Ako riešiť chladného partnera?
Partner mi posledný polrok vyčíta a obviňuje ma že náš sexuálny život je úplne na nič. Tak lahneme si nastavim budíky na ráno a on namiesto toho aby sa ku mne pritúlil tak roluje facebook. Poviem ideš ku mne? A on nie poď ty.Tak idem a on stále pozerá do mobilu. Poviem 2x prosím už to odlož veď som tu ja a mňa si máš všímať. Lenže on to neurobí hneď, v tom sa ja otočím a spím. A takto je to veľmi často. On je potom sfučaný že nič nebolo. Alebo nedávno. Ja si teda automaticky ľahnem k nemu bližšie a on nič ani sa ma nedotkne ibaže po tomto ja už ani nemám chuť mu robiť rohožku. Aby som mu nekrivdila tak keď ležíme vieme byť aj každý na svojom mobile ale čo sa týka nejakých intímností tak ani sa ma nedotkne nepohladí ani nič podobné, verím ženy že ma chápete čo tým chcem povedať. Prosím poraďte čo s takýmto chlapom?
Vymeniť? Lepšie to nebude, len horsie.
@anonym_autor predpokladám že ste iba frajeri. Tak sa s ním rozluc.
@zmrzlinka2021 máme mať o rok svadbu 🙈
@zmrzlinka2021 máme mať o rok svadbu 🙈
@anonym_autor to ešte stíhaš újsť 🙂
@anonym_autor to ešte stíhaš újsť 🙂
@viktoriaandrascik ešte spomeniem ako prebieha hádka. Zvyšuje na mňa hlas a otáča to na mňa aby som sa ja zmenila a keď chcem konkrétne vedieť kde robím chybu tak vôbec nevie odpovedať. Keď on zvyšuje hlas ( naposledy na mňa doslova kričal) tak ja tiež zvýšim hlas a on mi na to povie ty na mňa hlas nezvyšuj
@viktoriaandrascik ešte spomeniem ako prebieha hádka. Zvyšuje na mňa hlas a otáča to na mňa aby som sa ja zmenila a keď chcem konkrétne vedieť kde robím chybu tak vôbec nevie odpovedať. Keď on zvyšuje hlas ( naposledy na mňa doslova kričal) tak ja tiež zvýšim hlas a on mi na to povie ty na mňa hlas nezvyšuj
@anonym_autor a takého muža si chceš zobrať?? Ja so svojim manželom zaspávam každý večer v objatí.. povedz si, čo očakávaš od svojho partnera a nastav si priority. Ak si vedome vezmeš muža, ktorý sa ti nevenuje, obviňuje ťa atď., potom si to sama dovolila a muž sa nezmení.
Vies co, nemusis si posrat zivot, cuvni z tej svadby.. Toto neni partnerstvo ktore ta urobi stastnou... Neurob takuto chybu svojim buducim detom...
@anonym_autor a takého muža si chceš zobrať?? Ja so svojim manželom zaspávam každý večer v objatí.. povedz si, čo očakávaš od svojho partnera a nastav si priority. Ak si vedome vezmeš muža, ktorý sa ti nevenuje, obviňuje ťa atď., potom si to sama dovolila a muž sa nezmení.
@alyson29 naozaj? A on ma ide presviedčať že mám byť rada aký je a koľko vecí vie opraviť porobiť a polovica chlapov také veci nevie a vlastne mám byť za neho vďačná. A iný partner by sa so mnou hneď rozišiel nebol so mnou ani neviem napríklad prečo
Vies co, nemusis si posrat zivot, cuvni z tej svadby.. Toto neni partnerstvo ktore ta urobi stastnou... Neurob takuto chybu svojim buducim detom...
