icon

Ako riešiť dusivý koniec vzťahu?

14. sep 2025

Vzťah je na konci po x rokoch kedy som prestala bojovať o pozornosť a nesnažila sa byt na prvom mieste ,lebo na ňom nebudem. Zrazu prišli znova veľké sľuby a prosenie ako sa on už vážne zmeni….
A teraz ma to dusi ešte viac ako predtým. To čo som chcela niekedy pred rokmi robí teraz a tej snahy je ti veľa až na zvracanie. Holt asi muži nechápu ,že teraz to nemá ten želaný efekt. Čo by ste ale robili keď mu nechodil za vami a on cez víkend aj tak príde na rodinnú chatu? Normálne rešpekt úcta nula . Len proste on chcel ,aby mi dokázal a bla bla…

cyberk
14. sep 2025

Rozchod este nebol nie? Tak si mysli, ze moze este bojovat. Pokym to neukoncis uplne, furt sa bude snazit.

gribka1
14. sep 2025

No a čo chceš? Ak koniec, tak to ukonči jednoznačne, aby to pochopil. Ak nie, tak ho skús ešte usmerniť.

ukgirls
14. sep 2025

uplne odstrihnut .. vymenit cislo poblokovat povedat mu,ze je definitivny koniec.. nedat mu vediet kde a s kym bude aby ta nehladal... po faze slubov a vtierania sa pride dalsi-nenavist,ohovaranie dupotanie nozickami ... a potom pri troche stastia nastane klud

lea299
14. sep 2025

Tiež som to takto mala. Bolelo to, nakoniec som si vyčítala, že som mu nedala ešte šancu, lebo dnes vidím, že sa zmenil. Že robí všetko, čo som kedy od neho chcela. No otázne je, či by to robil aj keby som zostala.

motylik2559
14. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, no kedze si ho stale neposlala kade lahsie a neukoncila vztah, tak preto robi co robi. Keby si ho kopla do zadku uz davnejsie, tak by si nemusela riesit ako sa ti hnusi teraz jeho prehnana pozornost, ked sa naoko snazi nieco zlepsit🤷‍♀️a nemuselo ta uz davnejsie nic dusit ako pises. Takze je na tebe, ci mu das milionprvy krat dalsiu sancu, alebo ho konecne patricne posles do niekam. Snad aj sama vies, co mas robit. Vela stastia🙂🍀

anonym_132e5e
14. sep 2025

@anonym_autor postavila sa pred neho, povedala ze niesom stastna ze uz je neskoro a uz to nechces natahovat, nebavi ta to, otocila sa na pate a isla prec
V mobile a na sietach blok
A zila by som dalej podla seba tak aby som bola stastna ako keby som ho nepoznala
Na co nechavas zo seba robit handricku na prach?