Ako riešiť neveru a záchranu vzťahu?
Dobrý deň mamičky idem na vás z otázkou mal som 7ročný vztah z priateĺkou všetko pekne fungovalo narodil sa nám krásny synček ktorý bude mat už 4roky no do synčekových 2.5 roka všetko zapadalo fungovala ako náhle mal 3 roky nas život išol dolu vodu,aj imntivne aj menej rozpravania aj všetkeho priznám sa že som ju trošku zanedbal ale nikdy nepodviedol vždy miloval oboch no asi 7mesiacov sme spolu nespali potom ma z bytu poslala von tak som kazdy den pisal chodil zanu medzi tym nastupila do prace vzdy ked som prisol za malym som jej vravel ze su moj zivot ze bez nich sa neda zit povedala ze mam ju nechat trucovat po mesiaci ma zobrala naspat ale z mojej strany som uz dokazoval ze ich milujem len z jej strany to bolo az natolko zle ze sa nedala ani chytit ani len pusi tak po neakom case sme sa pohadali a vyhodila ma isol som k mame nasol som si lepsiu robotu byt mam v prenajme a ona ma dala na sud sud mi urcil 200e alimenty a maleho 1sobotu spat umna a druhy vikend len nedelu na 3hod lenze syn mi prezradil ze neaky ujo uz tam je poslednej dobe syncek odomna nechce ist citim ako keby ho zanedbala prosim vas porad te mi co dalej uz som na konci z nervama dakujem
@domkakvet len to nebola chyba taka aby ma podviedla uplne normalna ktoru asi kazdy robi ona tie chyby tiez robila a ja som nehladal inu zenu ak ja som si toho chlapca urobil aby mal vomne vzor aby som mu pomahal a nie zil odneho ale tak ja uz co sa tyla jej neriesim len sa bojim o syna
@petamich nie my sme neboli zobrany ano ona ma podviedla ja som doteraz zeny neriesil kedze stale je ona v tom srdci tu ide o syna uz nie onu lebo mi pride ten maly ze sa tam uz nema tak ako sa mal myslim u mami jeho
@dadinko000 a mas aj dokaz ze ta podviedla alebo si to myslis? Sam si povedal, ze si ju zanedbaval. Jednoducho vam stroskotal vztah. S tym uz nic neurobis.
@slniecko66 ja som ju doslova nezanedbaval ale jednoducho ak som sa jej chcel dotknut vyhovorka ze maly nespi a podobne robil som na stavbe a to bolo narocna robota takze ked som prisiel domo uz sa mi nechcelo sa ist prejst a podobne ale ako vylety navstevy to vsetko bolo ale ked jej nieco vadilo mohla to povedat a by sa to riesilo dvokaz je ten ze syn mi to povedal ze neaky ujo a sestra co ma kamaratku tak ta jej povedala ze ano je tam niekto ja uz neriesim ju ale syna lebo mam dojem ze uz sa tam nema tak jak sa mal
@dadinko000 len vies ona je uz slobodna. Rozisli ste sa, sud prebehol a to netrva jeden den. Kolko je tomu uz? Treba komunikovat na oboch stranach. Ak je nejaky problem treba to riesit. Zial uz s tym nic nespravis. Akurat len snazit sa v zivote svojho syna a postupne si najst druhu zenu.. a ak mas pochybnosti, ze je hladny alebo nema zakladne potreby splnene tak to samozrejme ries.
To je velmi dlha veta 😬
@slniecko66 tak ze by bol hladny to nie ale z jej strany uz ta laska knemu myslim uz neni taka aka bola predsa pre teho chlapa je moj syn cudzi clovek je slobodna jasne ale vsetci mi hovoria ze uz ked som tam byval ku koncu uz musela mat toho chlapa mne ide oto ze mohla pockat chvilu len kvoli malemu je to asi 5 mesiacov co som snimi neni a sud mi ho aj malo urcil takze teraz to riesim tal ze som nasol pravnicku aby mi vybavila dlhsi cas z malym
@dadinko000 Ona ta nepodviedla. Kaslal si na nu,vyhodila ta z bytu,nasla si ineho. Chybala jej laska,neha. Pouc sa z toho a chod dalej. V dalsom vztahu nezabudaj na pestovanie vztahu a nerob rovnake chyby. A hlavne na nej nehladaj chyby. To su len tvoje domnienky,ze ho zanedbava. Ze ma novy vztah,neznamena,ze kasle na syna. Nerob jej napriek,nevytahuj informacie od syna a nebojujte proti sebe prostrednictvom syna. On je este malicky na to,aby chapal,co sa deje. Hlavne sa ukludni,nikto ti syna neberie,vzdy budes jeho otcom.
Pozri to su tvoje dohady, ak mas realne podozrenie na zanedbanie starostlivosti alebo cokolvek vies to riesit. To ze tam ma chlapa ineho asi neznamena, ze sa ex o maleho nestara alebo nejako strada a je uplne irelevantne co si myslis a kolko mala cakat a ci kvoli malemu si mala alebo nemala niekoho nastahovat. Vas vztah skoncil, aktualne ta nema co zaujimat ako zije a s kym zije ex, si maleho otec, venuj mu svoju pozornost a starostlivost a ex nechaj nech si zije svoj zivot.
