icon

Ako riešiť situáciu pri myšlienkach na neveru?

jjvm
3. nov 2025

Ahojte. Chcela by som sa opýať ako by ste vnímali a riešili situáciu keby ste sa stali náhodou svedkom dialógu ako Váš muž pokúša inù ženu v stave opitosti a ona ho odmietne s argumentom ze nechce mať problemy s Vami. Zabudol si vypnúť telefon po videohovore, vypol iba kameru a tak som mala zvukový priamy prenos. Ja si stále kladiem otázku čo by bolo keby...on tvrdí že bol opitý a ja dramatizujem. Poviem vám ten moment prekvapenia ked zistil po príchode domov že ja som stale online...
Btw bola som pol Európy ďaleko...

Strana
z2
mimka1402
3. nov 2025

@jjvm Naozaj potrebuješ odpoveď? Teraz si mala šťastie a na to prišla, nabudúce o tom vedieť nebudeš, možno to nebola prvá ani posledná. Ja osobne by som si dávala pozor aby mi nepriniesol chorobu domov. 🙂

enmery
3. nov 2025

Dramatizuješ, samozrejme....on je inak zlatúšik a alkohol mu iba zmenil osobnosť, vôbec neodhalil, čo tam už bolo...a keby si s ňou vvrzolrhol, tiež by si dramatizovala alebo by to bola Tvoja vina kvôli bársčomu. 🤮

anonym_687c33
4. nov 2025

ja som bola tiez pol europy daleko a prevadzkoval online sex, toto co sa ti stalo ver tomu, ze nebolo prvy krat a nenechaj sa zmanipulovat, ze dramatizijes aj mne sa ro snazil nahovorit

anonym_5f2f09
4. nov 2025

Ale musela to byt neuveritelna situacia xixi Ako to zistil, ked prisiel domov? Pozrel na telefon? Mal gule na to, aby povedal aspon do neho "halo?". Co nasledovalo? Prepac, ale velmi ma to zaujima. Len co ides cez pol Europy a hned toto. Neuveritelna story.

enmery
4. nov 2025
@anonym_5f2f09

Ale musela to byt neuveritelna situacia xixi Ako to zistil, ked prisiel domov? Pozrel na telefon? Mal gule na to, aby povedal aspon do neho "halo?". Co nasledovalo? Prepac, ale velmi ma to zaujima. Len co ides cez pol Europy a hned toto. Neuveritelna story.

@anonym_5f2f09 A hlavne, ak sa po tomto opýta, čo by bolo keby🥴

zara3
4. nov 2025

@jjvm moja je tazke verit, ked sama vies, ze to neni prvy krat a ani posledny. Je to len na tebe, ci si schopna zatvorit oci a robit ako keby nic, a pokracovat vo vztahu, lebo takyto chlap to bude robit furt ☹ ....
Ale ver mi, ze sa to podpise na tvojom zivote, ziadna zena si nezasluzi byt takto podcenena. A tvoj muz si uvedomuje, ze ty si ta jednicka, inak by ta davno nechal, tato je "len" na hranie. Je mu velmi dobre s tebou a preto sa to bude furt snazit ututlat a vyhovarat ti, ze to neni tak a balamutit ta. Toto neni prava laska, ked clovek lubi naozaj, chlap respektive - mozu sa pred nim vyzliect aj sto zien, ale ani jednu nebude vnimat koli tebe a je jedno, ako oni ci ty vyzeras. A naopak.
Viem, ze to neni jednoduche, a je tazke zit s niekym, o ktorom by si furt pochybovala a mala chut ho kontrolovat na kazdom rohu koli strachu z nevery.
Tak sa rozhodni a ja ti prajem len to najlepsie.

