Ako riešiť nedostatok lásky a podpory vo vzťahu?
Ahojte, veľmisa ospravedlňujem ako to bude na niekoho dlhé , len chcem vysvetliť čo ma dlhodobo trápi :(
už som sem raz pisala, čo mi na manželovi prekáža, ale zároveň jeho dobré povahové vlastnosti.
Vtedy mi niekto napísal že mám 80/20. Čiže mám tých 80% a 20% je to čo mi chyba vo vzťahu.
Manželovi chyba empatia.
Napríklad, umrela mi babka. Od neho jediného som nedostala žiadnu oporu, ani len blbé úprimnú sústrasť. Nič. Ako keby sa nič nestalo. Takýchto podobných situácii bolo viac.
Alebo včera som bola prvý x na trhoch ako predajca.
Až dnes sa spýtal že ako bolo. Keď som povedala že podľa mňa to dopadlo dobre, tak sa ma spýtal, že koľko som zarobila. Vravím tak 50-70€( za 3 hodiny)
Jeho reakcia bola " kolkooooooo?" Ja som čakal že aspoň 500€, že to si mi ani nemala vravieť že iba 70€.
Ja som očakávala že mi povie, zlato, nevadí, nabudúce to bude lepšie, bola si prvý x, a len tri hodiny, raz bude aj tých 500€, alebo proste čokoľvek, aby som mala pocit že to nemá po prvom rade vzdať. Ze ms v tom podporuje.
Alebo dnes bol deň matiek. Za 10 rokov čo sme spolu, už vie že u nás v rodine ( je mu jasné že nie všade to tak funguje, minimálne v jeho rodine len narodeniny) sa robia aj narodeninové oslavy, aj sa gratuluje k meninám, narodeninám, napíšeme si ku dňu žien, ku dňu matiek, jednoducho neignorujeme sviatky.
On vzal dezert ktorý som ja dnes robila mojej mame, a ten dal synovi do rúk, a prišiel za mnou že pekný deň matiek? Mám sa tešiť či byť sklamaná?
Zabudne na moje narodeniny, meniny,
Proste ja hovorím iným jazykom lásky ako on. Chcela som aby si prečítal knihy 5 jazykov lásky ale dodnes si na to nenašiel čas.
Za ďalšie od kedy pribral a má nadváhu naozaj nechcem mať s ním sex pretože je to naozaj o ničom keď on po 5 minútach už povie že ho bolia ruky a nevládze, a ja kvôli jeho bruchu si nedokážem na neho ani sadnúť. Ak som mu povedala že proste minimálne kvôli sebe a svojmu zdraviu musí schudnúť a zároveň to bude v posteli lepšie fungovať. No on nie je ochotný schudnúť. Kvôli mne ani kvôli sebe ani kvôli synovi.
Takže žiaľ naozaj už takmer rok nič nebolo a ja som si už od toho aj odvykla.
Pomaly už každý víkend ide si sadnúť s kamošmi von, minule bol v kine s kamaratom, ale pritom my dvaja sme v kine neboli už tri roky. Akoby nehladal ani spôsob ako byť somnou. Jemu vyhovuje že doma je stále upratané navarené, postarane o syna, ja ešte sa pri malom snažim rozbehnúť prácu, a ja moje pocity a potreby si niekde na samom dne.
Inak ako syn, kamarát, kolega otec je super. Pracuje, zarába, živí nás, zaplatí dovolenku, nepodvadza ma, nebije ma, nefajčí, nechlasta. Podľa toho by som predsa mala byť šťastná no nie som. Chýba mi od neho pocit lásky, dotyk, objatie, pohladenie, podpora, pochopenie.
Čo s tým mám robiť? 😔
Ďakujem za prečítanie a odpovede
Neurobíš s tým nič, lebo on nechce. A skutočne už toľkokrát omieľané-veď on bol neempatický na 100% aj pred svadbou a vzala si si ho. Nepije, nebije Ťa, nepodvádza, tak si si ho vzala. Super. Bud ho začni brať tiež ako kamoša alebo sa budeš trápiť do konca života vnutorne, lebo opakujem, ak ten druhy nechce nič robiť, urobiť, skúsiť, zmeniť, zlepšiť, ty sa môžeš postaviť aj na mihalnice.
@enmery pravda je že bol iný. Zaujímal sa, podporoval ma, síce áno ta empatia nebolo nič extra, ale dali sas tým žiť. On akoby upadol po 10 rokoch do strašného stereotypu. Ja som mu vravela že aleo vzťah sa treba starať celý život, nie len na začiatku, že do toho človeka s kým si sa treba zamilovať znova a opakovane inak vzťah vychladne.
