icon

Ako riešiť muža, ktorý po hádke odišiel?

6. sep 2025

Čo by ste robili keby po hádke Váš muž neprišiel večer ani rano domov? Čo by ste mu povedali?

Strana
z2
gribka1
6. sep 2025

Počkala kým by prišiel a vymenila by som si s ním kľučku, Odišla by som na rovnaký čas.

maca1984
6. sep 2025

Keď to čítam, tak mi ako prvé napadlo že by som počkala kým príde, a odišla by som ja.
Ale ..
Ako sa poznám, skôr by som asi uplatnila tichú domácnosť na nejaký čas a potom rozhovor.

nin12345
6. sep 2025

Ja by som sa asi opýtala kde bol?🤣 Dala si malo informácií

luccija
6. sep 2025

@anonym_autor to spravil prvý x?nepovedala by som mu nič bola by tichá domácnosť toto sa nerobí.Dufam, že si mu nepísala kde je

gribka1
6. sep 2025
@nin12345

Ja by som sa asi opýtala kde bol?🤣 Dala si malo informácií

@nin12345 A nie je to jedno kde bol? Ako malý urazený chlapec zmizne z domu😂😂

anonym_e61b81
6. sep 2025

Mohol ísť do lesa spáchať samovraždu. Mobil mu zvoní?

sevrin
6. sep 2025

A čo je na tom? To si mal od teba nechať podpísať priepustku či môže ísť von a na ako dlho??

maca1984
6. sep 2025
@sevrin

A čo je na tom? To si mal od teba nechať podpísať priepustku či môže ísť von a na ako dlho??

@sevrin prepáč,ale je rozdiel ak muž povie " idem s chlapmi na pivo, idem na turistiku , idem .... ", a keď po hádke zmizne ako smrad, bez slova a nevráti sa napr.24 hod.

gribka1
6. sep 2025

@sevrin Akože sa po hádke poberieš a máš v riti. Hmmm ...

januska12323
6. sep 2025
@sevrin

@sevrin čo je na tom? Teba nezaujíma kde sa nachádza milovaná bytosť? To je také ťažké povedať aspoň "idem von nech to predýcham, nečakaj ma" ?

anonym_40a49c
6. sep 2025

Je to manžel , priateľ? Robí to vždy či 1x. Dôvod hádky? Vieš kam šiel?

nin12345
6. sep 2025

@gribka1 no pre mňa by bolo dosť podstatné kde bol😄 či sa išiel vydýchať ku kamarátke alebo k rodičom napriklad. Lebo od takého čo po hádke zbalí veci a odíde nevedno kam bez vysvetlenia sa asi dá čakať hocičo.

gribka1
6. sep 2025
@nin12345

@gribka1 no pre mňa by bolo dosť podstatné kde bol😄 či sa išiel vydýchať ku kamarátke alebo k rodičom napriklad. Lebo od takého čo po hádke zbalí veci a odíde nevedno kam bez vysvetlenia sa asi dá čakať hocičo.

@nin12345 No vedieť fajn, ale počkalo by to. Druhá vec, či by povedal pravdu😂😂

anonym_aa7025
6. sep 2025
@sevrin

@sevrin ty si riadne mimo. Snáď ked žijú v spoločnej domácnosti je slušnosť oznámiť kam idem a na asi ako dlho aby sa ten druhy nestrachoval. Ujsť ako malé decko je totálne primitívne a je to pasívna agresia

nin12345
6. sep 2025
@gribka1

@nin12345 No vedieť fajn, ale počkalo by to. Druhá vec, či by povedal pravdu😂😂

@gribka1 neviem no to je pravda a ja by som nemohla byť takto s niekým kto by utekal z domu asi by som mu už neverila ani mäkké f

gribka1
6. sep 2025
@nin12345

@gribka1 neviem no to je pravda a ja by som nemohla byť takto s niekým kto by utekal z domu asi by som mu už neverila ani mäkké f

@nin12345 No, to keď decko nosí mužské nohavice. 😂😂😂

sevrin
6. sep 2025
@anonym_aa7025

@sevrin ty si riadne mimo. Snáď ked žijú v spoločnej domácnosti je slušnosť oznámiť kam idem a na asi ako dlho aby sa ten druhy nestrachoval. Ujsť ako malé decko je totálne primitívne a je to pasívna agresia

@anonym_aa7025 blablabla, samé anonymné kecy

sevrin
6. sep 2025
@januska12323

@sevrin čo je na tom? Teba nezaujíma kde sa nachádza milovaná bytosť? To je také ťažké povedať aspoň "idem von nech to predýcham, nečakaj ma" ?