lentakyterapeut
4. nov 2025

Ludia sa delia iba na dve skupiny. Verni a neverni. Daj si ho do ktorej ti pasuje

lindusss2016
4. nov 2025

@jjvm nadpis nekoresponduje... Toto nebola myslienka na neveru, ale pokus o neveru, akurat sa mu to nepodarilo, lebo ho odmietla. Ale najdu sa aj take, ktore neodmietnu.
Vyhovorka na alkohol by u mna nemala sancu. Ak niekto o sebe vie, ze ked si vypije, ma taketo napady, preco potom pije a riskuje, ze si znici vztah? Navyse by to celkom urcite spravil aj zatriezva, staci sa len trosku uvolnit a dat zabrany bokom, nie? Nema moralne hodnoty, v mojich ociach je taky chlap chudak a chudaka by som nechcela...

anonym_a1d8ab
4. nov 2025

@jjvm jasne dával návrhy inej, teda na to mal chuť teda by to spravil keby dotyčná súhlasí. Ako by som to riešila? Stratil by dôveru, stratil by mňa. Žiadne bol opitý, on taký nie je. Je, len sa ukázal.

anonym_f34df5
4. nov 2025

Chce byt jasne neverny a neprestane a nezastavis ho. Videl som na svadbe sa kamaratku nevestu bozkavat s jazykom s jednym z hosti asi sa poznali lepsie vraj mali vypite. Alebo kamoska na navsteve jej muz sa opil a ich kamarat tiez mali vypite sa s nou bozkaval 2 metre vedla opiteho muza. Viac mi nepovedala. Kto chce urobi to.

zuzanita1609
4. nov 2025

Tak toto by znamenalo určite koniec a nie,nedramatizuješ. A nie,alkohol nie je výhovorka, skôr niekedy ukáže, akí v skutočnosti sme. Teraz si predstav,že keby tá dotyčná súhlasila.... už by som mu v živote neverila a nemala by som žiadny dôvod s ním naďalej ostať.

brrunetkaa
4. nov 2025

No ja by som dramatizovala a rozlúčila sa s ním. Bohvie koľkokrát to už na inú skúšal, u ktorej aj zabodoval. Už by som mu neverila

mimikarol
4. nov 2025

Jasné že dramatizuješ....Ako inak. A vlastne veď je to aj tak tvoja vina, tak čo chceš ... Veď on to len myslel ako vtip 🙄
Nabudúce si dá lepší pozor, a vlastne ktovie koľký krát už toto bolo.

ivik4
4. nov 2025

Letel by jak vecheť

monro
4. nov 2025

Najprv by ma také určite zranilo ale v konečnom dôsledku by som bola rada, že som také niečo odhalila. Taký človek by po mojom boku miesto nemal.

7miriam77
4. nov 2025

Je to proste neverník a toto nebol jeho prvý pokus....aj keď ti tvrdí opak.

danica2711
4. nov 2025

@jjvm tak toto by neukecal...

anonym_920e75
4. nov 2025

Nebola by som s takým.

vilma7
4. nov 2025

Zlatý partner a koľko ste spolu? By som sa s nim rozlúčila raz a navždy.

jjvm
autor
5. nov 2025
@anonym_5f2f09

@anonym_5f2f09 ano pozrel na telefon a zistil to a povedal prekvapene halo? Odvtedy som psychicky na dne. Ten zvukovy prenos celkovo bol sice nie na 100% zrozumitelny cize neviem presne co hovoril kedze telefon mal vo vacku. Ale pdstata je ze v om dialogu povedal nieco ako ze jej napise? Alebo neviem co a ona na to ze si nebude robit problrmy so mnou. Pozna ma totiz. Je to barmznka z nedalekeho podniku. Bola uz nieje. No a jediny plus je ze ju musel navigovat pri odvoze domov cize tam nikdy nebola. Proste neviem uplne zretrlne vo bolo v aute ale myslim ze ak mal ciste svedomie msl podakovst za zvezenie vystupit a nie diskuyovat divny dialog s jej divnou reakciou. Napadlo ma ze ci ju neskusal nrjak fyzicky kontakyovat kedze z tych dlov mi to cele nedavalo zmysel. Samozrejme ze vsetko poprel. Ja som vovi tomu bezmocna. Vzdy tvrdil ze ma nikdy!!! nepodviedol. A ja dom mu nirlrn verila ale aj preverovala kedze mam zle skusenosti z minulosti a dovolim di tvrdit ze keby nieco bolo predtym tak by dom na to prisla. Ale nikto nevie....

