icon

Ako riešiť problémy vo vzťahu s priateľom?

19. sep 2025

Ahoj, idem s vami po radu... Ani neviem ako začať mala som asi v 20 taký vzťah ktorý mi nevysiel z jeho stránky a dosť často na neho myslím ake to bolo všetko tam pekne ,spontánne, proste prvý krok vzťah tak som bola strašne zaľúbená , .... No a ideme k veci mám 24 rokov a mám priateľa , v minulosti sme uz spolu chodili ale rozišli sme sa lebo dosť často sa opil u nás ( hlavne víkendy si u nás že sa stretneme partia a si niečo aj vypijeme, mne je jedno že si sa ale nech si dá s mierou)... Po čase sme sa dali znova dokopy má krásne oči , je pracovitý čo sa mi páči a je aj dobrý chlapec ale občas má vytáča jeho správanie,, pomerne dosť často, príde mi ako keby gadžo , proste nedá si ani deo/voňavku , občas príde k nám v kroksnoch, a najviac mi vadí na ňom že fajčí a potom neskutočne smrdí... Aj som mu to povedala že mi to vadí ale s ním nevyhrajem ,tak som mu povedala nech si dá aspoň žuvačku a voňavku že ten pach necítim..ale on že dobre a po týždni sme tam kde sme boli.... A ešte čo nemám rada je u neho pivo , viem že veľa ľudí ho má rado ale keď ide o pivo ani na mňa sa tak nepozrie ako na to čapované pivo... Tiež sa mi na ňom páči že je ku mne úprimný ale občas až baráž , povie mi že jemu sa neoplatí prísť za mnou na hodinu , keď som sa hrala minule som sestrinimi deťmi tak mi vyčítal že som sa mi ani nevenovala, mal pravdu ale boli sme na návšteve a ja som chcela ten čas stráviť s deťmi tak som mu potom povedala že čo neprisiel k nám a on že sa nebude hrať s cudzími deťmi...Chýba mi v Tom vzťahu aj taka tá šialenosť , romantika ,alebo keď sa pozriem na niektoré páry ako sa spolu smejú salia, a my sa dosť hádame, obidvaja sme tvrdohlavý čo nieje najlepšie a máme podobne povahy... Ale zas mám už 24 rokov a neviem či spoznám alebo zažijem takú tú lásku ako pri ex

gribka1
19. sep 2025

Nemáš už 24, ale iba 24. Tento aktuálny ti nespĺňa skoro nič z toho, čo by si chcela a potrebovala. Keby si bola moja dcéra, jednoznačne ťa od neho odhováram, akože má pekné oči? Neblázni, aj keď bohužiaľ tvoj príspevok je tak trochu jednoduchší, aj tak si myslím, že tento nie.

melanta
19. sep 2025

Je to smradľavý sedlák, ale má pekné oči. Čo na to povedať. Máš 24 ale rozumovo píšeš ako 14 ročná. Keby si bola žena, tak smrada nechceš.

lukbe
19. sep 2025

Hlavne, ze ma krásne oči. Nebude zo psa slanina...

viestta
19. sep 2025

Ten zoznam toho co ti na nom vadi je celkom dlhy, urcite dlhsi ako to co je na nom "pekne". Keby si chcela porovnat spis si to na papier, do jedneho stlpca co ti vadi, do druheho to co je na nom pekne a na druhu stranu napis dovody preco si s nim a preco by si s nim nemala byt. A obcas si to precitaj...

anonym_442c97
19. sep 2025

Fajciara a gadza vrat do obehu a najdi si nieco na urovni, ponahlas niekam❓😅

komplikovana
19. sep 2025

@anonym_autor ak mi vadi fajcenie a alkohol, tak si nevyberiem partnera, ktory fajci a pije. Prva laska ostane stale prvou, ale zas netreba to brat ako vzor. Clovek dospieva a uci sa a aj pohlad na lasku sa zmeni. Zrejme ste si s priatelom nesadli, to sa stava. Ale ostavat v nefunkcnol vztahu zo strachu, ze ostanem sama, je hlupost.

mk22
19. sep 2025

Ty si ma pobavila.
Tak smrdí, x veci ti vadí, prekáža.. ale..ma krasne oci..

Píšeš ako nejaká micka z 9.A triedy.. a nie ako uz! 24r žena.
Takých ese bude, dievča, vyberaj, preberaj..chlap ti nemusi smrdiet.
Nájdeš aj takého kt ti bude šialené voniat. A nie po pive!

martinmmartin
19. sep 2025

Mas poslednu sancu zachranit svoj zivot od pomaleho nenapadneho konstantneho upadku....vyuzi ju

januska12323
19. sep 2025

Ježiš Mária si baba v najlepších rokoch nie pred dôchodkom, keď sa s týmto rozídeš môžeš si z nápadníkov vyberať.

luciaruz
19. sep 2025

Zamysli sa nad dvoma vecami. Za prvé, či chceš tohto sedliaka na celý život. A za druhé, či sa chováš adekvátne k svojmu veku.