@januska12323 ako vieš že je to milovaná bytosť? 😅 To by sa inak asi tak nepohádali, že by jeden bez slova odišiel, nie?

sevrin
6. sep 2025
@gribka1

@sevrin Akože sa po hádke poberieš a máš v riti. Hmmm ...

@gribka1 ty poznáš okolností tej hádky? Čo keď on si povedal, že už má plné zuby tej manipulatívnej fuchtly a je mu jedno čo bude?

anonym_aa7025
6. sep 2025
@sevrin

@anonym_aa7025 blablabla, samé anonymné kecy

@sevrin ano, tvoje 😉 ako v každej inej diskusii reči uplne od veci

gribka1
6. sep 2025
@sevrin

@gribka1 ty poznáš okolností tej hádky? Čo keď on si povedal, že už má plné zuby tej manipulatívnej fuchtly a je mu jedno čo bude?

@sevrin Tak treba mať gule na správnom mieste a tej fuchtli to povedať napriamo. Neutekať.

sevrin
6. sep 2025
@maca1984

@sevrin prepáč,ale je rozdiel ak muž povie " idem s chlapmi na pivo, idem na turistiku , idem .... ", a keď po hádke zmizne ako smrad, bez slova a nevráti sa napr.24 hod.

@maca1984 a prečo nie? Nabudúce si pani manželka, či čo to je, dá pozor, aby hádka nezašla do extrému. Určite to nebola prvá hádka a on proste už mal toho dosť.

sevrin
6. sep 2025
@gribka1

@sevrin Tak treba mať gule na správnom mieste a tej fuchtli to povedať napriamo. Neutekať.

@gribka1 tak radšej bez slova odišiel ako by ju mal zmlátiť do krvi. Ktovie čo by sa stalo. Treba sa vždy na to pozrieť z viacerých uhlov.

sevrin
Odpoveď bola odstránená
anonym_aa7025
6. sep 2025
@sevrin
Odpoveď bola zmazaná

@sevrin komplexy máš očividne ty ked sa potrebuješ odbavovat na zenskom fóre a v každej diskusii 😂😂😂😂 medzi chlapmi si ani neskrtnes ze? ty sedliak...dufam ze nie si zenaty a nemas žiadnu zenu po svojom boku lebo ak ano tak ju ľutujem.

nin12345
6. sep 2025
@sevrin

@maca1984 a prečo nie? Nabudúce si pani manželka, či čo to je, dá pozor, aby hádka nezašla do extrému. Určite to nebola prvá hádka a on proste už mal toho dosť.

@sevrin tebe čo je🤣🤣🤣🤣 že zmlatit do krvi. Upokoj sa. Však existujú medzi týmito dvoma polmi aj iné možnosti. Trebárs: idem k Robovi potrebujem to spracovať, prídem zajtra 🙂

gribka1
6. sep 2025
@sevrin

@gribka1 tak radšej bez slova odišiel ako by ju mal zmlátiť do krvi. Ktovie čo by sa stalo. Treba sa vždy na to pozrieť z viacerých uhlov.

@sevrin Tak také hovädo by to mohlo byť? Tak potom to je ešte väčšie ho**o ako by som myslela.

sevrin
6. sep 2025
@nin12345

@sevrin tebe čo je🤣🤣🤣🤣 že zmlatit do krvi. Upokoj sa. Však existujú medzi týmito dvoma polmi aj iné možnosti. Trebárs: idem k Robovi potrebujem to spracovať, prídem zajtra 🙂

@nin12345 ja som v pohode, len nadhadzujem rôzne alternatívy a sledujem reakcie 😉

maca1984
6. sep 2025
@sevrin

@sevrin aha, a manžel si nemusí dávať pozor ?
🤣🤣 nemusíš ani odpovedať.

sevrin
6. sep 2025
@gribka1

@sevrin Tak také hovädo by to mohlo byť? Tak potom to je ešte väčšie ho**o ako by som myslela.

@gribka1 ako vravím, nikdy nevieš čo bolo na pozadí. Tiež sa môžem spýtať, čo to bolo za hovado čo pred pár dňami v Bratislave utopilo svoje dve dcéry a podpálilo byt?

Strana
z2