@mon29 a blahoželal mi k narodeninám a neviem či ironicky alebo ako ale povedal mi k tomu že a mám ho poslúchať aby som poslúchala
@alyson29 naozaj? A on ma ide presviedčať že mám byť rada aký je a koľko vecí vie opraviť porobiť a polovica chlapov také veci nevie a vlastne mám byť za neho vďačná. A iný partner by sa so mnou hneď rozišiel nebol so mnou ani neviem napríklad prečo
@anonym_autor nie je normálne, aby ti chlap vyčítal, že 'nič medzi vami nie je', keď sa ani len neotočí k tebe, neodloží mobil a nevšimne si ťa. Ty si žena, nie rohožka. Nemáš byť tá, čo sa stále ponúka a prosí o pozornosť. Ak on nevie komunikovať bez toho, aby na teba kričal, a ešte ti povie, že máš byť rada, že niečo vie opraviť.. tak si neber opravára, ale partnera. Láska je o vzájomnosti, nie o výčitkách, manipulácii a rozkazovaní. On sa zmeniť nemusí, ale ty si premysli, či v tom chceš byť ešte o rok, o päť alebo celý život. Lebo každý máme právo byť milovaný, chcený a rešpektovaný. Príde mi to ako typické znaky narcistického partnera.. obviňuje ťa za veci, ktoré sám spôsobuje. Ty sa snažíš, on ťa ignoruje a potom ti to vyčíta. Neprijíma spätnú väzbu a nikdy si neprizná chybu (ja môžem všetko, ty nemôžeš nič). Manipuluje cez pocit viny a potrebuje kontrolu. 🤦🏻♀️
@anonym_autor "máš byť rada, že koľko vecí vie opraviť a porobiť.. " to je presne ten typ chlapa, ktorý bude hovoriť keď budete mať deti a budeš potrebovať od nebo pomoc: "iné matky to zvládajú, tak čo reveš." Neviem, či ti to hovorí zo srandy ale už by mi blikala kontrolka.
ON vyčíta TEBE, že váš sexuálny život je na nič? Veď to on ho takým robí!
A po tejto vete "A iný partner by sa so mnou hneď rozišiel nebol so mnou ani neviem napríklad prečo" by som mu hneď povedala, že sa nemusí obetovať a byť nasilu s takou otrasnou ženou, ako som ja, keď je taký skvelý a fantastický, nech si teda nájde inú, s radosťou jej prenechám miesto. To vážne sa chceš za toto vydať?
A teraz mi povedz preco si ho chces vziat za muza a takto zit natrvalo ked uz teraz si z toho nestastna ???????
Toto, sú prechodné vzťahy. Takéto veci, sa bežne riešia v manželstve. Všetko je to o nastavení, komunikacii a ochote pracovať na vzťahu.
Toto, sú prechodné vzťahy. Takéto veci, sa bežne riešia v manželstve. Všetko je to o nastavení, komunikacii a ochote pracovať na vzťahu.
@anna777115 toto je bežné v manželstve? Teraz neviem či s tým súhlasíš alebo nie?
Jeden sa sťažuje že nemá sex a neurobí nič, aby bol. A druhý tiež neurobí nič lebo veď sťažuje sa prvý. A teda neblikala by mi kontrolka ale hukal celý maják keby sa pri výmene názorov mám meniť ja a vždy som na vine ja. Svadbu by som určite zvážila. Koľko rokov ste spolu?
@anna777115 toto je bežné v manželstve? Teraz neviem či s tým súhlasíš alebo nie?
@anonym_autor A čo si myslíš, že za celý život s jedným partnerom sú len motýle v bruchu a vášnivý sex s lupienkami z ruží c posteli. Však, prídu rôzne situácie, ktoré treba riešiť všetko záleží od nastavení partnerov.
@anonym_autor u nas ked boli deti mensie, tak sme mali pravidlo, ze mobil ostava cez noc na linke v kuchyni. Kazdy jeden, aj nas dospelakov, samozrejme. Teraz su uz decka velke, ale nam to tak ostalo a mobil si do splane neberieme. A je to tak dobre. Mozno aj vam by sa zislo taketo pravidlo.
Jeden sa sťažuje že nemá sex a neurobí nič, aby bol. A druhý tiež neurobí nič lebo veď sťažuje sa prvý. A teda neblikala by mi kontrolka ale hukal celý maják keby sa pri výmene názorov mám meniť ja a vždy som na vine ja. Svadbu by som určite zvážila. Koľko rokov ste spolu?
