Ako riešiť problémy s gamblerstvom u partnera?
S priatelom sme spolu 10 rokov mame dvoch synov starsi je z prveho vztahu mladsi je jeho . Mam problem s tym ze je gembler a nechce si to priznat musim ho stale sledovat pozerat kam kde utraca uz ma to nebavi to ako keby som mala tretie dieta , minule 1600 eur znicil a este mi aj klamal ked to nanho pride zoberie aj detom z pokladnicky co mam robit prosim vas uz ma nebavi taky zivot ze budem kazdy den skryvat od neho peniaze . 🙄
Čo ťa pri ňom drží?
Hádaj čo. Odísť. Nič iné. On nech si pregembli aj trenky, ale bez detí a Teba. A pozdravujem každého, kto si myslí, že nejaký gembler či alkoholik si to len tak prizná a vyhľadá pomoc. A ty utekaj, nič okrem stresu z neho nemáš..
Každý závislý človek musí spadnúť až dno, aby si uvedomil svoju závislosť. Lebo iba vtedy vidi co všetko kvôli závislosti stratil. To znamená, že musí stratiť vás.
@777januska777 A ja ešte doplním, že len mizivé percento tých, ktorí padli na totálne dno, si to aj uvedomili a začali sa liečiť. Netreba jej dávať zbytočnú nádej, lebo si to odserú ako vždy a zas len deti.
Odid, alebo dat ultimatum liecenie alebo rodina. Snad mu nebudes robit desiatky rokov matku.
@enmery to je pravda. Ono keď už človeka ta závislosť chytí je to náročné pre všetkých, tam nie sú veľké možnosti. Preto sa závislosti najmä u vlastných detí bojím.
Podaj návrh na určenie výživného pre dieťa/deti aby si zachránila aspoň časť z jeho príjmu.
Bezpečne ukry cenné veci, lebo ti ich popredá/odnesie do záložne.
Môžeš ho "donútiť" podpísať na obecnom úrade "Žiadosť o zápis do registra vylúčených osôb" aspoň na polroka nebude môcť hrať.
Bere detom? Tak to by bola posledna kvapka
2 deti s priateľom- gemblerom, ach
Co máš robiť? Ty naozaj nevieš? Čím skôr odídeš, tym lepšie.
@xckaretxxx kazde s inym
Toto nezastavis ničím. Mali sme v rodine gamblera. Možno nebude brat s domu ale začne si poziciavat. Bud bude chcieť pomôcť alebo uteč preč.
Ak už berie deťom je v najhoršom stave.
Hranie automatov dohnalo moju svokru do hrobu.Svokor hraje nepretržite od roku 1989.Ta čo sa ho naprosila ani liečenie mu nepomohlo.Moja rada skončiť to s nim.Svokra to psychický nezvladla dostala ťažku mozgovu príhodu a zomrela.
Jednou nohou už si v pekle ale nikdy nieje neskoro odísť. Nenechaj si zničiť život hlavne kvôli deťom...sladké reči z jeho strany vôbec nepočúvaj závislý človek povie len to čo chce ten druhý počuť....
Zobrat vsetky €, zbalit seba, deti a vypadnut, lebo casom mozno aj tak skoncite ako homeless. Ak je byt/ dom tvoj vyhodit jeho.
@xckaretxxx to staršie nie je jeho. To ma z prvého vzťahu.
Tu sa nedá robiť nič. Iba vziať nohy na plecia a utekať od takého preč. To branie peňazí deťom mal byť tvoj definitívny dôvod k odchodu. Načo čakáš ? Že sa zmení ? Alebo, že prehrá aj posledné gate ?
@kitycat co sa bavite o moje deti kto s kym ktore je jeho tu o deti teraz nejde piseme o dacom inom

Toto nie je priatel,ale nepriatel....bud silna a daj mu pa,pa 👋👋👋