Ako riešiť zložitú situáciu s dvoma mužmi?
Ahojte ženy. Mám strašnú dilemu, neviem komu sa môžem tým zveriť. Pracujem v jednej dedine. V tej dedine som sa zoznámila s jedným mužom, ktorý tam tiež pracuje. Som slobodná matka, ale on má doma ženu a deti. Dohodli sme sa na nezáväzných stretnutiach. Trvalo to asi chvíľu, potom som to ukončila, pretože bol na mňa žiarlivý, žiarlil na iných kolegov z práce a choval sa manipulatívne. V tom čase keď som to snom ukončila som sa spoznala s jeho bratrancom tiež z tej istej dediny. Začala som si teraz s ním. Je rozvedený a viem o ňom, že je veľmi diskrétny. (Poznala som ho už predtým). Ani jeden o tom druhom nevie. Teda aspoň dúfam. zacala som sa teraz stretávať teda s tým druhým. Ale už to nezvládám. S tým druhým som sa nedávno stretla a bolo to veľmi intenzívne. Hned po rande mi ale nepíše tak ako predtým. Nakoniec som mu napísala ja, a spýtala som sa ho na to priamo a on že má toho veľa, ale že aj mu veľa veci vrtá hlavou. Nechala som to tak a teraz čakám kým sa ozve. Čo sa týka toho prvého, ten mi zase začal vypisovať, že ako mu chýbam, že sa chce stretnúť a že sa rozišiel so ženou. Ja som mu ale napísala že ja sa s ním už stretnúť nechcem a že som do niekoho zamilovaná. Už som nevedela čim ho odohnať. On mi NATO odpísal, že určite mám druhého z ich dediny. A ja mám strašné výčitky a sama neviem čo čakať. Jednak sa bojím, že smten prvý niečo bude o mne rozprávať tomu druhému, jednak by čom chcela udržať vzťah s tým druhým. Fakt neviem čo mám robiť. Chcela som to zo seba dať von. Prosím, nesuďte na.
píšeš, že máš dieťa, tak si asi fyzicky dospelá. Teraz by bolo ešte treba dospieť mentálne... v tej dedine (alebo inde) sa určite nájde aj nejaký, ktorý nie je ani ženatý, ani jeho bratranec. Nemusí to byť hneď, možno by si si mohla dať chvíľku pauzu a porozmýšľať, najlepšie hlavou
1. Chlap, ktorý má o ženu skutočný záujem /v zmysle spoznať ju, prebudila v ňom niečo, čo tie predtým nie, možný vzťah/ nemá ničoho veľa, sú to len výhovorky, čiže sa naňho zbytočne upínaš, bude z toho max sex, ak s tým nie si uzrozumená, tak ťa bude čakať ďalšia tvrdá lekcia.
2. Ženatý žiarlivý chlap, ktorý klame manželku, prečo si myslíš, že akurát Tebe bude hovoriť pravdu a milovať Ťa do smrti?
Si už sama slobodná matka, tak sa trošku preber. Ani jeden ani druhý nie sú to, čo potrebuješ /predpokladám, že hľadáš lásku a stabilný vzťah, byť milovaná, jediná, chcená/.
nebudem ta sudit len poradim. Napis na papier co vlastne od chlapa ocakavas, a potom zisti, ktory z tych dvoch aspon nieco splna
Akoby som to slušne....keď si 🎺, začni si so ženatým a potom jeho bratrancom (či ako) a s polovicou dediny k tomu možno,nech majú čo susedia s poštárkou preberať 🤭.
@zuzanita1609 ja viem že som urobila chybu, ale nepotrebujem to počuť ešte od iných. Samozrejme veľa veci som nenapísala, to by bol dlhý sloh
Takže ty si tá ospevovaná Mara z dediny, čo už polovici dedine dala 😁😁
Chudá dieta
Takže ty si tá ospevovaná Mara z dediny, čo už polovici dedine dala 😁😁
Chudá dieta
@zmrzlinka2021 píšem o dvoch nie celá dedina
@zuzanita1609 ja viem že som urobila chybu, ale nepotrebujem to počuť ešte od iných. Samozrejme veľa veci som nenapísala, to by bol dlhý sloh
@agatka124 ozaj vieš? A akú teda si urobila chybu? Nože či má niekto právo ťa súdiť a hlavne,kto prvý?
@agatka124 ozaj vieš? A akú teda si urobila chybu? Nože či má niekto právo ťa súdiť a hlavne,kto prvý?
@zuzanita1609 ja som si nemala začínať ani s jedným ale už sa stalo. Preto píšem a preto na aj celá vec trápi
@zuzanita1609 ja som si nemala začínať ani s jedným ale už sa stalo. Preto píšem a preto na aj celá vec trápi
@agatka124 no,tak v prvom rade,ako matke by malo záležať na deťoch,aj tých, ktorým si zviedla otca a jediná , ktorá ťa má právo súdiť,je manželka ženatého a jej deti. Ale tak,aj karma funguje občas 😉.
@zmrzlinka2021 píšem o dvoch nie celá dedina
@agatka124 ukončí tieto naháňačky a prioritizuj dieťa, ktoré ťa potrebuje.
@agatka124 no,tak v prvom rade,ako matke by malo záležať na deťoch,aj tých, ktorým si zviedla otca a jediná , ktorá ťa má právo súdiť,je manželka ženatého a jej deti. Ale tak,aj karma funguje občas 😉.
@zuzanita1609 áno máš pravdu mala som výčitky aj kvôli tomu a som rada že som to ukončila.
