icon

Ako riešiť problém s neustálym zadlžovaním partnera?

Dnes o 14:39

Zdravim... moj muz si poziciava peniaze od kolegov a brata kazdy mesiac. Plus ma tri pozicky. Tlaci na mna ze si mam najst lepsie platenu pracu lebo mu nesom oporou s 800eurami. Ako si mam snim do buducna zalozit rodinu ked teraz na mna v tomto tlaci lebo on je zadlzeny? Nechapem ako sa tak mohol zadlzit ked zaraba 2500eur mesacne....

Strana
z2
anonym_022ec3
Dnes o 14:41

@anonym_autor muz je manzel? Vy nemate prehlad obaja kam idu vase peniaze?

motylik2559

@anonym_autor S tymto nezodpovednym chlapom chces zakladat rodinu?😳 Cim rozmyslas?😳
Nechápem🤷‍♀️

simsalabim

@anonym_autor ak je to manzel, zarabas si na problem aj ty. Treba riesit rozdelenie BSM, aby ta nestiahol so sebou. A nezakladat si rodinu.

anonym_46c79d
Dnes o 14:42

ja zarabam 6 -7000 mesacne a nepoziciavam si.

crazy_cat_lady
Dnes o 14:43

Partner, alebo manzel? Vies vobec, kam dava peniaze? Na com sa zadlzil? Ak je to manzel, riesila by som BSM a odchod od neho - financne negramotny clovek, ktory ta citovo vydiera a este by si si s takym chcela zalozit rodinu? 🤦

parvinka0001
Dnes o 14:43

Krásavec koľko zarobí že si musí požičiavať ?

autor
Dnes o 14:45
@anonym_022ec3

@anonym_autor muz je manzel? Vy nemate prehlad obaja kam idu vase peniaze?

@anonym_022ec3 nieje manzel. Nemam prehlad kde dava peniaze.

januska12323
Dnes o 14:46
@anonym_autor

@anonym_autor akú rodinu si chceš s takým nezodpovedným človekom zakladať? Čím skôr ho kopni do zadnice a utekaj.

rybkoava
Dnes o 14:47
@anonym_autor

@anonym_autor tak buď rada, že nie je manžel a nemáte deti. Od takého nezodpovedného, by som dala ruky preč. Lebo ešte asi, aj klame kde dáva peniaze.

vler
@anonym_autor

@anonym_autor s dlznikom alebo chronickym poziciavacom by som NIKDY vo vztahu nebola

patrike

Ako ? Velmi jednoducho : rozchodom / rozvodom.
Tie peniaze strka kamsi na gambling / drogy / kurvy, tot moj odhad.

crazy_cat_lady
Dnes o 14:48
@anonym_autor

@anonym_autor nebavili ste sa o tom? Mna by zaujimalo, kam moj partner dava peniaze a kolko, ak by pytal odo mna. Mozu to byt drogy, prostitutku, moze byt gembler.. alebo je proste len financne negramotny. S takymto clovekom ta ziadna buducnost necaka

anonym_f2c826
Dnes o 14:51

gambler

anonym_9556e5
Dnes o 14:51

Budeš prekvapená keď ti prídu domov hrubokrký vymáhať splatenie pôžičky.

autor
Dnes o 14:52
@crazy_cat_lady

@anonym_autor nebavili ste sa o tom? Mna by zaujimalo, kam moj partner dava peniaze a kolko, ak by pytal odo mna. Mozu to byt drogy, prostitutku, moze byt gembler.. alebo je proste len financne negramotny. S takymto clovekom ta ziadna buducnost necaka

@crazy_cat_lady viem ze splaca auto a ostatne pozicky neviem naco bral nechce mi to povedat.. povedal ze sa zato hanbi ze hlupost z mladosti.

anonym_3832d4
Dnes o 14:53

Gratulujeme k výberu životného partnera.

anonym_2cf136

Ak nie si retardovaná, tak musíš cítiť,že s týmto somrákom bude tvoj život kopa sračiek. Riešiť sa to dá rozchodom. Bude stávkovať, alebo sa venovať inej závislosti.Väčšina závislých sa nechce liečiť a ak aj, tak do toho skôr či neskôr spadnú opäť.

crazy_cat_lady
@anonym_autor

@crazy_cat_lady viem ze splaca auto a ostatne pozicky neviem naco bral nechce mi to povedat.. povedal ze sa zato hanbi ze hlupost z mladosti.

