icon

Ako riešiť problémy s partnerom a otcom?

Včera o 18:37

Moj otec ma cely zivot psychicky tyral. Nebavim sa snim liecim sa na psychicke problemy ktore mam z neho. Problem je v tom ze je kamarat s mojim priatelom a cez neho zistuje informacie. Priatel mi hovori ze neni az taky zly. Lenze on nebol pritom co mi robi. Vola si snim casto aj pise...

minenkaa
Včera o 18:39

A

stellarstar
Včera o 18:39

Šak sa s ním rozíď?

anonym_17e0c7
Včera o 18:40

Toto asi nie je ideálny pristel, začni rozmýšľať že to bude ex pristel

anonym_f98131
Včera o 18:49

Popros partnera aby respektoval ze si neprajes aby s nim zdielal akekolvek info o tebe. Ak sa to nezlepsi, najdi si ineho frajera.
To, ze si otec nezasluzi k tebe ziaden pristup je hranica ktoru si si vytvorila sama tym, ze sa nebavite. To, ze tvoj priatel zdiela info o tebe tvojmu otcovi znamena ze tuto hranicu prekracuje a nerespektuje.

crazy_cat_lady
Včera o 19:07

Fakt chces byt s niekym, kto poza tvoj chrbat rozobera s otcom tvoj zivot?? Wtf, vsak ho kopni do riti

anonym_32e523
Včera o 19:20

@anonym_autor neverim celemu prispevku, otec ta tyral a priatel je s nim kamarat .. ? Ako vážne? To čo by bolo za chlapa chuja, aby sa kamaratil z tyranom, ktorý tyral svoje vlaatne dieta? Choré..

anonym_b62cce
Včera o 19:37

No asi bude podobny tyran ako jej otec,cize by jej robil to iste ako otec.Stafeta by pokracovala,nic vynimocne.

anonym_fe0e93
Včera o 20:00

Tvoj drahy partner zmeni retoriku … skor alebo neskor … debil a tyran sa kamarati len so seberovnymi … len sa este neprejavil. Otca si nebyberies … toho druheho debila si si nasla bohuzial podla jeho vzoru. Mas motnost kopnut ho do zadku alebo si kauit zivit sama dalsim debilom …len tymto dobrovolne

anonym_e7ea22
Včera o 20:13

Bacha na to aby časom nebol ako tvoj otec .Vrana k vrane sadá.Porozmyslaj či to chceš zažívať v budúcnosti znova

catherin4
Včera o 20:17

Asi by som nemohla byť s niekym, kto je taký veľký kamarát s mojim tyranom. A ešte keď ti hovorí, že však nie je až taký zlý. Je jasné, že otcovia-tyrani sa úplne ináč správajú k svojim dcerám ako ku kamarátom. Kamaráta by si nedovolil týrať.

anonym_0586be
Včera o 20:18

A to chodiš s otcovým rovesníkom, že otec má k nemu priateľský vzťah?

anonym_0b5044
Včera o 20:18

už by som s priateľom nebola

anonym_300196
Včera o 20:48
@minenkaa

A

@minenkaa vieš, že za otázkou sa dáva otáznik?

minenkaa
Včera o 20:55
@anonym_300196

@minenkaa vieš, že za otázkou sa dáva otáznik?

@anonym_300196 a nepochopila si to

anonym_300196
Dnes o 05:06
@minenkaa

@anonym_300196 a nepochopila si to