Aj ja som stala v rade na zmrzlinu,keď rozdávali empatiu. Vadilo by mi však že veľmi pribral a nechce s tým nič robiť a veľký problém pre mna by bol ten sex. Skúste spolu viac komunikovať ,keď vám to nejde skúste poradňu.
Ja viem, že tu často niekto píše, že bol iný, fakt sa zmenil a bla bla bla. No nie. Náznaky sú vždy, len ženy ich rady prehliadajú. A často dúfajú, že sa po svadbe či decku zázračné zmení. Max sa zhoršia niektoré veci. On nič riešiť nechce. Teba to trápi, možno je to asperger , možno je fakt s nízkym EQ a preto si v týchto veciach nerozumiete. On si žije v pohode. Tak buď sa nastavíš aj ty tak, ze budete fungovať ako fajn kamoši alebo čo, sa chceš utrápiť vnútorne?
Pochybujem, že tomuto niečo dopne a pôjde do nejak poradne.
V prvom rade problem je chybajuca intimita a sex. Zeny chcu sex ked je v citovej oblasti vsetko ok, muzi rozvijaju citovu oblast, ked je v sexe vsetko ok.
On ma nadvahu, ty sex nechces... ale chces od neho citovu a emocnu podporu.
Tu by ste mali chciet obaja nieco zmenit, ale vy ani jeden nechcete. On ide radsej za kamosmi a ty cakas, ze sa sam od seba zmeni.
chladný, neempatický truľo...asi by som išla od neho....
Po mojej skúsenosti som došla na to, že nemať očakávania už po určitých náznakoch je potrebné, ak chces zachovať rodinu. Chémia nefunguje, zajedá nejaké frustrácie, čím je starší,tým viac kopíruje prostredie v ktorom vyrastal ?
Nepodporí ta v ničom, sex žiadny, voľno trávi s hocikým iným okrem teba, na domácnosť serie však tam ma slúžku zdarma, o seba sa nestará (obezita) …
Ale zaplatí ti dovolenku, wau super 🤷🏼♀️. Ked ti to za to stojí .
Ten kto Ti napísal ,že máte 80/20 sa pomýlil. Vy máte skôr 20/80. Začni chodiť do kina s niekym iným, do divadla. Keď nemôže/nechce on so sebou nič robiť, rob aspoň Ty so sebou. A to čo sa páči a vyhovuje Tebe. Možno sa zbadá a pridá sa, možno nie. Ale svoj život máš len jeden. Neviem prečo by si ho mala obetovať niekomu (upratovanim, varením, obskakovaním) komu Ty nestojiš ani za objatie v ťažkej chvíli, poďakovanie na sviatok, za rande, za dotyk.
Ahoj. Vies, ja neviem, ze ako riesis ty jeho, ked nieco má, alebo ked mu niekto umre, ale ries to podobne a neotravuj ho s inymi reakciami, ako dáva on tebe. On ta neotravoval s úprimnou sústrastou, premlcal, ja neviem, ci sa zúcastnil pohrebu, ktokolvek mu zomre, neotravuj ho láskavo s niecim, co aj tebe od neho neprichádza. To, ze ta sakramentsky vysmial s tvojim vlastnym asi kolácom ci zákuskami na deň matiek, co si urobila pre tvoju mamu, sa mu dá tiez nejako vrátit, ale my budeme inteligentné, autorka, ze?; a nič mu vracat nebudeme, budeme iba odpovedat, ak vobec bude treba a skutkami a činmi mu dávať najavo vás vztah, aký je. Na tú tortu k dnu matiek, co zdvihol do rúk, by som sa urcite neusmiala, ani nedala ziadnu reakciu, len by som ho sucho zahriakla, ze daj to naspät a nedvíhaj, lebo ked s tým nieco spravis, pojdes kupovat a lepsí. Teraz je uz zbytocne o tom vraviet, ked sa to stalo a je to minulost, len ti chcem poukazat, ze na akekolvek blbe spravanie, zlé, podle, zakerné, od neho, hlúpe, sa