@sense sme spolu 3 roky
Dosť krátka doba aby ste ležali vedľa seba a scrolovali fb
@anonym_autor RUN
@anonym_autor
Prosím nevydavaj sa a nejde tu o sex, ten ani nemusí byť pred svadbou, ani my sme sexualne nezili, ale jeho reakcie. A ziadne take ako pise @anna777115 - to nema byt bezne vo vztahu, v manzelstve. Muz si ta ma vazit, nie kricat na teba. Muz ma hladat riesenia, nie otacat vsetko na partnerku. Som takmer 16 rokov vydata a stale sa citim milovana a vzacna.
Ak si chceš zničiť svoj jediný život a o pár rokov byť len spotrebič v domácnosti ostaň s ním .Trestá ťa svojim nezáujmom, narcistické črty.O pár rokov už nebude na teba vôbec reagovať , už teraz ma tvoje pocity v zadku , môžeš plakať, prosiť, kričať , vyhrážať sa, nebudeš vypočutá, videná…Je to samoľúby egoista, jeden z najhorších typov muža do vzťahu .Utrápi ťa.Každá žena chce byť milovaná, žiadaná, chce od muža dotyky, vyznania a nie aby ich len ona iniciovala lebo on je niekto viac / si myslí/ Utekaj , normálna sebavedomá žena vie presne , čo má urobiť - rozísť sa .Držím palce .
Neznič si život, máš ho iba jeden. On má neskutočne zaostalé a buranske názory a správanie. Ešte šťastie, že si uvedomuješ, že jeho správanie nie je OK. Svadbu by si s nim určite nemala plánovať.
@anonym_autor ako? Rozísť sa s nim už pred svadbou. Čo chceš s nim riešiť keď už teraz máš z vášho vzťahu takéto pocity
Keď už teraz nemá záujem o teba a budovanie vzťahu tak po rokoch to určite nebude lepšie. Po svadbe sa nezmení, jedine k horšiemu.
Je na tebe či máš odvahu odísť z tohto vzťahu. Už teraz ti to vadí a to ste spolu len 3 roky. Čo myslíš aké to bude po 23 rokoch?
@anonym_autor
Prosím nevydavaj sa a nejde tu o sex, ten ani nemusí byť pred svadbou, ani my sme sexualne nezili, ale jeho reakcie. A ziadne take ako pise @anna777115 - to nema byt bezne vo vztahu, v manzelstve. Muz si ta ma vazit, nie kricat na teba. Muz ma hladat riesenia, nie otacat vsetko na partnerku. Som takmer 16 rokov vydata a stale sa citim milovana a vzacna.
@zmrzlinka2021 presne, ja som s mojim 20r, a cítim sa milovaná, neprehliada ma, neustále robi pre mňa drobné radosti, pozornosti (aj ja jemu).
tento mrzák nie je muž do manželstva, a to radím ako stará kofola, že vyraziť ho, ruky preč, utekať. Takýto chlad a výčitky nemáme ani po 20rokoch. Noooo občas poučije vetu čo by som si bez neho počala - ale ja mu odvetím, že si to viem veľmi dobre predstaviť. a sme si kvit, s humorom.
Keď už teraz nemá záujem o teba a budovanie vzťahu tak po rokoch to určite nebude lepšie. Po svadbe sa nezmení, jedine k horšiemu.
Je na tebe či máš odvahu odísť z tohto vzťahu. Už teraz ti to vadí a to ste spolu len 3 roky. Čo myslíš aké to bude po 23 rokoch?
@demodun čo bude po narodení 1. dieťaťa ?! čo bude po 5 či 10 rokoch ? jedna strhaná, nemilovaná ale zato buzerovaná mladá žena s debilom na krku, bez príjmu lebo zarába iba on, ona nič nerobí len on vie všetko porobiť opraviť
ak si chces dokafrat zivot tak hura do svatby. Ak nie, tak sa urcite za neho nevydavaj. Ty nie si dieta aby si ho musela posluchat. Neberie ta za rovnocenneho partnera. A takto vztahy nema vyzerat. On zvysit hlas moze, a ty nie? Nepredstavitelne. Ani v sexualnej oblasti nie ste rovnocenni. Naozaj si velmi dobre rozmysli, ci sa chces za takeho chlapa vydat. Necakaj, ze sa po svatbe zmeni. NEZMENI.

@anonym_autor predpokladám že ste iba frajeri. Tak sa s ním rozluc.