jjvm
autor
5. nov 2025
@zara3

@jjvm moja je tazke verit, ked sama vies, ze to neni prvy krat a ani posledny. Je to len na tebe, ci si schopna zatvorit oci a robit ako keby nic, a pokracovat vo vztahu, lebo takyto chlap to bude robit furt ☹ ....
Ale ver mi, ze sa to podpise na tvojom zivote, ziadna zena si nezasluzi byt takto podcenena. A tvoj muz si uvedomuje, ze ty si ta jednicka, inak by ta davno nechal, tato je "len" na hranie. Je mu velmi dobre s tebou a preto sa to bude furt snazit ututlat a vyhovarat ti, ze to neni tak a balamutit ta. Toto neni prava laska, ked clovek lubi naozaj, chlap respektive - mozu sa pred nim vyzliect aj sto zien, ale ani jednu nebude vnimat koli tebe a je jedno, ako oni ci ty vyzeras. A naopak.
Viem, ze to neni jednoduche, a je tazke zit s niekym, o ktorom by si furt pochybovala a mala chut ho kontrolovat na kazdom rohu koli strachu z nevery.
Tak sa rozhodni a ja ti prajem len to najlepsie.

@zara3 dakujem za tvoje slova. Ano je to tazke velmi obrati mi to cely zivot na ruby. Pytam sa sama seba co teraz budem dalej robit? Ekonomicka zavislost je samozrejme v hre robim iba na ciastocny uvazok...je mi jasne ze zacinsm hladat pracu na plny uvazok. Asi nic ine a potom postupne postavit sa na svoje vladtne ,,nohy,, a ist dalej....

zara3
5. nov 2025
@jjvm

@zara3 dakujem za tvoje slova. Ano je to tazke velmi obrati mi to cely zivot na ruby. Pytam sa sama seba co teraz budem dalej robit? Ekonomicka zavislost je samozrejme v hre robim iba na ciastocny uvazok...je mi jasne ze zacinsm hladat pracu na plny uvazok. Asi nic ine a potom postupne postavit sa na svoje vladtne ,,nohy,, a ist dalej....

@jjvm prajem, ti to najlepsie, naj sa ti dari, a ver mi, ziadny chlap neni drazsi, nez tvoje stastie ♥️

jjvm
autor
5. nov 2025
@enmery

@anonym_5f2f09 A hlavne, ak sa po tomto opýta, čo by bolo keby🥴

@enmery to sa pytam ja seba...

jjvm
autor
5. nov 2025
@anonym_687c33

ja som bola tiez pol europy daleko a prevadzkoval online sex, toto co sa ti stalo ver tomu, ze nebolo prvy krat a nenechaj sa zmanipulovat, ze dramatizijes aj mne sa ro snazil nahovorit

@anonym_687c33 a co si urobila?

jjvm
autor
5. nov 2025
@vilma7

Zlatý partner a koľko ste spolu? By som sa s nim rozlúčila raz a navždy.