neusmievaj, nemas sa preco, nehladaj v tom dobré, kde nie je a nesnaz si namýslat, co neni. Ty nie si povinná vyvijat k nemu energiu na nic. Myslim si, ze toto celkove speje k rozvodu. Ked aj on ide s kamaratom do kina a vam dvom neurobí následne program, tiez nieco, mozes íst bez povsimnutia aj ty s hocikým do kina, iba choď, a tiez, ked ti zle padlo, ze sa neopýtal normálne, ako bolo v nejakej novej práci, by som odpovedala: á, ja uz som zabudla aj , ako tam bolo, to uz bolo dávno. Ked by som dostala odpoved, ze : kolkooo; to si mi ani hovorit nemala, ze tolko.... - odpoved by bolo: uz ti nic hovorit nebudem, rozkaz! - ale to som ja, ja nedúfam v nikoho dobro, ty áno. Mna nic neprekvapí, ty sa autorka este nechás prekvapovat. Nedúfaj, moja, nemas v co. Dúfat tu mozes jedine v to, ze raz len napoly hubou zle vykriví a nie úplne. V to ti to stojí zato? A pri úmrtí u neho v rodine - žiadne sústraste! Píses, ze ti negratuluje mozno na tvoje sviatky??? - neznásilnuj ho ty na tie jeho a svoje a osláv si svoje s tými, ktorí ti slusne a radi zablahozelajú, ved to je normálne. Prajem ti, autorka, veľa zdaru a pamätaj, zlatá stredná cesta je k rozvodu tu, nie k čakaniu, čo debilné debilko urobí. 🤎
Ten kto Ti napísal ,že máte 80/20 sa pomýlil. Vy máte skôr 20/80. Začni chodiť do kina s niekym iným, do divadla. Keď nemôže/nechce on so sebou nič robiť, rob aspoň Ty so sebou. A to čo sa páči a vyhovuje Tebe. Možno sa zbadá a pridá sa, možno nie. Ale svoj život máš len jeden. Neviem prečo by si ho mala obetovať niekomu (upratovanim, varením, obskakovaním) komu Ty nestojiš ani za objatie v ťažkej chvíli, poďakovanie na sviatok, za rande, za dotyk.
@romiada ☺️💛👏
Aj ja som stala v rade na zmrzlinu,keď rozdávali empatiu. Vadilo by mi však že veľmi pribral a nechce s tým nič robiť a veľký problém pre mna by bol ten sex. Skúste spolu viac komunikovať ,keď vám to nejde skúste poradňu.
@lenkasarka komunikujem ako sa len da,som komunikativna nemám problém vyložiť všetky karty na stôl a byt priama, úprimná a otvorená, som človek čo hľadá riešenia a nie výhovorky, uz sme mali nejeden " veľký" rozhovor kde som povedala co mi vadí čo cjcem aby bolo inak, že som s ním nešťastná, ale on na chvíľu sa snaží a o pár dní týždňov sme tam kde sme boli pred rozhovorom.
V prvom rade problem je chybajuca intimita a sex. Zeny chcu sex ked je v citovej oblasti vsetko ok, muzi rozvijaju citovu oblast, ked je v sexe vsetko ok.
On ma nadvahu, ty sex nechces... ale chces od neho citovu a emocnu podporu.
Tu by ste mali chciet obaja nieco zmenit, ale vy ani jeden nechcete. On ide radsej za kamosmi a ty cakas, ze sa sam od seba zmeni.
@0silvia0 píšeš že obaja musíme niečo zmeniť. A čo mam ja zmeniť?
Po mojej skúsenosti som došla na to, že nemať očakávania už po určitých náznakoch je potrebné, ak chces zachovať rodinu. Chémia nefunguje, zajedá nejaké frustrácie, čím je starší,tým viac kopíruje prostredie v ktorom vyrastal ?
@megika1 áno čím dalej tym viac to vidím že to vyzerá ako vzťah jeho rodičov. Ale predtým sme boli v zahraničí nepoznala som ta sukromne jeho rodičov, aký su v manželstve.
