icon

Ako riešiť klamstvá v priateľstve s výhodami?

9. jan 2025

Ahojte, spoznala som chlapa, no dohodli sme sa ze budeme len kamarati s vyhodami, a ze sa časom uvidi co z toho bude, proste ze to nechame tak. Ale dohodli sme sa ze si nebudeme klamat a podobne. Ze ak budeme niekoho mat tak si o tom povieme. No on mal s niekym stretnutie (sexualne samozrejme) a nepovedal mi o tom a dokonca zatlkal ze mal. (dozvedela som sa to od znamej ktora pozna tu druhu) neviem teraz co robit ako reagovat, na jednu stranu ano ide a islo len o sex no nemam rada ked mi niekto klame a zavadza ma. Co by ste robili vy. Hovori ze uz nebude klamat a podobne no verit takemu cloveku sa da tazko.

Strana
z3
enmery
9. jan 2025

Ak Ti chlap povie, že chce len sex a zabaliť to do kamarátstva s výhodami=vyhody len preňho, nikdy z toho pre Teba nič nebude. Je to *jebovák. A ty stvorená na sexovanie bez citov nie si, viď založenie tejto diskusie. Vyškrtni ho zo života.

jozef1890
9. jan 2025

Prepáčte, som chlap, ale už by som mu neveril, mňa takto oklamala žena.

domkakvet
9. jan 2025

Ci klame, neklame, bude, alebo nebude klamat je uplne jedno, na co potrebujes udrziavat sexualny vztah, ukonci to a maj svoju hrdost.

mojemenonikto
9. jan 2025

Ospravedlňujem sa vopred za tvrdšiu odpoveď, ale je to ideálna cesta ako chytiť chlamýdie, alebo genitálne bradavice. Či niečo ešte horšie 😉 Je to na tebe ako sa rozhodneš.

mirkava
9. jan 2025

Nechaj ho tak, robí si z teba sex na telefón. Vážne ti to stojí za to?

jozef1890
9. jan 2025

@enmery Veľmi správe z takého nič.

autor
9. jan 2025

@mojemenonikto ochranu sme vzdy pouzivali

katarinaba
9. jan 2025

Dohoda znamena, ze ste sa na niecom dohodli. Uz jedno co si ty od toho ocakavala, ale klamal. Ja by som to ukoncila. Aj keby to bol chlap len na sex, nebola by som ochotna spavat s nim ak by sucasne spaval s inymi. Aj takyto nevztah musi mat svoje hranice.

autor
9. jan 2025

@mirkava Tak nieje to len o tom ze on mal vyhody, aj ja som mala, aj mne sa to pacilo. Ale ano pravda je ze som skor na vztahy ako na taketo veci.

ivik4
9. jan 2025

Ja by som nikdy s nikym nebola len na sex takze to posudit mozno neviem, no v tomto pripade by mi vadilo ze ho vetra kade tade a potom este aj so mnou... ? Fuj nikdy

januska12323
9. jan 2025

Ukonči to a hľadaj si normálny vzťah.

autor
9. jan 2025

@ivik4 bola som aj v normalnom vztahu 3+ roky a zistila som ze spava s inymi, to zaboli , je to horsie. Niekedy mam pocit že verný už vymreli.

deti95060810
9. jan 2025

už by som ho v kontaktoch nemala... on bude klamať vždy

0silvia0
9. jan 2025

@mojemenonikto presne, všade okolo samá prevencia hpv, očkovania ako prevencie rakoviny a tu niekto dobrovolne riskuje. Sú neverníci aj v bežných vzťahoch, ale keď niekto funguje ako "kamarát" s výhodami, je väčší predpoklad, že trtoší s viacerými.

unicornlady
9. jan 2025

Toto sú tie vzťahy s výhodami, ktoré sú najviac výhodné pre chlapov. Ani sa snažiť nemusia a všetko dostanú. Potom si prestávajú vážiť ženy.
Každý týždeň je tu príspevok od ženy, ktorá rieši každý prejav takéhoto "kamaráta" a hľadá za tým niečo viac.

