Ako riešiť nevhodné správanie kamarátky?
ahojte chcel by som radu ze čo mam robit takze mam kamaratku pozname sa 1 rok a niečo a za ten čas sme neboli nikdy vonku lebo ja navrhnem termin kedy a kde ona to odsuhlasí a potom akonahle nastane deň D tak si začne vymyšlat ze ona nebude tak dlho vonku pritom su to len 2 hodiny potom mi zacne ine sprostosti vypravat a mna to vytoci lebo robi zo mna idiota a potom sa chvilu nebavíme a potom mi zase začne písať ze ako ma lubi ze chce chodit vonka a dalsie kecy a ja ju mam rad takze proste ju neposlem prec ani nic a potom je to takto stale dookola ja neviem co si vy myslite o tom lebo podla mna je to na hlavu??
@michael_20 🙈 ano je to na hlavu. stracas cas energiu aj rozum pri neperspektivnom vztahu. z tohoto nie je ani poriadne kamaratstvo a uz vobec nie vztah. posun sa.
robi si z teba srandu ked s tebou niekam inde tak asi len z nudy, hladaj dalej 🙂
Kolko mate obaja rokov?
@viestta ja som vadní neni len mi ju je luto dat preč kedže sa nepozname 3 dni.
@prasiatko30 ja 20 ona 17
Nerob zo seba poskoka. Dievča sa s tebou len zabáva lebo vie, že môže.
A stoji ti to za to? Nemas v okoli realne bytosti s ktorymi by si nadviazal normalnu komunikaciu a vztah. Zjavne ta taha za nos. Ma 17 a ine plany ako sa stretavat s internetovou znamostou
@prasiatko30 sme od seba vzdialeny kusok a ona mi furt vravi ze podme von a ked to navrhnem tak to rusi furt
@prasiatko30 nemam ja nebudem oslovovat kazdeho na ulici ze pod sa bavit
@michael_20 a? Furt vravi ale nikdy sa nestretne - to kolko chces cakat? Zi v reali nie vo virtualnom svete, najdi si okruh skutocnych priatelov nie penfriend vztah. Ale vsak mozes cakat aj do 50tky mozno sa raz s tebou stretne
@michael_20 to fakt nemas iny sposob spoznavania ludi ako oslovovanie random ludi na ulici aby sa s tebou bavili??? Vypni uz konecne pc a zacni zit skutocny zivot
@michael_20 nemáš žiadnych kamarátov zo školy, práce?
Mišo, prosim ta blokni ju, borka ma z teba iba srandu aj z kamoskamy.
@michael_20 poznate sa rok a za ten cely rok ste nikdy neboli na rande. Takze sa ani nepoznate. To si len pisete? Ty si cely namotany cez pismenka a pritom ona kludne moze randit (a nielen randit) s inym. Chlapce, spamataj sa, uz si dost stary na to aby si nerozmyslal tym co mas v trenkach.
@michael_20 nepoznate sa tri dni? vy sa nepoznate vobec. toto nie je priatelstvo ani nic. nula nic. luto? coho? ved je to cele fejk? vezmi sa a najdi si kamosov a kamosky v praci v skole vo fitku kdekolvek sa pohybujes. toto je uplne odveci.
Ste ako deti v materskej škôlke. Tam aspoň Anička povie Janíčkovi do očí, že ho ľúbi a trochu ho aspoň v tej škôlke spoznala osobne.
@januska12323 ja som velky introvert mne sa tazko hlada dakoho
@januska12323 nie bohuzial ako sme vsetci odisli zo strednej nikto sa z nikym nebavi
@michael_20 chodis do skoly? Alebo pracujes? Sportujes? Mas vobec nejaky konicek? Kazdy straca kontakty so spoluziakmi ked odide zo skoly, ale to nie je dovod aby nenadviazal nove kontakty. Vsak aj v tej skole si nadviazal kontakty s cudzimi ldmi. Preco to teraz nejde? Preco nejdes "von" sam? Sedis pri PC a potom udrziavas takyto toxicky vztah nevztah, lebo si zufaly. Ale za to, ze si sam a dome mozes ty. Clovek nepotrebuje mat animatora aby travil cas. Clovek vie travit cas aj sam, a nemusi byt pri tom doma.
