icon

Ako riešiť problém s mužom, ktorý ma ignoruje?

Včera o 19:18

Ahojte, ako si mam vysvetlit, ked som sa aktivne bavila s muzom cca mesiac, pisali sme si a stretavali sme sa a zrazu ma zacal ignorovat? Ale storky si pozera a ak nieco pridam na snap, pozrie si to vzdy do par sekund.. uz som z toho na prasky, neviem co si mam mysliet. Na ignor dovod nema. Obaja mame 24, nie sme uz deti, aj ked cela tato situacia mi detska pride😅😅 dakujem za kazdu radu.

thirstymonk
Včera o 19:20

@anonym_autor Predpokladam, že dostal čo chcel a viac sa neozve.

autor
Včera o 19:20
@thirstymonk

@thirstymonk nic medzi nami nebolo..

mirkam3
Včera o 19:21

@anonym_autor neriešila by som na tom nic. Zdá sa to už byť vyriešené... Pohni sa ďalej, samozrejme bez neho.

viestta
Včera o 19:25
@anonym_autor

@thirstymonk nic medzi nami nebolo..

@anonym_autor c chces na tom riesit? Ukoncil s tebou kontakt. Ci pozera ci nepozera storky nic nemeni na tom, ze ukoncil s tebou kontakt. Obrat list a zacni hladat inde. Tento asi nechce viac, len este nenasiel sposob ako ti to oznamit... A mozno ho ani nehladal. Pre neho to je ukoncena zalezitost.

pr85
Včera o 19:26
@thirstymonk

@thirstymonk Tak to vacsinou býva.

viestta
Včera o 19:27
@thirstymonk

@thirstymonk alebo nedostal a hlada povolnejsiu...

doriiis
Včera o 19:28

No stratil o teba zaujem

anonym_0122af
Včera o 19:31

@anonym_autor čo by si chcela riešiť? Našiel iný objekt záujmu, stáva sa. Nie je hádam jediný na svete

thirstymonk
Včera o 19:43
@viestta

@thirstymonk alebo nedostal a hlada povolnejsiu...

@viestta Alebo tak

anonym_8294b5
Včera o 19:44

@anonym_autor vymazať zo života,snapu,instagramu aj facebooku nestojí ti zato ..ja by som sa nijako nevnucovala ani mu neodpísala keby napísal 😎

enmery
Včera o 19:48

Ignorovať ho tiež a žiť si svoj život.
Dnes je tu fakt deň zúfalých žien....halooooo nechce Ťa, max potrtkat, keď nebude chcieť jeho favoritka zo snapu ci kde to ste.

lindous
Včera o 19:49

Stratil záujem, dôvod pozná iba on a asi je to teraz jedno, keby chcel, ozýval by sa, on nechce.. to, že pozerá storky nič neznamená, iba že má mobil v ruke... niet tam moc co riešiť, ak máš veľmi potrebu, môžeš mu napísať, že mohol zobrať aspoň gule do rúk a nie len ťa ghostnúť alebo ho proste iba rovno odstráň zo sociálnych sietí a choď ďalej... ale čakať by som od toho už určite nič nečakala

justxme
Dnes o 07:21

Veď to je jednoduché, proste stratil záujem, a skončilo to skôr ako to začalo. Mesiac spoznávania je v podstate ešte len talking stage, kľudne sa mohol zoznamovať aj s inou, a tá mu sedela viac. To, že pozerá stories nič neznamená. Už by som to neriešila a posunula sa ďalej.

anonym_db3e52
Dnes o 08:35

@anonym_autor ignoruj aj ty. Nájdi si nového nápadníka na písanie a stretávanie a to hneď. 🤔

monro
Dnes o 09:50

Nemá záujem...kašli na neho. Pozeranie storiek a snapov nie je záujem.