Ako riešiť konflikt so sesternicou v toxickom vzťahu?
Ako mám slušne vysvetliť sesternici že už nevládzem počúvať o jej vzťahu a že ma to začína znervózňovať a vyčerpávať bez toho aby sa urazila? Vysvetlím.. Sesternica je v toxickom vzťahu, kde sa už posledný pólrok každý mesiac k sebe vracajú a rozchádzajú. Sú úplne odlišní, každý má iné očakávanie od toho druhého a najprv som myslela že aj on leze za ňou ale dozvedela som sa dnes že vždy ona píše jemu.. Bola som u nej a ja to už nezvládam počúvať.. Oni sa pohádajú on ide niekam s kamošmi a ona doma smúti pár dní, do toho pije a reve a chce byť vždy so mnou .. ja som to do určitej miery zvládala ale už proste nie.. Teraz keď som bola u nej majú fázu, že si znova napísali a ona sa zas tvári, že sa nič nestalo jak keby mala v hlave prázdno. Stále jej hovorím, že to nemá zmysel a ona si ide svoje.. Ja už nevládzem. Obmedzila som trošku kontakt a viem, že príde otázka, prečo už jej toľko nedvíham a že jej to dojde.. Desí ma koľko to ešte bude trvať.. Pritom ju mám rada.. Vadia mi jej výkyvy nálad, vždy je naladená akú má fázu a je schopná nám aj zničiť spoločný večer.. Nechcem sa s ňou úplne rozhádať ale toto je už na mňa moc...
Rada nerada, ale nechápem prečo jej nevieš/ nemôžeš povedať, ako ťa jej reči a zmeny nálad, tie výkyvy vyčerpávajú, presne tak ako si to napísala v prvej vete. Nič viac, nič menej. Stačí doplniť, že ju máš rada ale stačilo,
Neangazuj sa do toho povedz jej, že už o ňom nechceš počúvať aj ona je toxická voči tebe.Nic s tým nespravis asi potrebuje trpiet
Ja by som s ňou obmedzila kontakt úplne. Rodina, nerodina. Človek má len jedny nervy a trpezlivosť tiež má svoje hranice.
Ja mam takú kamošku, minimálne 3x do týždňa je nejaká drama v jej vzťahu ale on je vlastne super ale je hrozný ale.... tak ja si ju vždy vypočujem pritakam poviem jej, že ja uz jej neradim lebo ju to očividne baví a ideme ďalej 😅 Ale zas ona si vie priznať ze je nestabilná.
@maury napr... alebo jej povedat na ferovku tak, ako to je.
@princezna_bosorka má ju rada a evidetne chce byť taktná. A nebude klamať, veď každý má svoje problémy.

No čo. Že budeš stáť pri nej, nech sa rozhodne akokoľvek. Máš ju rada, držíš jej palce. Ale máš teraz obdobie, kedy potrebuješ riešiť nejaké svoje veci a svoje problémy. Nakopilo sa ti to. A už to ignorovať a odkladať nevieš.