Ako riešiť rutinu vo vzťahu?
Ahojte, mám priateľa, nebývame spolu. Vidíme sa každý druhý deň, ale už toho mám dosť a on nerozumie, že čo chcem od neho. Po práci ideme vždy do jednej kaviarne. Vždy do tej istej, lebo všade inde je draho podľa neho. Už včera som mu povedala, že do kaviarne nejdem, urazil sa. Dnes mu volám, či je urazený, či čo sa neozýva. Že čo robím po práci. No po práci idem domov, a budem cvičiť. Prečo, máš nejaký nápad? Kávu si viem dať aj doma, čiže keď ťa niečo napadne, čo by sme mohli robiť, tak sa mi ozvi. Naštvaný zložil telefón.
@anonym_autor Ked mas viac ako 25 rokov, tak by som si jeho cislo vymazala a uz by som sa mu neozvala.
@anonym_autor neriešila by som, ak celý jeho vesmír je jedna kaviareň unudil by ťa k smrti. Smetie sa vynieslo samo.
Prisám bohu jak male deti 🙈🙄
Tak ho zavolaj do kaviarne kam chcem ty a cvakni kávu ty, ak nechceš ísť do kaviarne ale chcela ist na prechádzku do parku tak návrhno tu.
Ako dlho ste spolu? Ako trávite inak voľný čas? Napr. víkendy?
@anonym_b0abcd sú ľudia ktorí majú radi rituály a rutinu - neznamená že sú nejako vadní ... poznám aj takých, čo im nikdy nič nie je dobré a len pobehujú z miesta na miesto - nevedia čo chcú ale to hľadajú ... tento to aspoň vie ...
Tak ho zavolaj do kaviarne kam chcem ty a cvakni kávu ty, ak nechceš ísť do kaviarne ale chcela ist na prechádzku do parku tak návrhno tu.
@sense vieš koľko krát som to urobila? Nikde nie je dobrá káva, nikde nie je dobrá obsluha, nikde nie je tak dobré, ako tam.
@anonym_autor tak treba večne nespokojného chlapa poslať do teplých krajin
@sense on praveze nie je nespokojny, nespokojna som tu ja. Jemu to takto vyhovujem, stale na jedno miesto, stale to iste.. nijako nevybocit z rutiny.
A prečo máte stále potrebu nalievať sa kávou? Choďte spolu na prechádzku do prírody, kúpať sa niekam, alebo choďte do kina, alebo len sa prejsť centrom a zájsť dakde na zmrzlinu. A ak nemá záujem, a ty nechceš sedieť celý život v jednej kaviarni, tak vieš čo máš urobiť
To len kávu pijete?
A prečo máte stále potrebu nalievať sa kávou? Choďte spolu na prechádzku do prírody, kúpať sa niekam, alebo choďte do kina, alebo len sa prejsť centrom a zájsť dakde na zmrzlinu. A ak nemá záujem, a ty nechceš sedieť celý život v jednej kaviarni, tak vieš čo máš urobiť
@7miriam77 vieš koľko krát som mu to navrhovala? Asi raz sme sa boli prejsť okolo jazierka. A raz sme boli tento rok v kine. Nikde ho nevytiahnem. Maximálne do Lidla alebo Kauflandu na nákup.
@7miriam77 vieš koľko krát som mu to navrhovala? Asi raz sme sa boli prejsť okolo jazierka. A raz sme boli tento rok v kine. Nikde ho nevytiahnem. Maximálne do Lidla alebo Kauflandu na nákup.
@anonym_autor hmmm, tak s takým človekom asi nepohnes, nechce vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, sú takí ľudia,ktorí proste majú radi stereotyp. Ak si to skúšala a nič, tak nič. Ľudia sa len tak nemenia, proste ste každý iný
Neviem kolko mate rokov..a v podstate to ke aj jedno...ale casom sa unudis. Ja mam tiez rada svoju rutinu. Ale aj rada objavujem nove veci. Ano kazde rano musim mat kavu. Ale je mi jedno ci v kaviarni alebo doma....
@anonym_autor tak mu to povedz, janik, mňa toto fakt nebaví, si zlatý chalan ale ja neviem iba sedieť na zadku v jednej a tej istej kaviarni ... 😔 ak ani neuvažuješ aby si mi vyhovel tak sa rozíďme, ja to nedávam už teraz, kde sú ešte roky a mesiace ...
@anonym_autor tak mu to povedz, janik, mňa toto fakt nebaví, si zlatý chalan ale ja neviem iba sedieť na zadku v jednej a tej istej kaviarni ... 😔 ak ani neuvažuješ aby si mi vyhovel tak sa rozíďme, ja to nedávam už teraz, kde sú ešte roky a mesiace ...
@biba_18 už som mu viac krát povedala, že Janík, ak chceš byť so mnou, tak na niečo prídi. A Janík na nič neprišiel.
@anonym_autor takže ... už len prekročiť rubikon ...