@anonym_autor no tak nech si tie hluposti z mladosti plati sam a nepyta od teba.. vies aspon v akej vyske ma tie dlzoby? Ci ani to ti nepovedal?

anonym_9556e5
Dnes o 14:54
@anonym_autor

@anonym_autor koľko máte rokov? ak je to z mladosti už by ste mali mať rozum

autor
Dnes o 14:55
@crazy_cat_lady

@anonym_autor no tak nech si tie hluposti z mladosti plati sam a nepyta od teba.. vies aspon v akej vyske ma tie dlzoby? Ci ani to ti nepovedal?

@crazy_cat_lady 1800 dava mesacne za auto a tie pozicky. A ostatok na vyzitie.

autor
Dnes o 14:56
@anonym_9556e5

@anonym_autor koľko máte rokov? ak je to z mladosti už by ste mali mať rozum

@anonym_9556e5 on 38 a ja 34

crazy_cat_lady
Dnes o 14:56
@anonym_autor

@anonym_autor tak to je riadna palka... A planujes s nim buducnost?

anonym_688986
Dnes o 14:57
@anonym_autor

@anonym_autor aby tie hlúposti z mladosti neboli alimenty na deti, ktoré má s inou. Ja nechápem, naozaj nechápem ako si môžeš chcieť s takýmto človekom zakladať rodinu. Ty nie si povinná platiť jeho dlhy. Chlap má vedieť zaobstarať domov, bez toho aby mu žena musela dávať na jeho výdavky. Nehovorím spoločné, toto sú jeho keďže to mal už pred tebou. Nech si on nájde lepšie platenú robotu. Ako chcete mať rodinu? Ty budeš makať na deti a ešte jemu dávať na splátky? Pre Boha rozmýšľaj.

anonym_cd56a8
Dnes o 14:57

Či vôbec zarobí, koľko tvrdí, keď robí okolo financií také tajnosti… nie som fanúšik ultimát, ale toto by pre mňa bolo, že buď na rovinu prejdeme všetky príjmy a vydaje a nechá si pomôcť alebo koniec… dáva nejaké peniaze aj tebe, keď tie výčitky? Alebo očakávaš, ze ti bude všetko financovať on? Ak nie, nemá najmenšie právo sa do toho starať a očakávať, že ty budeš riešiť jeho dlhy… 1800€ za auto? To na čom jazdí? Nestačilo mu lacnejšie? Takéto rozhodnutia sa s vami budú ťahať celý život

anonym_2cf136
Dnes o 14:59

Ja čoraz viac rozumiem, prečo ženy radšej ostávajú samé, ako si zavesiť na krk takýto odpad. Mám zlosť, keď to len čítam, lebo kvôli podbonej naivite som škaredo padla na hubu.Už dávno sú tie dlhy po ňom splatené ,ale spomienky nevybledli. Život s ním bol úbohý a chudobný.Cítila som sa a žila ako najväčšia socka.

zmrzlinka2021
Dnes o 14:59
@anonym_autor

@anonym_autor

A fakt uvažujes sa za neho vydávať?

zmrzlinka2021
Dnes o 15:00
@anonym_2cf136

Ja čoraz viac rozumiem, prečo ženy radšej ostávajú samé, ako si zavesiť na krk takýto odpad. Mám zlosť, keď to len čítam, lebo kvôli podbonej naivite som škaredo padla na hubu.Už dávno sú tie dlhy po ňom splatené ,ale spomienky nevybledli. Život s ním bol úbohý a chudobný.Cítila som sa a žila ako najväčšia socka.

@anonym_2cf136 vieš čo je super? Že si sa poucila. To sa žiaľ veľa žien nepodarí

anonym_c8180b
Dnes o 15:05

ak nemáte spolu deti tak od neho čím skôr preč. Zachráň sa kým je čas.

patrike
Dnes o 15:09
@anonym_autor

@anonym_autor 1800 za auto a ine pozicky ? Tak nech ti to presne rozpise a vysvetli. Taky nema co po tebe ziadat vyssi prijem, ked on sam nevie narabat s peniazmi a kupuje si hlupe hracky. Zaujimaj sa tiez, kedy skonci splacanie, nechaj si ukazat vyplatnu pasku atd.
Prec od neho cim skor.

anonym_d3417c
Dnes o 15:09

@anonym_autor planujes s ním budúcnosť pretože sa bojís, že vo svojom veku už nikoho iného nenájdeš tak sa uspokojis aj so zlým partnerom?

Strana
z2