Ako reagujú ženy na darovanú ružu?
hej zeny ked donesiem frajerke ruzu ked sa stretneme vonku tak spravi jej to velku radost? ako to zeny berete?
@chlapec18 tak normálnu zenu hej 🤷🏻♀️ mne frajer doniesol biele ruže kyticu takú malu keď sme spolu začínali chodiť a bolo to fakt pekne, dnes sa to málokedy vidí. Na narodeniny o pár rokov neskôr mi kúpil 50 bielych ruží obrovskú kyticu a potešila presne rovnako ako ta mala , takze áno 🙏🏻😊
Zavisi či ma rada kvety, niekto si nato nepotrpí, ale myslím že väčšinu by si potešil, je to milé.
Potesi to hadam kazdu beznu zenu. Akurat je s tym trochu prakticka ostara, kam potom s nou pocas rande.
18r syn má od decembra priateľku, takmer každý víkend jej nosí kvety 😊. Určite to poteší každú ženu.
@chlapec18 no mna by zo rozhodne potesilo…. Zial medzi slovakmi som takychto gentlemanov velmi nepostretavala. V minulosti, ked som randila so zahranicnymi, tam bol standard, ze doniesol kyticu kvetov, po par stretkach kupil drahe nausnice, na vylete kabelku LV, proste slovaci ani len na kvet sa nezmohli 🙂 ale mne sa to vzdy pacilo, evokuje to vo mne nie len zaujem, ale aj taky nejaky nezgrlossky typ muza
Aj ja som na prvé stretko/ rande dostala ružu. Už 20 rokov si spomeniem, aké to bolo pekné a slušné.
Takéto gestá miznú...kvietok normálnu ženu vždy poteší, je to milé a krásne. Podvihne to náladu.
Áno, poteší, mňa hocijaký kvet, okrem umelých, poteší 🙂
Niektoru potesi aj jedna ruza a u inej to evokuje ze si prilis lakomy/ chudobny aby si kupil kyticu. Pre jednu je to krasne gesto pre druhu uplne zbytocne.... tak asi vues komu ju chces dat
Tak mňa zas nie, lebo by mi bolo nepraktické tu ružu vláčiť celý večer, čokoláda sa zmesti aj do kabelky ;)
@zuzinka888 na prvé stretko / rande mi nepríde kytica celkom ok, zdá sa mi to prehnané. Stačí 1 kvet. Výročie, sviatky ok, to je skôr vhodné.

@chlapec18 mňa by to potešilo