icon

Ako riešiť partnerovu neveru na internete?

andreapolepetkova
26. máj 2025

Dobry den chcem sa spytat nieco
Ja chcem vediet ci mne sibe ale toto neni normalne
Moj priatel nonstop kazdy den lajkuje druhym zenam fotky vypisuje im spravil si ucet kde im pise a ja sa na nho neviem dostat a ked ho konfrontujem a poviem mu ze mam na to pravo si tie spravy precitat tak este on sa na mna urazi a stale sa na mna vyhovara ze ked ja vonku pozeram na chlapov tak on si moze vypisovat...
To vobec nieje to iste uz sa mu to snazim vysvetlit milion rokov a on mi stale oponuje (samozrejme nechcem inych muzov a nikdy by som ho ani nepodviedla ja som 100 percentne verna a nikdy by mi srdce nedovolilo si takto pisat s chlapmi a lajkovat im fotky ked som vo vztahu )
On ma stale ten isty argument ked je nervozny mi povie ze on si moze robit co chce ze ja ho nezaujimam a potom ked sa ukludni tak lutuje a ospravedlnuje sa mi

viestta
26. máj 2025

Vsak nech si robi co chce. Ale bez teba

andreapolepetkova
autor
26. máj 2025
@viestta

Vsak nech si robi co chce. Ale bez teba

@viestta no to je ten problem ze ho tak moc lubim a stale si to nechcem pripustit furt pred tym zatvaram oci ale uz neviem jak to mam vyriesit tolko krat som mu hovorila ze mi to ublizuje ...

crazy_cat_lady
26. máj 2025

Hrdost si kde nechala? Naco stracas cas s clovekom, ktory ta nerespektuje a si mu ukradnuta?

laurinka27
26. máj 2025

Vy ste asi fakt Polepetkovci. 🤪

viestta
26. máj 2025
@andreapolepetkova

@viestta no to je ten problem ze ho tak moc lubim a stale si to nechcem pripustit furt pred tym zatvaram oci ale uz neviem jak to mam vyriesit tolko krat som mu hovorila ze mi to ublizuje ...

@andreapolepetkova kde si zabudla sebeuctu? Kde si stratila hrdost? Mala si ich vobec niekedy? Ty lubis blbca, ktory ta ani nelubi, ani nema najzakladnejsi respekt voci tebe, este ti aj nadava... Fakt, toto je zivotna vyhra, toho sa drz ako kliest aj ked ta bude fackovat...
On kompletny nie je, ale ja dost pochybujem aj o tvojej kompletonsti.

ika02
26. máj 2025

Ahoj, dúfam, že s ním nemáš deti.

sevrin
26. máj 2025

Zmeň heslo na wifi.

koniarova
26. máj 2025

Prepáč. Rozum si kde nechala?

deti95060810
26. máj 2025

ak máte deti tak s tým už veľa nenarobíš.
ak deti nemáte tak voľ radšej rozchod. vypisovať ženám bude ešte aj na dôchodku.

colsami
26. máj 2025

Tak ked ho tak moc lubis a zatvaras oci, tak co chces pocut? Sama vies ako to je. Takze nie, nijak mu to nevysvetlis a nie, nic sa tym nezmeni. Tak sa zariad po svojom, alebo ho lub dalej.

yelena159
26. máj 2025

Tak aký má zmysel zakladať tu tému keď nedáš na nikoho radu lebo ty toho chrapúňa ľúbiš a aj tak sa rozhodneš podľa seba? Akože nechápem. Dali ti tu jedinú správnu odpoveď (pretože iná neexistuje) a ty to nechceš spraviť. Len márniš svojím a našim časom.

jesenzima
26. máj 2025

@andreapolepetkova ako to vyriešiť? Pá pá partner.. a máš kľud 😉

marianarem
26. máj 2025

@andreapolepetkova Tak otazka je, ci mas naozaj rada tohto cloveka so vsetkym, co k nemu patri. Alebo ci mas rada cloveka, ktorym by tento tvoj bol, keby si nevypisoval s inymi zenami. Ktory ale proste neexistuje. Tvoj si so zenami vypisuje a chce to tak mat, aj ked ti to ublizuje.

yasina
26. máj 2025

No zbohom.... Rodina...... Pomoccc... Sibe tym chlapom nacisto a nadobro.

Aspon ze sa priznal moji dvaja ex zatlkali.

Boze napisem ti sukromne

mk22
27. máj 2025
@andreapolepetkova

@andreapolepetkova keď ho tak veľmi ľúbiš.. Tak čo ti radiť??
Ma ta za nič, robí si co chce.. Tak sa ho drz, čo už..

veselo_neveselo
27. máj 2025

@andreapolepetkova tak velmi ho lubis, ze si zo seba nechas robit handru. Normalne spinavu handru, ktoru zobere, pouzije a ked ju nechce tak hodi do kuta nech caka, pokial ju zas bude potrebovat.
Toto si isto nechcela pocut, ale chova sa k tebe presne ako k tej handre.

Na svete je spusta chlapov, co by ta na rukach nosili, kvety kupovali, s laskou objimali a ty svoje krasne mlade roky prezivas s chlapom co radsej bude kukat na napichane kurvicky na internete?

Laska nelaska, takyto chlap si ta nikdy vazit nebude. Je na tebe, ci si zivot znicis po jeho boku alebo si das sancu na krasnu obojstrannu lasku.

danica2711
27. máj 2025

máš len dve možnosti: 1. Prestaneš to riešiť a zmieriš sa s tým, pretože ho taaaaák strašne ľúbiš. 2. Nezmieriš sa s tým, takže sa s ním rozídeš, pretože on to zmeniť nechce. Dobre si rozmysli, ktorá z možností ťa spraví šťastnejšou

enmery
27. máj 2025
@sevrin

Zmeň heslo na wifi.

@sevrin A na internet v mobile si zabudol?😂