icon

Ako riešiť problémy s gamblerstvom u partnera?

5. jan 2025

S priatelom sme spolu 10 rokov mame dvoch synov starsi je z prveho vztahu mladsi je jeho . Mam problem s tym ze je gembler a nechce si to priznat musim ho stale sledovat pozerat kam kde utraca uz ma to nebavi to ako keby som mala tretie dieta , minule 1600 eur znicil a este mi aj klamal ked to nanho pride zoberie aj detom z pokladnicky co mam robit prosim vas uz ma nebavi taky zivot ze budem kazdy den skryvat od neho peniaze . 🙄

tundra
5. jan 2025

Toto nie je priatel,ale nepriatel....bud silna a daj mu pa,pa 👋👋👋

januska12323
5. jan 2025

Čo ťa pri ňom drží?

enmery
5. jan 2025

Hádaj čo. Odísť. Nič iné. On nech si pregembli aj trenky, ale bez detí a Teba. A pozdravujem každého, kto si myslí, že nejaký gembler či alkoholik si to len tak prizná a vyhľadá pomoc. A ty utekaj, nič okrem stresu z neho nemáš..

777januska777
5. jan 2025

Každý závislý človek musí spadnúť až dno, aby si uvedomil svoju závislosť. Lebo iba vtedy vidi co všetko kvôli závislosti stratil. To znamená, že musí stratiť vás.

enmery
5. jan 2025

@777januska777 A ja ešte doplním, že len mizivé percento tých, ktorí padli na totálne dno, si to aj uvedomili a začali sa liečiť. Netreba jej dávať zbytočnú nádej, lebo si to odserú ako vždy a zas len deti.

0silvia0
5. jan 2025

Odid, alebo dat ultimatum liecenie alebo rodina. Snad mu nebudes robit desiatky rokov matku.

777januska777
5. jan 2025

@enmery to je pravda. Ono keď už človeka ta závislosť chytí je to náročné pre všetkých, tam nie sú veľké možnosti. Preto sa závislosti najmä u vlastných detí bojím.

maranco
5. jan 2025

Podaj návrh na určenie výživného pre dieťa/deti aby si zachránila aspoň časť z jeho príjmu.
Bezpečne ukry cenné veci, lebo ti ich popredá/odnesie do záložne.

Môžeš ho "donútiť" podpísať na obecnom úrade "Žiadosť o zápis do registra vylúčených osôb" aspoň na polroka nebude môcť hrať.

luciaruz
5. jan 2025

Bere detom? Tak to by bola posledna kvapka

xckaretxxx
5. jan 2025

2 deti s priateľom- gemblerom, ach

nikpa
5. jan 2025

Co máš robiť? Ty naozaj nevieš? Čím skôr odídeš, tym lepšie.

kitycat
5. jan 2025

@xckaretxxx kazde s inym

jozeffezoj
5. jan 2025

Toto nezastavis ničím. Mali sme v rodine gamblera. Možno nebude brat s domu ale začne si poziciavat. Bud bude chcieť pomôcť alebo uteč preč.
Ak už berie deťom je v najhoršom stave.

alickapusinka
5. jan 2025

Hranie automatov dohnalo moju svokru do hrobu.Svokor hraje nepretržite od roku 1989.Ta čo sa ho naprosila ani liečenie mu nepomohlo.Moja rada skončiť to s nim.Svokra to psychický nezvladla dostala ťažku mozgovu príhodu a zomrela.

zuzanna33
5. jan 2025

Jednou nohou už si v pekle ale nikdy nieje neskoro odísť. Nenechaj si zničiť život hlavne kvôli deťom...sladké reči z jeho strany vôbec nepočúvaj závislý človek povie len to čo chce ten druhý počuť....

olimuc
5. jan 2025

Zobrat vsetky €, zbalit seba, deti a vypadnut, lebo casom mozno aj tak skoncite ako homeless. Ak je byt/ dom tvoj vyhodit jeho.

martinadomianova
5. jan 2025

@xckaretxxx to staršie nie je jeho. To ma z prvého vzťahu.

martinadomianova
5. jan 2025

Tu sa nedá robiť nič. Iba vziať nohy na plecia a utekať od takého preč. To branie peňazí deťom mal byť tvoj definitívny dôvod k odchodu. Načo čakáš ? Že sa zmení ? Alebo, že prehrá aj posledné gate ?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
5. jan 2025

@kitycat co sa bavite o moje deti kto s kym ktore je jeho tu o deti teraz nejde piseme o dacom inom