Ako riešiť problémového suseda?
Ahojte ako by ste riesili suseda dementa? Sme ulicka, kde je nova vystavba, uzucka jednosmerka. Sused nonsto naprany, ziapu so zenou den co den po sebe. Kazdy letny vecer senzus na plne pecky, jeho rodina sa tvari, ze za neho nemozu.
Chodi na aute uplne bezne napraný ako dobytok. Celu stavbu na nas volal policajtov, vsetko mozne. Ale ked mi vcera zavola fizlov na hosti z UA, ktory su na bookingu, ktory prevadzkujem (syn a mamina, ktora ho prisla pozriet) to je uz moc.
Nie je to 1x len doteraz hucal, vyziapoval bol neslusní, hostom som sa za neho ospravedlnila. Ale ked chufak chlapec vydeseny ci ma problem, ze ci ho vyhostia. Mi to prislo luto.
Najhorsie, ze slovensko a zakony s takymito ludmi nic neurobí.
Čo je napraný? Ak opitý keď sadne do auta volaj hliadku, ostatné sú len susedské spory.
Skoda, ze clovek susedov spozna az potom...
Naprany ak je to opitý tak okamžite volám 158
Večer rušia nočný kľud tiež volám 158. Proste tak ako on, nech si akúsi aké je to super
Ideálne ak by ste sa spojili viacerí susedia a riešili rušenie nočného kľudu napr so starostom obce
z akeho dovodu volal policajtov na tvojich hosti? Odkial vie, ze mas hosti?
V prvom rade dvojmetrovy nepriehladny plot by som spravila
Ak sa neda rozhovorom......mozno nerozumie o co ide....niektori ludia nechapu hranice.......tak si natáčaj prejav, pripadne prešľapy pozemku.......ako dôkazy....v susedských sporoch
Naprany je akoze opity? Prepac, ale taky vyraz som este nepocula. Kolkokrat si ty na neho volala policajtov? Ked jazdi na aute "naprany", poslala si za nim niekedy hliadku?
@diewcatqoo ano asi 2x vzdy po cca 1.5 hodine... tvrdia, ze na hrozne obrovsky okruh je tu iba 1 hliadka, co im aj verim...
horsie je, ze dam topic o debil susedovi a spovedam sa ja 🤔
Naprany ak je to opitý tak okamžite volám 158
Večer rušia nočný kľud tiež volám 158. Proste tak ako on, nech si akúsi aké je to super
Ideálne ak by ste sa spojili viacerí susedia a riešili rušenie nočného kľudu napr so starostom obce
@pribinak neda sa, 100x to tu riesili, prisla vyzva, pokuta kde co, nedostavil sa zaplatil a obdobne, bezozmeny
Ak sa neda rozhovorom......mozno nerozumie o co ide....niektori ludia nechapu hranice.......tak si natáčaj prejav, pripadne prešľapy pozemku.......ako dôkazy....v susedských sporoch
@pieksamaki premyslam uz aj nad tym i ked som si myslela, ze ked sme stavbu prezili uz dam vsetko s nimi ale je to horsie a horsie, zacal nam na travnik hadzat zemiaky hnile, minule mrtvu mys atd. vsetko mam na kamere ...
z akeho dovodu volal policajtov na tvojich hosti? Odkial vie, ze mas hosti?
V prvom rade dvojmetrovy nepriehladny plot by som spravila
@lija22 mame a je dokonca obrasteny brectanom no susedi s nim chatka a hostia maju zaparkovane auto, preto vie a pocul ich sa ukrajinsky rozpravat a on tu nonstop len pro Ruske veci pocuva tak asi ho to pohorsilo 🤷♀️
Skoda, ze clovek susedov spozna az potom...
