icon

Ako riešiť manželskú krízu po štyridsiatke?

athia
14. aug 2025

Ahojte,
Chyba mi velmi laska, muz mi povedal pred synom je ho uz nenaplnam a ze ho nebavim. Ubehol od vtedy mesiac mna to velmi boli lebo som ho brala ako partnera na cely zivot. Jemu sa zacalo velmi po 40 darit a k tomu kriza stredneho veku a priznal mi nepriamo ze by si chcel uzivat v podstate aj s inymi zenami. Chodi aj 2x do tyzdna von, nedavno Ibiza ci uz pdvadza to neviem. Vsetko mi toto ovedal pred synom ma 10 r. pre mna to bol sok samozrejme som sa rozplakala a syn zacal prosit muza aby neodisiel. Teraz ubehol mesiac. V podstate nemam kam ist rodicov uz nemam. Byvame v manzelovom dome. Velmi sa bojim som uz po 40 vzdy som tuzila po kompletnej rodine ale naco manzela nutit ked on to tak neciti, samozrejme je na koni podnikatel dobre vyzera zatuzil asi po niecom mladsom, ja sa s nim mozem tak sudit o alimenty.

romiada
14. aug 2025

@athia v prvom rade Ti posielam aspoň objatie a virtuálnu podporu. Pretože už len spôsob akým Ti to povedal (pred synom) je veľmi sebecký, zraňujuci aj pre syna. Zachoval sa proste ako totálny chrápúň. Keď už Ti chcel oznámiť koniec ,tak to mal urobiť aspoň medzi 4 očami a po Vašom zvážení to citlivo spoločne predostrieť synovi. Priznám sa,že keby toto mne urobil muž pred dieťaťom tak pri najbližšom rozhovore bez syna skončí s fľusancom v ksichte prinajmenšom alebo s foklom . Chudák chlapec. V podstate si odbil nielen svoje zranenie ,ale aj zranenie matky v priamom prenose hneď 2 násobne. A myslím že po takomto chovani by som ani ja nebrala pri rozvode naňho ohľad. Raz sa mu to (aký bol pred synom) veľmi škaredo vráti. Deti si takéto veci pamätajú.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
athia
autor
14. aug 2025
@romiada

@athia v prvom rade Ti posielam aspoň objatie a virtuálnu podporu. Pretože už len spôsob akým Ti to povedal (pred synom) je veľmi sebecký, zraňujuci aj pre syna. Zachoval sa proste ako totálny chrápúň. Keď už Ti chcel oznámiť koniec ,tak to mal urobiť aspoň medzi 4 očami a po Vašom zvážení to citlivo spoločne predostrieť synovi. Priznám sa,že keby toto mne urobil muž pred dieťaťom tak pri najbližšom rozhovore bez syna skončí s fľusancom v ksichte prinajmenšom alebo s foklom . Chudák chlapec. V podstate si odbil nielen svoje zranenie ,ale aj zranenie matky v priamom prenose hneď 2 násobne. A myslím že po takomto chovani by som ani ja nebrala pri rozvode naňho ohľad. Raz sa mu to (aký bol pred synom) veľmi škaredo vráti. Deti si takéto veci pamätajú.

@romiada dakujem❤️

karolinakr
15. aug 2025

@athia asi 10x som sa ťa pýtala v inej tvojej diskusii, ignorácia..dobre som ti radila viac krat, ignoracia...podpora 100% ignoracia, ale hlavne, že tu pusinky, srdiečka rozdávaš..cudzi ĺudia ti viac času a pochopenia obetujú ako vlastný manžel, ale ty len z tej pozície pýchy a nevďaku budeš na nich z výšky zazerať
ked sa takto spravaš aj doma, ja sa ani nečudujem, že manžela to nebaví
ty si už treti človek, o ktorom si myslim, že za svoju situaciu si môže sám, a to som vždy 100% držala stranu autorovi diskusii, v poslednej dobe tu píšu ĺudia, ktori si možno za veĺa môžu sami
a to byvanie si riešila pred pol rokom, keby si ma vtedy poslúchla, dnes sa sťahuješ do nového bytu..takže tak..ostaň na tom tvojom piedestaly užasnosti a čakaj na zázrak