icon

Ako riešiť exmanžela, ktorý manipuluje deti?

8. máj 2025

Keď manipuluje deti … pomohlo vám odsťahovanie do inej nehnuteľnosti v tom istom meste? Nám zatiaľ nie….

dadis
8. máj 2025

Deti neodstrihnes od otca. Na manipulaciu je najlepsie ignoracia a zitie svojho zivota. Deti nie su hlupe a manipulaciu raz prekuknu.

melissa_19
8. máj 2025

By som mu ich nedala. Alebo aspoň pohrozila ak bude pokračovať konec ja nemám v ústach teba ty nemaj mňa.. koniec koncov aj tak Trpia len a len deti. Ten čo to robí je úbohý..

ika02
8. máj 2025

Ahoj, ak máš pocit, že deti manipuluje a hucká ich proti Tebe až tak, že deti sa inak správajú, prípadne Ťa nerešpektujú (jeho áno), choď k psychologičke (najprv sama, potom aj deti), ona to bude vedieť s istotou odhaliť, budeš to mať na papieri a.... keď s tým okamžite neprestane pohroz, že požiadaš súd o úpravu styku s deťmi na minimum.

autor
8. máj 2025
@ika02

Ahoj, ak máš pocit, že deti manipuluje a hucká ich proti Tebe až tak, že deti sa inak správajú, prípadne Ťa nerešpektujú (jeho áno), choď k psychologičke (najprv sama, potom aj deti), ona to bude vedieť s istotou odhaliť, budeš to mať na papieri a.... keď s tým okamžite neprestane pohroz, že požiadaš súd o úpravu styku s deťmi na minimum.

@ika02 ďakujem za radu.