Ako riešiť nečinnosť partnera?
Poprosim radu. Ako by ste zareagovali na situaciu... Moj 20 ročný syn si pred rokom po páde z bicykla zlomil klucnu kosť. Okrem toho utrpel aj skrytý otras mozgu, kvôli ktorému sme po týždni volali v noci záchranku. Teraz situacia. Mám 3 izbový byt s veľkou obývačkou, ktorý sm riešili tak,že sme oddelili časť izby na spálňu a časť na obyvacku vertikalnymi roletami. Mám priateľa 6 rokov. Nežijeme spolu. Len sa stretávame. Keď sa stal ten incident a synovi v noci prišlo zle, priateľ spal za tou roletou, asi 1,5 metra od gauca, kde neskor zachranka vysetrovala syna.. V noci ma syn zobudil,ze mu je zle nech volám záchranku. Záchranka prišla, rozsvieti sme svetla, samozrejme hluk...no priatel nevstal z postele a neprišiel k nám. Tvrdil,že hlboko spal a nič nepočul, čo bežne počuje všetko....Nechala som to tak. Dnes mi písal,že prišiel z prace a volala mu matka,ze otcovi je zle a ma vyšší tlak(170/100)...moj bol už aj 170/110 a som prežila...hneď tam bežal, volal záchranku potom s otcom letel aj do nemocnice....Znechutil ma.Totalne...Príde mi to akoby sme my boli nič a jeho rodina všetko..
mňa by to zamrzelo. najmä to že som kdesi na x tom mieste .
zvážila by som takýto vzťah. si s ním len aby si nebola sama? možno radšej samotu ako niečo takého mať doma. ešte je plus že spolu nebývate.
@anonym_autor ako moj ex - kym syn celu noc prezvracal to hovado sa ani neprislo.opytat preco cely noc buntosime...zavrel si dvere na izbe aby sme milacika nerusili
@anonym_autor ako moj ex - kym syn celu noc prezvracal to hovado sa ani neprislo.opytat preco cely noc buntosime...zavrel si dvere na izbe aby sme milacika nerusili
@zabka79 presne toto ma boli
@zabka79 presne toto ma boli
@anonym_autor uprimne toto nie je partner....a ze po 6tich rokoch ste sa neposunuli je lan dalsi dokaz...stavim sa ze nevie ani lasku a naklonnost dat najavo...to su take chladne typy uz by som takeho nechcela. Ale ty si zvaz co ti vlastne ponuka on
Zbav sa ho, nikdy pre neho nebudeš viac alebo sa snáď cítiš sa pri ňom milovaná?
Už dávno dávno by bol už ex, odhliadnuc od toho čo sa stalo tvojmu synovi, a jeho nečinnosti, kvôli tomu že e sa vo vzťahu nikam neposunuli. Za mňa toto nie je vzťah a ona nie je partner iba priateľ s výhodami
@anonym_autor nevidim problem v tom ze volal mame zachranku a letel do nemocnice. To mi pride uplne normalne spravanie.
Skor je divne ze tebe toto vadi a pred rokom si jeho spravanie ked lezal vedla gauca v cudzom byte kde osetrovali osobu premlcala a neriesila situaciu uz vtedy
u mňa by si už veľmi za tou roletou nepoležal...
To po roku ideš riešiť?
Si mala vtedy, nie dnes.
Nechápem čo to má spoločné s tým, že išiel riešiť svojich rodičov. A co sa mal na nich vykašľať? To snáď nemyslíš vážne 🙄
Nehovoriac o tom ze to riešiš po roku
Nechápem čo to má spoločné s tým, že išiel riešiť svojich rodičov. A co sa mal na nich vykašľať? To snáď nemyslíš vážne 🙄
@anonym_4426c8 a na môjho syna sa vykašľať mal? Som myslela, že moje trápenie je rovnako dôležité, ako trápenie jeho rodičov. Tam je starostlivý.
@anonym_4426c8 a na môjho syna sa vykašľať mal? Som myslela, že moje trápenie je rovnako dôležité, ako trápenie jeho rodičov. Tam je starostlivý.
@anonym_autor Krv nie je voda. Neviem, prečo si všetky myslíte, že vaše decko je pre neho niečo ako dar. Navyše, je to dospelý chalan, ktorý si úraz spôsobil sám, tak aké city mal mal prejaviť, mal ho hladkať, ľutovať? Ani ty by si jeho syna neriešila, priznám si to, bol by ti ukradnutý.
Hľadáš problém tam, kde nie je. Ži v realite. Žiadny cudzí chlap si nezamiluje tvoje dieťa ako vlastné.
@anonym_autor Krv nie je voda. Neviem, prečo si všetky myslíte, že vaše decko je pre neho niečo ako dar. Navyše, je to dospelý chalan, ktorý si úraz spôsobil sám, tak aké city mal mal prejaviť, mal ho hladkať, ľutovať? Ani ty by si jeho syna neriešila, priznám si to, bol by ti ukradnutý.
Hľadáš problém tam, kde nie je. Ži v realite. Žiadny cudzí chlap si nezamiluje tvoje dieťa ako vlastné.
@anonym_15195a prosím??? Neriešila by som,že osoba,ktorá je so mnou v jednej miestnosti kolabuje? Ci by to bolo jeho dueta,ci sused,ci bezdomovec, to by som rozhodne riešila. Tvoje názory sú choré
@anonym_15195a prosím??? Neriešila by som,že osoba,ktorá je so mnou v jednej miestnosti kolabuje? Ci by to bolo jeho dueta,ci sused,ci bezdomovec, to by som rozhodne riešila. Tvoje názory sú choré
@anonym_autor ste spolu 6r, takže vieš vyhodnotiť, aký je človek, s kým randis, žiješ.
Ci sa to deje opakovane, alebo iba tento spomínaný rok starý prípad.
Prečo to otváras po roku?
A ze riešil matku? Ved.je to rodic.
Ja by som pre moju mamu utekala cez pol sveta.
@anonym_autor ste spolu 6r, takže vieš vyhodnotiť, aký je človek, s kým randis, žiješ.
Ci sa to deje opakovane, alebo iba tento spomínaný rok starý prípad.
Prečo to otváras po roku?
A ze riešil matku? Ved.je to rodic.
Ja by som pre moju mamu utekala cez pol sveta.
@mk22 riesil otca uz ked sme pritom a súvislosti su také,že mi to len pripomenulo, ako sa chova k nám a ako k svojej rodine. Takže nevidím v tom nič nezvyčajné
@mk22 riesil otca uz ked sme pritom a súvislosti su také,že mi to len pripomenulo, ako sa chova k nám a ako k svojej rodine. Takže nevidím v tom nič nezvyčajné
@anonym_autor Asi to vyhodnotil tak, že ty si riešiš syna sama, postarala si sa, zavolala lekára, atď. Nie ste rodina, nie je to spoločné dieťa.
To,že riešil otca, to je úplne normálne.

Kludne moze byt.
Ale zalezi, ci takychto podobnych situacii, kde sa ocakavala od neho empaticka reakcia a neprisla ziadna (ci dokonca opacna), je viac.
Nie iba toto jedno.
Ak je toho viac, stoji za zvazenie, ci budes mat priatela preto, aby si mala priatela. Alebo radsej zvazis, ze budes bez neho (aspon budes mat zase vacsiu obyvacku 🙂 ).