tak sa veľa pýtam. Vždy ale hodím spiatočku a ospravedlním sa, keď mi povedia, že o tom nechcú hovoriť. Skús aj ty tým ľuďom povedať, že zachádzajú priďaleko, možno takisto len nevedia, kedy je dosť. 🙂

babulkomale
27. jún 2024

@jizanka a ked povie, ze preto ze sa o teba zaujima alebo ze zo zvedavosti, tak co dalej?

jizanka
27. jún 2024

@babulkomale většinou to ty lidi zaskočí a nečekají protiútok a řeknou..no jen tak...tak řeknu Ahaaa a končím debatu a odcházím. A kdyby řekli, proto,že je to zajímá, tak bych řekla, že je to moje soukromá věc , že se jich taky nevyptávám na jejich soukromé věci. Dřív jsem to neuměla ,ale lidi umí být zlí a jízliví.....a člověk se musí naučit bránit se a chránit.