Nemozem si pomoct, ale si len dalsi z tych nestastnikov, ktori chodia vyplakavat na MK a ktori si neuvedomuju, ze jedina pomoc ktoru potrebuju je ta, ktoru si poskytnu sami. Tym, ze prekrocia hranice svojej konfortnej zony a aj s vedomim toho, ze to nie vzdy musi vyjst nieco robia. Lebo jedine ak zacnu nieco robit, tak sa nieco zmeni. Nik zvonka im nepomoze.
No a dobra rada na zaver: Vykasli sa na kamosku. To nie je ani kamoska, ani priatelka, ani laska, ani partnerka. Je to len nahodna "okoliduca", ktorej sa ty drzis ako kliest psa. Este aj ten kliest sa zo psa napije, ale ty z nej nemas nicovate nic. Len trapenie, ktore sam zivis.
@viestta dobre dakujem asi hovoris o sebe ja som sa pytal na nazor na nu nie na mna dakujem nabuduce nepis chujoviny na mna ked riesime ju
@michael_20 ja riesim ju kde som napisal ze nemam inych kamaratov
@michael_20 no nazor na nu som ti tiez napisala, ze kludne moze randit s inym a teba ma len na vypisovanie. A ty naivny, neskuseny a zufaly jej to zeries aj s navijakom a este sa jej doprosujes, pritom ona ta ma za nic. Zapamataj si, nikdy nemozes zmenit tych druhych. Zmenit mozes len seba. Ale to ty nechces citat, ty chces radu ako zmenit ju. Taka rada nie je.
Robí z teba idiota, lebo jej dovolíš robiť zo seba idiota. Čakáš, prepáčiš... Radosť sa s tebou proste hrať. Ak chceš veci zmeniť, začni od seba. Dievčina má 17 rokov. Vidíš, že minimálne v tomto prípade od nej nič vážne čakať nemôžeš. Možno dakedy po rokoch, keď dospeje. Aj to už pre ňu vtedy asi nebudeš zaujímavý.
Mimochodom, keď už sa chceš tak veľmi stretnúť a ona má voči tomu výhrady, tak nech to stretnutie vymyslí ona. Na prvýkrát naozaj nemusíte byť vonku 2hod. Predpokladám ale že ani z tohto nič nebude.
@michael_20 nevyskakuj na viestu, lebo ti napísala veľmi dobre a k veci. Ty nemáš čo riešiť cudziu babu, ktorá ťa namotava a robí z teba blbca. Ty nevieš ani nemôžeš zmeniť nikoho iného. Môžeš zmeniť iba seba , svoj postoj, prístup.
Obaja ste sopliaci, tak trochu prerastení pubertiaci , ktorí sa tvária že majú vzťah. No nemáte. Keď si teraz nevieš nájsť babu, tak si daj pohov, a uvidíš že časom si nájdeš. Teraz len nejaké puberťáčky.
@michael_20 tou odpovedou viestte si presne ukazal, preco si babenka moze z teba robit taku prdel.
Lebo ty ako hlupak riesis ju, miesto aby si riesil seba.
Ty fnukas, nech ti poradia, ako zmenit babenku, hoci mas nulovy dosah na to, aby zmenila chovanie k tebe, ak sa jej proste nechce. Nestojis jej za to. Si jej hracka, zabavka.
Miesto aby si si povedal: Miso, ty debil, to dokedy z teba bude robit psika? To dokedy jej to budes trpiet?
Rovnako mozes plakat, preco ti paralen neriesi kasel. A zaroven sa o zem plieskat, ze inu tabletku do ust nedas a maju poradit, ako mas zjest ten paralen, aby zabral. Ci po dlzke, ci po sirke, ci s cajom, ci s vodou.
Ale to, ze na kasel nepomoze, pocut nechces.
Proste zvytocne riesis to, co nemozes zmenit - babenku.
A neriesis to, co zmenit mozes - seba.
@moonlight1210 zmenit seba na to treba gule. Tie nema. Dobre mu tak, tak mu treba.
Najdi si inu kamosku, nafot s nou 56535 fotiek ako ste vonku daj na socialne siete a hned ta druha chyti nervy,ze prisla o svoju opicku na gumicke. Inak ja mam kopu mladsich kamaratov lebo spolu hrame lolko ale aj introvert typu diamond 2 v lolku si najdu cas ist von takze ona si len vymysla.
@michael_20 si jej iba na smiech,rovnako ako aj všetkým tu.Necháš robiť zo seba debila.,,,

Ano, je to na hlavu. Myslim si, ze obidvaja ste tak trochu vadni. Kto viac neviem posudit.