@dadinko000 prepac ale ja mam pocit, ze z teba ide len hnev a ziarlivost. Aka laska k nemu? Ved uz nezijes s nimi nevies ako sa k nemu sprava. Vsetci hovoria ze tam byval ku koncu. To su len dohady a klebety. Ziaden dokaz. Ale ano chapem je to cerstve. Casom sa na to budes inak pozerat. A co tak sa s nou dohodnut na stretavani?
@autor v prvom rade som sa nedostala prečo ťa vyhodila? Nevedel si sa ozvať? Muselo to byť niečo vážne.
Baby no tak. Chlap robí na stavbe je unavený a ona od neho žiada aby s nimi chodil po výlety. A kedy si ma oddýchnuť?
Podľa všetkého to boli z jej strany len zmienky aby ho mohla vyhodiť. Vy ste sa nerozprávali? Lebo stale si nenapísal ako sa ona k tomu celému postavila? Ty si o rodinu ani nebojoval?
@slniecko66 nejde uz o hnev ten uz davno presiel viem ze ten maly je iny vzdy ked som zanim chodil tak bol taky ze hodinu uz chcel mamu ja od neho netaham ani info ani nic odkedy mi spomenul toho chlapa tak maly si umna nanu ani nespomenie aj ked mu ona vola a je umna tak povi ze tato nechcem volat len mu dam volat aby zas nepovedala ze ho nutim ja len ona ked je z malym zdvihne kedy chce nie vzdy mi dvihne snu sa dohodnut neda niako preto som si pozrel pravnicku je lepsie to mat sudom nez sa hadat snou ci pojde maly alebo nepojde
@modrykolibrik my sme spolu prestali komunikovat len tak sme sa bavili co sa tyka domacnosti a maleho a ja tiez som sa jej neopytal ze co sa deje preco to je takto ale ani ona a ked som snu nieco chcel brala to tal ze snu chcem len spat a aj ked som povedal ze nech len sme spolu ze niv nemusi byt povedala nie a vyhodila lebo sme sa pohadali uz som to nevydrzal a povedal ze jak to pojde dalej ani spat ani vypravat sa ani nic tak povedala ze mozes ist tak som isol a bojoval som do posledneho dna kym som nezistil ze tam je iny chlap to bola premna stopka
@dadinko000 žiadna nevera nebola, nemali ste dobrý vzťah, vyhodila ťa z bytu a už má iného.
@dadinko000 @petamich inak som to myslela, autor sa obhajuje tym, ze ju nikdy nepodviedol, tak som mu napisala, ze nemusi ist len o neveru, aby nastal rozchod, lebo priciny rozchodu su rozne a u autora je dovod rozchodu, ze priatelke sa dostatocne nevenoval a mily autor toto je pre mna dostatocny dovod na rozchod. Ano mohla si to s tebou vykomunikovat a nechce sa mi verit, ze sa o to nepokusala, ale to je jedno, chybu si urobil ty. Co sa tyka tvojho syna mozes navrhnut striedavu starostlivost.
@domkakvet nemozem mat striedavu lebo pracujem na zmeny a byvam sam chcem ho mat kazdy vikend a taktiez travit vianoce snim prazdniny len to vsetko potrebujem mat sudne aby som sa vyhol problemom nechcem aby syn pocul jak sa hadame ked by to bolo sudom nemam snu co riesit dat by mi ho musela ale dohoda snou bu bol iba problem
@dadinko000 na kazdy vikend ho nedostanes ani sudom, no skuste sa dohodnut, ak sa nedohodnete jedine sudom, ale na kazdy vikend mozes zabudnut pokial s tym ona nebude suhlasit.
@domkakvet aku chybu urobil on?ona nema usta?ked sa jej nieco nepacilo,mohla to s nim vykomunikovat,ale ona uz vtedy mala davno ineho,preto sa zmenila…
@ibajaanikiny asi myslela tak, že sa snažila do určitého bodu. Potom to už vzdala a začala sa vzďaľovať. A našla si iného.
@dadinko000 chodí malý do škôlky? Ako to zvláda? Zmena v správaní môže byť aj to, že si zvyká na škôlku. Popýtaj sa v škôlke.
@demodun maly chodi do skolky rad uz od zaciatku len teda mava to ze je skoro stale chori v skolke sa ma dobre to by mi povedal
@ibajaanikiny presne tak ako ste napisali bola chyba aj na mojej strane ale tiez ako ona som bol natom a nikde som inu nehladal len ona uz mala davno ale uz sa stalo karma ju snad dobehne

@dadinko000 nevera nie je jediny dovod, kedy sa vztah konci a zial vela muzov si mysli, ze ked uz ma s priatelkov dieta, alebo su uz spolu dlho, alebo je zena starsia a mnoho dalsieho, tak ze uz od muza neodide, ale o vztah sa treba starat stale, urobil si chybu, ktora sa uz neda vratit spat, teraz ti neostava nic ine, iba zmierit sa s tvojou situaciou.