Ahoj. Vies, ja neviem, ze ako riesis ty jeho, ked nieco má, alebo ked mu niekto umre, ale ries to podobne a neotravuj ho s inymi reakciami, ako dáva on tebe. On ta neotravoval s úprimnou sústrastou, premlcal, ja neviem, ci sa zúcastnil pohrebu, ktokolvek mu zomre, neotravuj ho láskavo s niecim, co aj tebe od neho neprichádza. To, ze ta sakramentsky vysmial s tvojim vlastnym asi kolácom ci zákuskami na deň matiek, co si urobila pre tvoju mamu, sa mu dá tiez nejako vrátit, ale my budeme inteligentné, autorka, ze?; a nič mu vracat nebudeme, budeme iba odpovedat, ak vobec bude treba a skutkami a činmi mu dávať najavo vás vztah, aký je. Na tú tortu k dnu matiek, co zdvihol do rúk, by som sa urcite neusmiala, ani nedala ziadnu reakciu, len by som ho sucho zahriakla, ze daj to naspät a nedvíhaj, lebo ked s tým nieco spravis, pojdes kupovat a lepsí. Teraz je uz zbytocne o tom vraviet, ked sa to stalo a je to minulost, len ti chcem poukazat, ze na akekolvek blbe spravanie, zlé, podle, zakerné, od neho, hlúpe, sa neusmievaj, nemas sa preco, nehladaj v tom dobré, kde nie je a nesnaz si namýslat, co neni. Ty nie si povinná vyvijat k nemu energiu na nic. Myslim si, ze toto celkove speje k rozvodu. Ked aj on ide s kamaratom do kina a vam dvom neurobí následne program, tiez nieco, mozes íst bez povsimnutia aj ty s hocikým do kina, iba choď, a tiez, ked ti zle padlo, ze sa neopýtal normálne, ako bolo v nejakej novej práci, by som odpovedala: á, ja uz som zabudla aj , ako tam bolo, to uz bolo dávno. Ked by som dostala odpoved, ze : kolkooo; to si mi ani hovorit nemala, ze tolko.... - odpoved by bolo: uz ti nic hovorit nebudem, rozkaz! - ale to som ja, ja nedúfam v nikoho dobro, ty áno. Mna nic neprekvapí, ty sa autorka este nechás prekvapovat. Nedúfaj, moja, nemas v co. Dúfat tu mozes jedine v to, ze raz len napoly hubou zle vykriví a nie úplne. V to ti to stojí zato? A pri úmrtí u neho v rodine - žiadne sústraste! Píses, ze ti negratuluje mozno na tvoje sviatky??? - neznásilnuj ho ty na tie jeho a svoje a osláv si svoje s tými, ktorí ti slusne a radi zablahozelajú, ved to je normálne. Prajem ti, autorka, veľa zdaru a pamätaj, zlatá stredná cesta je k rozvodu tu, nie k čakaniu, čo debilné debilko urobí. 🤎
@kassandra25 ja ked mu poviem ze pod ideme do kina, vybavila som strazenie maleho, in somnou pôjde, nepovie mi nie. Len tu ide o to zw on sa vôbec vo vzťahu nesnaží ho udržiavať, ja musim stale iniciovať prvá a on sa vždy zvezie. Dokonca ked viem ze zabuda na tie narodeniny, mu davam naznaky, hovorím o mojej oslave, alebo vidí ze som dostala kvety opyta sa od koho su ale nenapadne mu ze aha jeho zena má narodeniny. Prejde týždeň a o nič. Ak som mu to povedala že či nezabudol na moj sviatok tak rýchlo pobeží do obchodu vezme hoc aký dezert rtxhlo kytica z Kauflandu a s usmevom mi strci do ruky kvety že všetko najlepšie. Koniec. A ja cítim v tej chvíli smútok ( som emotívny človek) že som mu nestala za to aby sa posnažil viac, alebo povedať viac k tomu, prepáč mrzi ma to, uz si na to dam pozor, naozaj ak by som našla ešte niekde mám uložené screenshoty jeho správ ktoré ki písal každé ráno, plne prejavov lasky, podpory, pomahal s domácnostou, navaril, pripravil prekvapenia na sviatky, aj na obyčajné meniny mi vedel pripraviť darček, program. Bol citlivý snažil sa, ale podľa mňa sa snažil lebo bol do mna zaľúbený a teraz uz nie je. Uz ma zrejme vnima len ako matku jehp dieťaťa, ako osobu s ktorou žije.ja sa tu cítim ako by som žila so spolubývajúcim už. Aj keď už padlo slovo rozvod s ním to nehlo
Inak ako keď ho o čokoľvek požiadam on nepovie nie, ma to v povahe, že hoc sa mu niečo nechce, a niekto hoo niečo požiada on to urobí. Bez slov
Treba niečo poskladat, zmontovať, vyniest smetie, ísť do potravín, niečo priniesť odniesť ide.
V meste s chalnmi nechlasta, nebeha za ženami.
Len ra citova stránka je prázdna už. A každý den si snažím hovoriť že ved buď vďačná pracuje, bud vďačná nebije ma, nenadava mi, nekrici na mňa, kúpi zaplatí... No ten pocit samoty mám každý deň a každý den sa cítim smutne vnútri duše som prázdna. A ja takto žiť nechcem. Ale v kutiku hlkobo kdesi v duši (naivne) dúfam že sa to možno ešte zmení keď dojde k najhoršiemu že sa "zobudí"
Skus si ho prestat vsimat, chod von ako bude reagovat.