enmery
9. jan 2025

Ak pristúpiš na sex, tam nemá byt žiadne "uvidíme, čo z toho bude" a zároveň vyžadovať úprimnosť a vernosť.
Chlapovi, keď sa podloží žena, nikdy ju už nebude vidieť ako hodnotnú ani ako vytúženú trofej, ani milovat. Už si to uvedomte. Buď pristúpim a sexujem len a nečakám na "uvidime". Samé si to robíte tieto traumy.

nynia
9. jan 2025

Ukoncila by som to.

autor
9. jan 2025

@enmery uprimnost by mala byt vsade, medzi rodinou, kamaratmi, vo vztahoch a podobne. On sam vravel uvidime, nie ja. Ja som neocakaval nic. On to vtlkal do hlavy.

autor
9. jan 2025

neocakavala*

enmery
9. jan 2025

Očakávala, inak by si tu nezaložila diskusiu. A necítila oklamaná. Vôbec nie je dôležité, čo chlap hovorí, ale ako koná. Už to tu píšem miliónkrát. Sorry, využil iba tvoju naivitu a hlúposť.
A čo Ti mal povedať?Chcem Ťa len pretiahnuť bez citov, investovania času , vernosti? Jasné, že ojebovák Ti bude tlačiť do hlavy toto a vidíš, husička sa chytila. Šikovný chlapec.

anitta98
9. jan 2025

vážne mu ešte plánuješ dôverovať? veď je úplne jasné, že ťa klame a chcel ťa proste len na to jedno. ak ti to vyhovuje, nech sa páči, tak v tom pokračuj. ja by som to tolerovať nedokázala.

0silvia0
9. jan 2025

ber to racionálne, oklamal ťa, nedodržal dohodu, koniec. A ak potrebuješ, nájdi si iného "kamaráta"🙄

autor
9. jan 2025

Ja len nechapem, prečo si so mnou pise denne, preco chce ist aj von bez v podstate sexu a podobneho, a preco celkovo dava najavo ze by z toho nieco mohlo byt ked mu ide len o sex a mava ho aj s inymi? Boze ved už naozaj

melanta
9. jan 2025

On to vtĺkal do hlavy, lebo chcel na sex niekoho stáleho. Si dospelá, použi rozum. Chlap vzťah buď chce alebo nechce. Ak chce, tak nerieši sex s komentárom, že uvidíme. Ak chlap povie, že uvidíme, tak neuvidíš nikdy nič. Píšeš, že si mala vzťah a pravidelne ťa podvádzal. Možno sa skús pozrieť na to, akých chlapov si vyberáš a ako naivná si. Ak sa ti to deje opakovane, tak je to zlým výberom, slabou intúíciou a naozaj naivitou. Ale ber to ako skúsenosť, aj ten vzťah aj toto. Vieš, že takýchto chlapov hľadať nebudeš, nebudeš im veriť a nebudeš ich počúvať.

autor
9. jan 2025

Sama som mu pisala ze pojde len o sex tak načo oblbuje?

mirkava
9. jan 2025

Hraje sa s tebou 😊. Veď sa ho opýtaj o co mu ide.

melanta
9. jan 2025

Ja len nechapem, prečo si so mnou pise denne, preco chce ist aj von bez v podstate sexu a podobneho, a preco celkovo dava najavo ze by z toho nieco mohlo byt

Fakt si taká ....... radšej napíšem naivná? Píše ti, lebo vidí v tebe šancu istého pichu. Preto aj po tomto všetkom ti bude tvrdiť, že stretko bez sexu. Už si mu raz naletela, verí, že to urobíš znova, lebo možno aj urobíš. Keby nie, tak by si ho zrušila a nepotrebovala to rozoberať, že prečo načo začo.

unicornlady
9. jan 2025

Ide s tebou von aj bez sexu, lebo nemá nič lepšie na práci v tej chvíli.
A áno, ak si ťa chce udržať a zmanipulovať na sex, tak potrebuje byť občas chrumkavý.

unicornlady
Autor odpoveď zmazal
autor
9. jan 2025

@melanta tak ale ved sex ma istý… vravela som mu to, tak načo piše blbosti o vztahu a podobne? Načo namotava? uplne zbytocne za mna , vravela som sama ze nechcem vztah momentalne

Strana
z3