@kitycat veru tak, "len susedske spory" ja ziaden spor nemam, ja si zijem OK ale system je kratky na alkoholika co jazdi autom a policajt odpovie, ze tu nemoze pol dna stat skrz 1 cloveka ked su sami na neviem aky velky okruh 🤷♀️
Nebude ho vecne baviť platiť pokuty a ak sa to nazbiera tak musí starosta konať
Ale ak šoféruje opitý tak na to by som striehla
Nech sa on zabije či zmrzaci, ale nech neublíži iným
Možno preziva psychózu......potrebujete rozprávať s jeho rodinou......o psychickom stave....ak je postarsi....bezne sa meni myslenie a vnimanie.....okrem komunikácie...pisomne vyzvať na to, aby sa to neopakovalo.....ked nie....osloviť obec....a ist podľa smernic.....pripadne volať záchranku pri najbližšej agresii....aj to sa môže stať....
jezis este aj prorusky kkt tak to bude utrpenie do konca jeho biednej zbytocnej existencie
Boze ja nenavidim takychto ludi, ako by sa nam tu pekne zilo keby sa kazdy staral o seba a robil si veci tak ako ma, bez obtazovania druhych. Drzim vam palce aby ste to poriesili, ale presne viem, ze sa nic nezmeni... asi by som na neho zavolala policiu keby viem,ze sadne opity za volant, ale v konecnom dosledku ked mate spory, asi by vedel kto ho nashlasil a presne viem ze by sa vam chcel pomstit...
@pribinak starosta je 28 rocny chlapec, ktory nevie kde je vlavo/vpravo,... pokuty dokonca ani nezaplatil, na vyzvy sa nedostavil kedze policia je tu na obrovsky okruh 1 hliadka neni sanca, ze ho zastihnu a to pije fakt, ze denne 🤦♀️
Možno preziva psychózu......potrebujete rozprávať s jeho rodinou......o psychickom stave....ak je postarsi....bezne sa meni myslenie a vnimanie.....okrem komunikácie...pisomne vyzvať na to, aby sa to neopakovalo.....ked nie....osloviť obec....a ist podľa smernic.....pripadne volať záchranku pri najbližšej agresii....aj to sa môže stať....
@pieksamaki rodina ho toleruje a so zenou sa den co den castuju, krasnymi nadavkami, to tu este bude radost vycjovavat decka 🙂↕️
Boze ja nenavidim takychto ludi, ako by sa nam tu pekne zilo keby sa kazdy staral o seba a robil si veci tak ako ma, bez obtazovania druhych. Drzim vam palce aby ste to poriesili, ale presne viem, ze sa nic nezmeni... asi by som na neho zavolala policiu keby viem,ze sadne opity za volant, ale v konecnom dosledku ked mate spory, asi by vedel kto ho nashlasil a presne viem ze by sa vam chcel pomstit...
@patricia909 najhorsie, ze ani sud ani nic by to nevyriesil, dokonca keby mi zabije syna, vecer do Jojky a poburia sa daju tu cedulu 30 a za tyzden sa zabudne a bude tu lietat dalej... je to tu ulicka medzi novymi domami ja osobne viac ako 15/20 tu nejdem 😢
@pribinak ved to 😒 takeho zrazis aj a ides sediet za cloveka ma aj elektricky bajk stredom cesty napity vyleti spoza zakruty 😒
Poradili Ti a Ty len, ako to nejde. Zavolaj policajtov a hotovo. Ak mas prenajom nahlaseny na FS, nemas sa coho obavay. Ak su tu Tvoji hostia legalne, nic im nehrozi.
Poradili Ti a Ty len, ako to nejde. Zavolaj policajtov a hotovo. Ak mas prenajom nahlaseny na FS, nemas sa coho obavay. Ak su tu Tvoji hostia legalne, nic im nehrozi.
@mk1111111111 ale ja som volala, zavolali, ze nemaju cas su 1 hliadka a ani nedosli, vecer na bludy opiteho suseda asi cas bol 🤷♀️
@mk1111111111
nestaci na fs, ubytovanie hosti cez booking je zivnostou
@mk1111111111
nestaci na fs, ubytovanie hosti cez booking je zivnostou
@janetinka27 vdaka za info
To je presne to čo neviem pochopiť, hlavné v tých " lepších" štvrtiach s novostavbami. Dom na dome, pomaly väčšie ako pozemky a žiadne súkromie. Človek ide bývať do domu kvôli súkromiu a prírode.... Síce trochu píšem mimo tému, ale, ak by ste boli ďalej od susedov určite by sa vám lepšie bývalo.

Naprany je akoze opity? Prepac, ale taky vyraz som este nepocula. Kolkokrat si ty na neho volala policajtov? Ked jazdi na aute "naprany", poslala si za nim niekedy hliadku?