Ako riešiť situáciu, keď sa muž už neozve?
Co by ste spravili, keby ste sa dohodli s muzom na stretnuti, ale on sa vam neozval par dni. Mal plno prace a navrhol dalsi datum stretnutia.Odvtedy nic, uplne ghostnutie. Boli by ste podozrievave, mozno sklamane? Vyjadrili by ste si svoj nazor, sklamanie, alebo to nechali tak stiahli sa. Nie som ziadna hysterka, upodozvievava, ale ked sa uz dohodneme na niecom tak to ma predsa platit.
Nema zaujem, to bude jeden z pisalkov co si honia len ego. Zrus kontakt, nevyjadruj sa.
Typický písalek ako je 95 percent chlapov na zoznamke. Na vzťah si netrúfnu, nevyzreli na to, jediné na čo sa zmohnú je písanie.
Mozno ho manzelka donutila prerusit kontakt pod hrozbou rozvodu a teraz mu kontroluje mobil
Nechala tak a žila ďalej bez neho.
Ja by som to tiež nechala tak a nekontaktovala ho už vôbec, viem veci uzavrieť aj bez dramatických bodiek a neboli ste v žiadnom vzťahu, aby mal voči tebe akékoľvek záväzky… jasné, mal jednať na rovinu a úprimne, ale mohlo to dopadnúť aj horšie… ak máš ty pocit, že mu chceš od srdca napísať svoje, aby sa ti uľavilo, tak podľa mňa kludne, veď už ti môže byť ukradnuté čo si o tebe pomyslí, záujem zjavne nemá, len teda so žiadnymi očakávaniami, čisto aby si to zo seba dostala
Kašľať na to....
Nie som až tak zúfalá,aby som čakala na kontakt od chlapa, ktorý o mňa zjavne záujem nemá.
Kašlať na neho, stojí takýto za to? Absolutne, že nie, mužov je na Svete veľa, aby si riešila takého to :D
Jedna z technik manipulacie.
Hod za hlavu ako pisu predo mnou.
V mori je este vela ryb.
Cas plynie a Ty nemas chut stracat cas s chudakom, lebo Tvoj cas je vzacny.
Hodila by som to za hlavu..
Tiež si myslím, že je to ta istá téma, co aj vcera.
@grof_monte_christo jasne. Sama ho poslala do prec a teraz vyplakava ze panko nezobre o jej pozornost
@really8 Povedala mu svoj názor a sympatie opadli 🤷
@grof_monte_christo ani sa nedivim. Kto potrebuje toto v zivote?
Ja som bola v takejto situácii pred dvomi rokmi, nechala som to tak a po pár týždňoch som stretla iného a lepšieho muža, s ktorým som doteraz.
Neminaj energiu na blbecka, ktorý za to nestojí, resp o teba reálne nestojí.. najde sa lepsi, uvidíš
Prosim ťa už sa tak zúfalo neponižuj.Podhadzuješ sa mu ako na tácke.Nechce ťa, tak to prijmi.Uzavri to a nerieš to tu x-krát akoby bol posledný na Zemi.
Nic sa nedeje, len sa vrátil k bývalej. Vobec to neries. Dobil si baterky ega, ze nejaka baba sa chcela stretnut a potom sa vrátil k ex. Normálny scenár, bežný jav.
Utekat od takeho,ked vam toto robi,normalne a ok to neni..a nieco za tym je
Mozno ma doma vztah, a ide s vami len vtedy ked je "volny" alebo vas natahuje len ked on bude chciet a mat zaujem..Zbavte sa ho,cim skor..🍀🙂 takto sa chlap spravny,ktory ma o vas skutocny zaujem nesprava♥️
Počula som o zene čo s takýmto problémom chodí k psychológovi. Muž kašle na ňu aj deti nerieši rodinu je závislí na pokeci. Akoze robí z domu zavre sa v izbe a píše si s x ženami. Má niekoľko nikov. Žena mu na to vždy príde on sľubi že prestane ona mu uveri on zruší niky začas je to ok venuje sa rodine potom ho to chytí zas. A na druhej strane sedíš možno ty a cudujes sa prečo sa pár dní neozval. Takých chlapov je xy. Napisať sa dá všeličo. Aj sľúbiť. Nikdy nevieš ako sa hovorí kto je na druhej strane a kto na kľúče od miešačky

Vymazala by som kontakt.