Skus si ho prestat vsimat, chod von ako bude reagovat.
@domkakvet úplne normálne bude reagovať nebude robiť výčitky len sa bude pýtať kde s kym idem a to je všetko
@0silvia0 píšeš že obaja musíme niečo zmeniť. A čo mam ja zmeniť?
Na radu od @0sylvia0 a Tvoju otazku Čo mám zmeniť ? Po posledných Tvojich odpovediach myslim: asi chlapa jedine 🤷♀️ Ja Ti nechcem nakladať ani pridávať, ale keď nevie nic po rozhovoroch prehodnotiť, zmeniť, zlepšiť ,tak asi nie si motivácia preňho. Toto je také kvasenie a pomalé umieranie pre oboch. Blbé je že Ty si to uvedomuješ, a on ešte moc nie. Dosť chlapom to docvakne neskoro: keď má žena milenca, alebo sú rozvodové papiere na stole.
Na radu od @0sylvia0 a Tvoju otazku Čo mám zmeniť ? Po posledných Tvojich odpovediach myslim: asi chlapa jedine 🤷♀️ Ja Ti nechcem nakladať ani pridávať, ale keď nevie nic po rozhovoroch prehodnotiť, zmeniť, zlepšiť ,tak asi nie si motivácia preňho. Toto je také kvasenie a pomalé umieranie pre oboch. Blbé je že Ty si to uvedomuješ, a on ešte moc nie. Dosť chlapom to docvakne neskoro: keď má žena milenca, alebo sú rozvodové papiere na stole.
@romiada veď práve už som v štádiu že buď ešte vydržať kým postaví dom, nech sa dom preda a rozdelíme si €, čo by mne ako matke dosť pomohlo sa odsťahovať po rozvode do vlastného bytu ako ostať teraz v podnájme. Znie to strašne takto taktizovať ale musím myslieť na našu budúcnosť, mňa a syna
Alebo ho vystrašiť tým že ho pošlem preč nech ide buď ho hotela, motorka, k rodičom mne je jedno kde, a má poslednú šancu.on je typ čo doslova musí padnúť na hubu. Raz mi povedal že múdry človek sa učí z cudzích chýb hlupák zo svojích. Tak zrejme sa musí poučiť zo svojich
Tak ze ty nemas kam ist, no aj to je mozno dovod, ze si je tebou isty a uz nema co riesit.
Tak ze ty nemas kam ist, no aj to je mozno dovod, ze si je tebou isty a uz nema co riesit.
@domkakvet aj to mi napadlo ale v takomto prípade to je už od neho podle
Ahoj, tiež som sa posledné roky vo vzťahu necítila milovaná, trocha som sa aj našla v tom čo si napísala (až na tie prezenty k sviatkom). Môj partner bol emocionálne veľmi otupený najmä čo sa týka podpory, spomínam si na x veci v živote kedy ma nepodporil, niekedy samozrejme podporil ale človek očakáva napr. ked zomrie rodic hlboké rozhovory ale skutočne veľmi silne objatie nie letmé hladkanie po chrbte…
Podporou vlastne veľa krát bolo že iba toleroval moj plač svojou prítomnosťou a ja som vlastne bola za to vďačná, že ma nehreši, že plačem, napr. ked mi zomrel pes…
Keď mi zas mačku preslo auto, šiel spať …
O bozkov behom dňa a dotykoch asi nemusím hovoriť - neboli žiadne, maximálne jedno silne tresnutie po riti behom dňa ale postipanie na prso …
Postupne sa pri rozhovore nepozeral ani do mojich oči a j som si uvedomila že sa čoraz viac začína podobať na svojho otca ktorý so svojou ženou prakticky nekomunikuje, nepozera jej do oči, kde ešte dotyky… vždy som si to všímala na oslavách a bolo mi svokry tak veľmi ľúto…
Môj ex je vo vyjadrovaní jednoduchší, nič nechce riešiť do hĺbky žiadny problém, čiže ak nejaký bol, nikdy sme na tom probléme vlastne nepracovali, lebo on povedal ze žiadny nie je…
Čo sa týka toho brucha, ex tlsty nebol ale vadila mi postupom času jeho postava, vieš to brucho a take tie nesvalnate ruky a nohy, absolútne s tým nechcel nič robiť …
Často som plakala, ze sa cítim sama, teraz som pól roka po rozchode a mame nedoriešené veci, nie som teda extra šťastná ale tak čo už, bola som zvyknutá iba na to …
