icon

Ako riešiť partnerov prehnaný humor?

12. jún 2025

ahojte,
spoznavam sa s jednym chlapom, je starsi odomna, ma 30 . Zo zaciatku sa mi pacilo, ze vtipkuje, avsak snazim sa s nim bavit aj vaznejsie, ale on vsetko pretaca na srandu, aj taky flegmatickejsi mi pride. Vravel mi, ze ja som dost negativna a vsetko beriem vazne. Ja nemam problem spravit si srandu ani zo seba, ale mam pocit ze uz je tej srandy vela. Ked ho slusne upozornim , tak si to nejako neberie k srdcu. Myslim si , ze aj humor ma svoje hranice. Mate s tym niektora skusenost, bude toho len viac ? Nerada by som bola , ak by po mal po case nevhodne poznamky vsade.

pralinka25
12. jún 2025

nechod do vztahu s tym ze chces toho druheho zmenit. nie ste komatibilni tak to nesil.

sissy27
12. jún 2025

Humor nema hranice, ale je dolezite byt vo vztahu s clovekom, ktory ti vyhovuje, s ktorym ste na jednej vlne a nie chciet od niekoho, aby sa kvoli tebe menil a prisposoboval. Ty zas mozes pre niekoho posobit ako nudna sucharka, hoci si ty o sebe myslis nieco ine.

simik22
12. jún 2025

Flegmatickejsi v čom?

autor
12. jún 2025
@simik22

Flegmatickejsi v čom?

@simik22 napr. v organizovani veci, casu . Jeho styl je nejak bolo, nejak bude ... lazo plazo.

simik22
12. jún 2025

Môžem sa opýtať aké ma zamestnanie ? Môžeš aj správu ;)

yelena159
12. jún 2025

Takýto vzťah nemá zmysel, ak ho chceš meniť. Nájdi si niekoho, kto ti má zmýšľanie, ako ty.

som_realistka
12. jún 2025

Humor sice nema hranice, ale niektori zostanu zaseknuti v puberte a maju pocit ze aj prd je vtipny.

enmery
13. jún 2025

Urob si s ním dieťa, on sa určite zmení!

stanislavicenka
13. jún 2025

@autorka niektori ludia sa vzdy budu ukryvat za humor. Ale neprijmu to, ked to povies.

beata_k
13. jún 2025

Ja takychto ludi povazujem za primitivov. Ano, aj humor ma svoje hranice, tak ako vsetko. Je to velmi unavne komunikovat s takym clovekom.

mantilka
13. jún 2025

Buď ho berieš takého aký je alebo rozchod. V tvojom prípade radšej to druhé. Komunikácia je základom vzťahu...tu to vyzerá , že máte veľký problém.

romiada
13. jún 2025

Každá strana má dve mince. Aj humor. A vtipom sa dá tiež druhého uraziť, zraniť. Takže to bude asi ten Váš prípad. Humor do vzťahu patrí . Ale evidentne Vy ho mate príliš rozdielny.

autor
13. jún 2025
@enmery

@enmery ja po detoch netuzim tak to nehrozi . Nechce ich ani on, tak aj kvoli tomu som ho skusila spoznat. Nakolko v mojom pripade kazdy chlap chcel dieta hned.

because
13. jún 2025

mám takého kamaráta, už som to nemohla vydržať a jedného času som mu na rovinu povedala,ze takéto nonstop a nasilu vtipkovanie je iba zásterkou a obranným mechanizmom, ktorý si vytvoril, komunikácia je únavná a povedal som mu to aj s rizikom ze sa naserie, bolo mi to fuk😅 možno aj toto je dôvod prečo si nevie nájsť partnerku. ked ti to vadí, časom ti to bude vadiť viac...

marryliese
13. jún 2025

Nezmenis ho, akurat budes riešiť veci sama lebo jemu to bude jedno. A pokial sa bojíš čo pred kým trepne tak to vôbec nebude fungovať. Mala som takého ex a kamošky mi po rozchode priznali že im pripadal ako primitív.

ha_ha
13. jún 2025
@romiada

Každá strana má dve mince. Aj humor. A vtipom sa dá tiež druhého uraziť, zraniť. Takže to bude asi ten Váš prípad. Humor do vzťahu patrí . Ale evidentne Vy ho mate príliš rozdielny.

@romiada "Každá strana má dve mince." 😀 Každá minca má dve strany. 😉

romiada
13. jún 2025
@ha_ha

@romiada "Každá strana má dve mince." 😀 Každá minca má dve strany. 😉

@ha_ha 🤣🤣🤣🙈🙈🙈 diky

aurinia
14. jún 2025

Ja mam takeho doma 😂😂😂😂😂 kedysi mi ten sarkazmus vadil....ale vela veci sa da zvyknut. Vzdy ma dobru naladu (ak nie je hladny) a to je super. Je to dobry život. Asi by som si s nejakym negativistom nevedela predstavit zivot. Ja som hyperaktivita, zo vsetkeho mam stres. Ludia sa stretnu v zivote aj s uplne opačnymi povahami. Mna moj muz naucil brat veci s vačšou lahkostou a humorom a naucil ma odpocivat a za to som mu vdačna. Zrejeme rokmi. To čo šom napisala by som pred 10 rokmi urcite nenapisala. Vzdy som verila len svojim usudkom.

martin96321
14. jún 2025
@enmery

@enmery Nezmeni,len ho prejde smiech😇

johanka21
14. jún 2025

Máš len dve možnosti a to, buď sa nastavíš na jeho humor a budeš toho muža brať takého, aký je (ale to sa ti podarí, len ak ho naozaj miluješ), alebo sa s ním rozídeš práve pre tento neprekonateľný rozdiel medzi vami. Nemyslím si, že ty si negatívna, ty si len trochu vážnejší typ, takže si myslím, že váš vzťah nemá perspektívu.

margotka17
14. jún 2025

Poznám takého človeka a jeho žena to už nezvláda, vždy vtipkuje, aj keď sa stretneme, no mne to už tiež nepríde vhodné v niektorých situáciách. Stále na všetko má vtip, často aj vulgárny. Snažím sa nebyť v jeho blízkosti. Mám pocit, že sa to stupňuje, aspoň u neho.