@biba_18 už som mu viac krát povedala, že Janík, ak chceš byť so mnou, tak na niečo prídi. A Janík na nič neprišiel.
@biba_18 tak tak, ja v urcitom ohlade milujem rutinu a ritualy, vyslovene sa v tom vyzivam. Ale teda nie vo vsetkom. Moj manzel je viac dobrodruzny typ a casto sa mu prisposobim. A niekedy zas on mne. Nie je na tom podla mna nic zle.
@anonym_autor vies, mnoho chlapov je takych Janikov, ze im treba presne povedat, co chces. Netreba tolko pozerat romanticke filmy. Chlap nie je ani telepat, ani zabavac - i ked, su aj take typy. Bud sa s tym zmier, ze budes kormidlovat ty, ale vymen chlapa.
Ja normálne ďakujem Bohu,že som sa v 15 r nalepila na môjho uz teraz manžela. Boli aj ťažké pubertalne krízy aj potom rôzne,ale komunikovať to je úplný zaklad ,nájsť kompromis ..okej dnes kaviareň a zajtra prechádzka a keď nie je schopný sa jeden prispôsobiť,tak ten vzťah nemá budúcnosť...
Vo vzťahu pred ním som zažívala veľa spontánnosti. Chlap bol z inej časti SVK, ako som bola ja. Ale hocikedy len prišiel na pár minút a prekvapil ma kvetmi alebo darčekom, vždy mi nechal posielať kvety donáškovou službou, chodili sme spolu na prechádzky, na výlety, len tak sadli do auta, zapichli prst na mape SVK alebo ČR a tam sme sa vybrali. Raz mi prenajal celý zimný štadión iba pre mňa, všade kde sme chodili v zime sme niesli so sebou zimné korčule a išli sme sa korčuľovať. A teraz som tu... v tomto divnom levitovaní.
@anonym_autor ale keď si nespokojná, nikto ťa nenúti ostať v takom vztahu
@sense to viem, to viem veľmi dobre.
@anonym_autor vyzerá to tak, že on ma rad rutinu. Možno ke na to aj zvyknuty. Viem si predstaviť, že ako človek čo cvičí vo fitku, musí mať vybudovaný nejaký režim, ktorého sa drží. Preňho je asi prirodzene mať takúto rutinu a pre teba je to nuda. Ja sa ti necudujem.
@anonym_autor
To nie je o rutine, ale o nekompatibilite. Proste k sebe nepasujete, nemate ani jeden snahu hladat sposoby travenia volneho casu.
Pravdpodobne ste uz starsi, minimalne on uz funguje ako stary mladenec a tak mu to vyhovuje a mal by si najst frajerku, ktora bude OK s tym, ako on zije.
@anonym_autor
To nie je o rutine, ale o nekompatibilite. Proste k sebe nepasujete, nemate ani jeden snahu hladat sposoby travenia volneho casu.
Pravdpodobne ste uz starsi, minimalne on uz funguje ako stary mladenec a tak mu to vyhovuje a mal by si najst frajerku, ktora bude OK s tym, ako on zije.
@zmrzlinka2021 nemáme ani jeden snahu? Každý deň vymýšľam, kam by sme šli, kam na výlet, kam do kina, kam za kultúrou, kam sa najesť, prejsť sa do mesta, ku jazeru, kdekoľvek. A skončím na káve v kaviarni s kávou za 1,80 eur. Stále to isté, už tri roky, šibe mi z toho. A jemu nie, on tam chodí od korony, vôbec mu to nepríde divné.
S čo keby ste si radšej išli namiesto kávy niekde zasexovat? Nebolo by to lepšie?
@anonym_autor ahoj ,úplne cez kopírak ten istý problém. Najprv som myslela že nahraté od tej istej 2x https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-zvladnut-vztah-s-neaktivnym-partnerom/
Ty si zvyknutá na iný level : fanfáry, javisko, serenady pod oknom obrazne povedané. On je jednoduchý chlapec pre Teba. Aj keby zarobil milión, tak ho proste neminie pre Tvoje potešenie.
Dievčatá, nevideli sme sa od nedele. Dnes mi volá, že či zájdeme niekam poobede. Hovorím kľudne môžeme. Že on naschvál nepil kávu, či pôjdeme na kávu. OK, jasne, poďme teda, len nie do toho podniku. Vymenovala som mu štyri podniky, kde by sme mohli ísť a on že, potom ostane doma čítať knihu.
Dievčatá, nevideli sme sa od nedele. Dnes mi volá, že či zájdeme niekam poobede. Hovorím kľudne môžeme. Že on naschvál nepil kávu, či pôjdeme na kávu. OK, jasne, poďme teda, len nie do toho podniku. Vymenovala som mu štyri podniky, kde by sme mohli ísť a on že, potom ostane doma čítať knihu.
@anonym_autor naco ti to je? 😂 vy nie ste "rovnaka krvna skupina".

@anonym_autor kolko mas rokov ze sem ides s takou chobotinou?