Ako riešiť konflikt s kamarátkami?
Dievcata, som v soku zo spravania mojich dvoch kamaratok s ktorymi chodime spolu aj na dovolenky. Kedze som im minule povedala ze idem na predlzeny vikend do zahranicia s jednym kolegom lebo si skratka rozumieme a tiez ma rad cestovanie. Normalne mi urobili vystup ze co si to dovolujem ist s niekym inym na dofcu a ked som jednu konkrontovala ze ved aj ona bola niekde minule s jej kamoskou tak mi bolo povedane ze vraj to je ine...ako fakt rozmyslam ci to nejako riesit alebo uz s nimi nikde neist
Asi chcú ísť s vami, veď ich zobeeer 🥺
@ruzovakrava lenze oni v tej destinacii uz boli
Ak sú nezadané, tak je to žiarlivosť. Možno ťa závisť opadne, ale ak nie, tak si nenechaj pokaziť potenciálny vzťah. Tiež som o pár "kamarátok" prišla, keď som začala chodiť s mojím teraz manželom. Hneď na začiatku nášho vzťahu začali byť priečne, lebo som im nebola stále k dispozícii.
@tanyan ano su nezadane...mozno je toto ten problem aj v mojom pripade
Ak by nejaká akože kamarátka vytkla ze idem niekam aj s niekym. Iným tak by som si pomyslela ze nie je normálna... A ďalej neriešila... To co ste v škôlke aby sa niekto urážal lebo si dovolím ísť niekam aj s niekym inym
Len chod, ty a on. A nech si frflu, je to zavist ze o teba sa niekto zaujima.
@ruzovakrava kamos psycholog mi dal kedysi dobru radu - kamaratske skupiny sa nemaju miesat.
Takze ked si sucastou jednej kamaratskej skupiny a aj inej, nemas si mysliet, ze ak si ty rozumies s oboma, tak si budu i oni medzi sebou.
Ze ich napriklad vsetkych pozves hromadne na chatu varit gulas (aj ked tu sa to mozno vydrzi tych par hodin spolu). Este horsie na dovolenku (kde su obvykle vsetci nuteni byt spolu, vzdialeni od domova, v novych podmienkach,…).
Moze to nedopadnut dobre.
Preto ked sa dohodnes, ze ides s niekym na dovolenku, nie je najlepsi napad pozvat aj dalsich ludi, ktorych ten clovek nepozna, no ty ano. Hrozi, ze si nebudu rozumiet a budes miesto zabavy riesit, aby si tam vyhovela obom stranam, ci zabranila tomu, aby sa jedna zo stran citila ako piate kolo u voza (na takej dovolenke sa ti pri rozdielnych predstavach, co robit, ludia kludne uz na treti den otvorene pohadaju).
Pripadne hrozi tebe, ze si az prilis skvele porozumeju a ty ostanes vynechana. A to aj do buducna. Ze si oni vytvoria svoju vlastnu novu priatelsku skupinu bez teba. Mozno aj s tebou, ale len obligatne, ty budes zrazu to piate kolo u voza.
Malokedy to vyjde tak skvele, ze vytvorite novu spolocnu skupinu, kde si dobre vsetci rozumiete navzajom.
Ja by som nechala kamosky vychladnut, neriesila, ale nevzala ich.
Lebo aj ked ide asi o destinaciu, kde sa tuzia vratit, lebo ich to tam bavilo a zaujima, stale nerozumiem, preco sa teda nezbalia len oni dve a nejdu na vlastnu past. Kludne aj v rovnakom termine, no nezavisle.
Niektoré dospele sú horšie ako malé deti. Aši tak. Nerieš. Je to.chore.
s nimi by si zjavne žiadny chlap nikam nevyšiel, obyčajná závisť
Zavist,že ideš s kolegom?
@moonlight1210 ja som to myslela ironicky 😃 Samozrejme že má autorka ísť na dovolenku s kým chce a kam chce, skutočná kamarátka by ju podporila a zaželala by jej príjemný pobyt.

nechaj ich vychladnut a uvidis ako sa zachovaju .. ak sa budu nadalej zduvat -neboli to prave kamosky a lepsie ich nechat same dve .. vrana k vrane sada