Ako riešiť muža, ktorý po hádke odišiel?
Čo by ste robili keby po hádke Váš muž neprišiel večer ani rano domov? Čo by ste mu povedali?
Keď to čítam, tak mi ako prvé napadlo že by som počkala kým príde, a odišla by som ja.
Ale ..
Ako sa poznám, skôr by som asi uplatnila tichú domácnosť na nejaký čas a potom rozhovor.
Ja by som sa asi opýtala kde bol?🤣 Dala si malo informácií
@anonym_autor to spravil prvý x?nepovedala by som mu nič bola by tichá domácnosť toto sa nerobí.Dufam, že si mu nepísala kde je
Mohol ísť do lesa spáchať samovraždu. Mobil mu zvoní?
A čo je na tom? To si mal od teba nechať podpísať priepustku či môže ísť von a na ako dlho??
A čo je na tom? To si mal od teba nechať podpísať priepustku či môže ísť von a na ako dlho??
@sevrin čo je na tom? Teba nezaujíma kde sa nachádza milovaná bytosť? To je také ťažké povedať aspoň "idem von nech to predýcham, nečakaj ma" ?
Je to manžel , priateľ? Robí to vždy či 1x. Dôvod hádky? Vieš kam šiel?
@sevrin ty si riadne mimo. Snáď ked žijú v spoločnej domácnosti je slušnosť oznámiť kam idem a na asi ako dlho aby sa ten druhy nestrachoval. Ujsť ako malé decko je totálne primitívne a je to pasívna agresia
@sevrin čo je na tom? Teba nezaujíma kde sa nachádza milovaná bytosť? To je také ťažké povedať aspoň "idem von nech to predýcham, nečakaj ma" ?
@januska12323 ako vieš že je to milovaná bytosť? 😅 To by sa inak asi tak nepohádali, že by jeden bez slova odišiel, nie?
@anonym_aa7025 blablabla, samé anonymné kecy
@sevrin ano, tvoje 😉 ako v každej inej diskusii reči uplne od veci
@sevrin prepáč,ale je rozdiel ak muž povie " idem s chlapmi na pivo, idem na turistiku , idem .... ", a keď po hádke zmizne ako smrad, bez slova a nevráti sa napr.24 hod.
@maca1984 a prečo nie? Nabudúce si pani manželka, či čo to je, dá pozor, aby hádka nezašla do extrému. Určite to nebola prvá hádka a on proste už mal toho dosť.
@sevrin komplexy máš očividne ty ked sa potrebuješ odbavovat na zenskom fóre a v každej diskusii 😂😂😂😂 medzi chlapmi si ani neskrtnes ze? ty sedliak...dufam ze nie si zenaty a nemas žiadnu zenu po svojom boku lebo ak ano tak ju ľutujem.
@maca1984 a prečo nie? Nabudúce si pani manželka, či čo to je, dá pozor, aby hádka nezašla do extrému. Určite to nebola prvá hádka a on proste už mal toho dosť.
@sevrin tebe čo je🤣🤣🤣🤣 že zmlatit do krvi. Upokoj sa. Však existujú medzi týmito dvoma polmi aj iné možnosti. Trebárs: idem k Robovi potrebujem to spracovať, prídem zajtra 🙂

Počkala kým by prišiel a vymenila by som si s ním kľučku, Odišla by som na rovnaký čas.