@vilma7 sme 7 rokov ale to asi je jedno. Pravda je len ze svoju ex s korou bol 20 rokov podvadzal ako mi sam povedal. Tvrdil ze pri mne sa rozhofol a dusoval sa ze Nikdy!! A ja blba som mu verila

lindusss2016
5. nov 2025
@jjvm

@vilma7 sme 7 rokov ale to asi je jedno. Pravda je len ze svoju ex s korou bol 20 rokov podvadzal ako mi sam povedal. Tvrdil ze pri mne sa rozhofol a dusoval sa ze Nikdy!! A ja blba som mu verila

@jjvm a to bola chyba... Ocividne tento kvietok to skusa a ked nejaka kyvne, tak ide. Cize nepodvadzat nie je jeho rozhodnutie, ale rozhodnutie tej zeny, ktorej sa dvori. Nevkladaj svoje stastie do ruk cudzej zeny. Ukonci to s debilom hned.

beronsche
5. nov 2025

@jjvm toto nie sú myšlienky na neveru. Toto je už realizácia.
Akurát, že to kvôli nevhodne zvolenemu objektu nevyšlo. Keby ta žena súhlasí, nič tvojho chlapa nezastaví...

jjvm
autor
5. nov 2025
@lindusss2016

@jjvm nadpis nekoresponduje... Toto nebola myslienka na neveru, ale pokus o neveru, akurat sa mu to nepodarilo, lebo ho odmietla. Ale najdu sa aj take, ktore neodmietnu.
Vyhovorka na alkohol by u mna nemala sancu. Ak niekto o sebe vie, ze ked si vypije, ma taketo napady, preco potom pije a riskuje, ze si znici vztah? Navyse by to celkom urcite spravil aj zatriezva, staci sa len trosku uvolnit a dat zabrany bokom, nie? Nema moralne hodnoty, v mojich ociach je taky chlap chudak a chudaka by som nechcela...

@lindusss2016 ten ndpis je iba obrazny a vladtne je o mne ze ja mam tieto myslienky teraz...:(. Vlastne by dom si zelala aby sa stalo pretoze on je viacmenej zavisly na alkojole a pije maximalne kazdy druhy den.ked som ale doma tak nikdy nic neskusa to biem lrbo proste to nejde. Moj zivot s nim sa vyvija zle koli alkojolu ale bola som troezliva iba koli jrho prisaham ze ma nikdy nepidviedol ....viem asi to znie cele zle ale ked sme zacinali nebolo to tak

lindusss2016
5. nov 2025
@jjvm

@lindusss2016 ten ndpis je iba obrazny a vladtne je o mne ze ja mam tieto myslienky teraz...:(. Vlastne by dom si zelala aby sa stalo pretoze on je viacmenej zavisly na alkojole a pije maximalne kazdy druhy den.ked som ale doma tak nikdy nic neskusa to biem lrbo proste to nejde. Moj zivot s nim sa vyvija zle koli alkojolu ale bola som troezliva iba koli jrho prisaham ze ma nikdy nepidviedol ....viem asi to znie cele zle ale ked sme zacinali nebolo to tak

@jjvm uz len samotny fskt, ze je alkoholik, je dovod na rozchod. U mna to bol dovod na rozvod s dvomi malymi detmi a to viem na milion, ze ma nepodvadzal, kedze moj ex s oblubou chlastal doma na zahrade a ani mu netrebalo ist do baru. A ty tiez nepotrebujes cakat na realny podvod, s najvacsou pravdepodobnosotu sa uz za tu dobu davno stalo, len si sa to nedozvedela. Je alkoholik, skusa to na ine zeny, nenechaj si nim znicit zivot a najdi si normalneho chlapa. Existuju totiz aj abstinenti a verni muzi, vrelo odporucam

enmery
5. nov 2025
@jjvm

@jjvm 🤦‍♀️Prepáč, bolo to také. Ešte Ti poviem, ze ex pravidelne podvádzal a je alkoholik a Teba trápi nejaká ženská...ach zeny,ďalší dôkaz, že väčšina si sama dobrovoľne cielene kazí život. Žiadne okolností,Tvoje zle rozhodnutia. Aj teraz namiesto toho, aby si si povedala dost čau, si pre mňa mŕtvy ty pidvadzac a alkoholik, nie....ja už niekedy nemám slov.

Strana
z2