Ako riešiť problémy vo vzťahu a starostlivosti o dieťa?
Mám taký dosť závažný problém budem stručný : mám za sebou 9 ročný vzťah manželka neviem či nieje naviazaná na matku ale v krátkosti ma ničí už psychicky
Narodilo sa nám dieťa za ktoré som veľmi rád ide o to že matka pobera materskú 530 kde ja ani cent nechcem chcem len aby bolo riadne o malú postarané .
Platím aj podnájom čisto len ja výdavky všetko nákupy tiež do domácnosti tiež čiže jej ostáva 530€ čisto len na obživu a ošatenenie dieťaťa
Každým mesiacom vymišla a neviem či na malej sa neobohacuju lebo máme svoj podnájom a ona stále je u matky rozumy jej matka dáva .
Jak kočiar jak postieľku jak všetko čo je potrebné pre dieťa kúpil som ja nie ona
Kocikovne ako vravíte povedala nedostala pritom dávno dostala malej nič nekúpila asi s matkou predrbala nechal som tak vždy keď trebalo peniaze som poslal tak isto aj jej matke ktorá nevie vrátiť peniaze.
Keď mala mala 7 mesiacov priniesla si do bytu ľudí a tam sa opila čo nevedela o sebe dieťa ostalo tak samé . Mala až v nemocnici bola čo snou po vonku v zime behavala.
2 roky sa ťahála s druhým bola neverná odpustil som .
Kedy prídem domov mala schudnúta nechty špinavé ani ostrihať jej nedáva mala ja jej striham .
Dlhý som ja vyplatil jej vie robiť len dlhý.
Mimo materskej dokázala nechať malú s druhými ľuďmi a išla robiť na čierno je toto normalne ktorá zodpovedná matka nechá dieťa tak druhým
pausal som vyplatil 1000€ čo zobrala a neplatila a ani som o Tom nevedel.
Čo sa kúpilo do záložne podávala to je žena matka
Keď brali jej matke byt zaplatíl.som 750 právnika ja aby im nezobrali byť a keď mali vrátiť vôbec hanby nemali 350 som im odpustil .
Napíšte čo by ste na strane rodiča robili vy .
@12frenky Tak mi to potom vychádza, že by ste mali byť na tom okej, lebo už nebudeš doplácať nehorázne sumy za druhých. Budeš síce žiť zo slovenského platu, ale pokrývať iba vás dvoch a budeš môcť byť s dcérkou. Držím ti palce. Pokiaľ bude dieťa u nej, vždy ťa bude držať za gule
@kitycat o čom ty píšeš tá keď nesom sobašeny už nieje manželka čo tu budem písať družka v akej inej rodine tu nieje veľký problém len ten že stále žije s matkou namiesto aby bývalá sama a žila svoj život ja pracujem a ona by sa mala viac starať a nenavažaj sa Domna dieťa má len 1.5 roka ak si taký múdry čo by si ty robil
@kitycat
@12frenky nevyskakuj tu ale doma
Keď o dieťa nie je dobre postarané ty to vieš a nič nerobíš si takisto vinný ako ona.
Čo by som robila? Neplatila žiadne dlhy, dala si určiť výživné, udala matku za zanedbanie, snažila sa nájsť prácu doma a dieťa do svojej starostlivosti.
Co by som robila? Nasla by som si pracu na Slovensku, bojovala o zverenie dcery do vlastnej opatery a na byvalu a jej dlhy kaslala. Ak ti zveria dceru, rodicak a pridavky budes dostavat ty. Plus tvoj plat. Z toho 2 osoby vyziju.
Keby som vedela, ze sa druhy rodic nestara o moje dieta ako ma, je zanedbane, s cudzimi ludmi..do ziadneho zahranicia by som neodisla.

@12frenky utekaaaaaaaaaj co ti nohy budu vladat. Bude to iba horsie, viem o com hovorim.