Inak sa mi páčilo ako si povedala ze si bola na burze 🙂 veľmi ma to zaujalo, lebo tiež robím podobne veci a nepýtal sa ma jeeej toto máš nové alebo tak, maximálne mi povedal ze mám ísť do poriadnej roboty ze toto sú haraburdy atd … pritom som bola finančný ťahúň domácnosti…
Ahoj, tiež som sa posledné roky vo vzťahu necítila milovaná, trocha som sa aj našla v tom čo si napísala (až na tie prezenty k sviatkom). Môj partner bol emocionálne veľmi otupený najmä čo sa týka podpory, spomínam si na x veci v živote kedy ma nepodporil, niekedy samozrejme podporil ale človek očakáva napr. ked zomrie rodic hlboké rozhovory ale skutočne veľmi silne objatie nie letmé hladkanie po chrbte…
Podporou vlastne veľa krát bolo že iba toleroval moj plač svojou prítomnosťou a ja som vlastne bola za to vďačná, že ma nehreši, že plačem, napr. ked mi zomrel pes…
Keď mi zas mačku preslo auto, šiel spať …
O bozkov behom dňa a dotykoch asi nemusím hovoriť - neboli žiadne, maximálne jedno silne tresnutie po riti behom dňa ale postipanie na prso …
Postupne sa pri rozhovore nepozeral ani do mojich oči a j som si uvedomila že sa čoraz viac začína podobať na svojho otca ktorý so svojou ženou prakticky nekomunikuje, nepozera jej do oči, kde ešte dotyky… vždy som si to všímala na oslavách a bolo mi svokry tak veľmi ľúto…
Môj ex je vo vyjadrovaní jednoduchší, nič nechce riešiť do hĺbky žiadny problém, čiže ak nejaký bol, nikdy sme na tom probléme vlastne nepracovali, lebo on povedal ze žiadny nie je…
Čo sa týka toho brucha, ex tlsty nebol ale vadila mi postupom času jeho postava, vieš to brucho a take tie nesvalnate ruky a nohy, absolútne s tým nechcel nič robiť …
Často som plakala, ze sa cítim sama, teraz som pól roka po rozchode a mame nedoriešené veci, nie som teda extra šťastná ale tak čo už, bola som zvyknutá iba na to …
Inak sa mi páčilo ako si povedala ze si bola na burze 🙂 veľmi ma to zaujalo, lebo tiež robím podobne veci a nepýtal sa ma jeeej toto máš nové alebo tak, maximálne mi povedal ze mám ísť do poriadnej roboty ze toto sú haraburdy atd … pritom som bola finančný ťahúň domácnosti…
@123nikolaa123 ahoj, podobny vztah, aj tie dotyky, snaha nic neriesit ani to neviem pomenovat 🙄 strasny vztah, pred mesiacom sme s malou odisli. Uplne nekompatibilny a dlho som si to neuvedomovala
@123nikolaa123 ahoj, podobny vztah, aj tie dotyky, snaha nic neriesit ani to neviem pomenovat 🙄 strasny vztah, pred mesiacom sme s malou odisli. Uplne nekompatibilny a dlho som si to neuvedomovala
@zuzikxx môj vzťah trval 17 rokov, neviem si presne spomenúť aké to bolo úplne na začiatku a tak ale to je asi aj jedno, už sme nemávali skoro ani sex
@zuzikxx môj vzťah trval 17 rokov, neviem si presne spomenúť aké to bolo úplne na začiatku a tak ale to je asi aj jedno, už sme nemávali skoro ani sex
@123nikolaa123 zvladnes všetko 🍀 dufam, ze to vies
@123nikolaa123 zvladnes všetko 🍀 dufam, ze to vies
@zuzikxx držím aj tebe palce 🙂
@zuzikxx nápis správu ak chceš

Neurobíš s tým nič, lebo on nechce. A skutočne už toľkokrát omieľané-veď on bol neempatický na 100% aj pred svadbou a vzala si si ho. Nepije, nebije Ťa, nepodvádza, tak si si ho vzala. Super. Bud ho začni brať tiež ako kamoša alebo sa budeš trápiť do konca života vnutorne, lebo opakujem, ak ten druhy nechce nič robiť, urobiť, skúsiť, zmeniť, zlepšiť, ty sa môžeš postaviť aj na mihalnice.