Ani jeden, ani druhý ti nevyhovuje. Toho prvého si poslala preč, lebo si objavila druhého. A zistila si, ze nieje celkom ako ten prvý 🫢 .
Ja byt tebou, dám si na čas pohov od mužov, utriedim si myšlienky v hlave a potom začnem riešiť vzťah. Ale zdravý vzťah, nie tieto romániky.
A ak ta muž naozaj chce, kecy o tom ako ma toho veľa...zabudni. Toto muži robia vtedy, ak dostali co chcú a nevidia to ďalej na nič vážnejšie.
Prosím ťa, už si nikdy nezačínaj so zadaným, zbytočne si komplikuješ život a nejako sa ti to vráti. Ten druhý nechápem prečo nie, ale mala by si sa rozhodnúť, čo vlastne od života chceš, aby si si konečne vybrala niekoho s kým to má cenu budovať. Ale rozmýšľam nad tým, že to bolo intenzívne, takže dala si a teraz čo od neho chceš? Čo hľadáš, to dostaneš.
Ani jeden z týchto mužov nie je pre teba vhodný… ten prvý je žiarlivec, pre niečo si to ukončila, pripomínajú si to… a ten druhý z teba proste nie je až tak hotový… a že sú bratranci? No svet je malý, ale nie je to nič hrozné, len bola blbosť ísť do toho so zadaným… ale kašľala by som na oboch a vybehla do mesta 😉 proste hľadaj ďalej
Pripomenula si mi moje detstvo zo života na takej dedine, kde sa všetci poznajú. Píšeš, že sú bratranci a zrazu, že ten prvý sa rozvádza so ženou, aby mohol byť s tebou. Vieš čo sa asi stalo? Posťažoval sa bratrancovi, alebo zveril prečo opúšťa ženu a takto ten druhy zistil, ze si pred ním spala s jeho bratrancom 😀
Jednoducho povedané, oni o sebe navzájom uz vedia, preto ten druhy nemá zaujem (zrejme je normálny) a ten prvý to vie a chce to využiť vo svoj prospech 🙂
Kašli na oboch, u druhého nemáš šancu a prvý je manipulator..
Nesudim, hoci…. Odsťahuj sa do iného mesta a šťastie hľadaj tam. V dedine tá už poznajú, chlapi o sebe vedia, taka naivná byt nemusis. Venuj sa dietatu a ten pravý si tá najde
Spala si so zadaným tak ti to život vrátil. Musíš mať nutne hocijakého chlapa?
Načo sledovať telenovely na Doma. Stačí si zapnúť modrého koníka 😂
Teba tam zachvilku budú mať ako taký dedinský bicykel. Jeden ženatý druhý s ten istej rodiny a tiež si chcel trochu užiť to si vyhrala. Nemôžeš sa na tých chlapov vyprdnut aspoň začas? Len ta využívajú lebo chces zúfalo s niekým žiť veď dnes ťa už nikto neupali za to že si slobodná matka. Jaj jasné dedina zabudla som
Podľa mňa začínať si s tým prvým ženatým mužom bola chyba a dobre, že to skončilo, v tom by som určite nepokračovala. A s tým druhým sa tiež netreba veľmi ponáhľať, treba si ho dobre povšímať ako bude ďalej pokračovať.
Ahoj, nejdem ta sudit lebo svojou blbostou si sa v podstate potrestala sama. A co mas teraz robit? Ma to 3 pismenka - NIČ ! A teraz vazne, skratka od toho druheho neocakavaj nic, lebo chlap, ktory by mal realny zaujem nema vyhovorky,ze ma vela zvlast ked ste z jednej dediny a moze za tebou dobehnut aj keby pokvakat na 10min...Takze sprav si laskavost a odpis oboch! Mam sa vobec vyjadrovat k tomu prvemu? -nemusis,ze?-sama vies. Proste daj si pokoj s chlapmi na nejaky cas uplne po tomto co sa ti udialo a zacni uvazovat ako dospela zena. Do buducna uz s tymito dvomi nic neries. Ked raz pride ten pravy, tak aj zaciatky budu vyzerat uplne inak a ten cas si rad na teba najde ( ale prosim ta ak to aj nevyjde tak neskoc hned po jeho rodinnom prislusnikovi!)...
Mne tvoj príspevok pripomenul príbeh z minulosti,známa a sa istí čas stretávala s jedným od nich z dediny , bolo to dosť intenzívne medzi nimi. Stačilo že sa chlap raz opil v krčme a bolo všetko vonku, myslím tým všetko, aj ako si spestrovali intímny život vrátane videí. Jeden si tie vieš stiahol a vyberal peniaze za vzhliadnutie. Dosť sa to odzrkadlilo na jej ďalších vzťahoch
@zuzanita1609 áno máš pravdu mala som výčitky aj kvôli tomu a som rada že som to ukončila.
@agatka124 poznam 2 take pripady, jeden krat to boli bratia, druhy bratranci. V skratke a po x-rokoch, ani jeden vztah nevydrzal, nebol bezproblemovy....vyjadrim to asi takto: co je v rodine, to sa pocita🫣🫣🫣🫣🫣a moja rada- z kratsej cesty je jednoduchsi navrat. Existuje na planete asi tak 1 miliarda schopnych chlapov, polka z nich urcite na zenenie. Na co sa obmedzovat v chotari a v jednej rodine...🫣🫣
Dvaja,.nie cela dedina? 🙈. Svojim chovanim mas nasliapnute na celu dedinu.
pozri v tej dedine uz najskor na normlany vztah nemas sancu so svojou povestou
skus sa v prvom rade nad sebou zamysliet nad svojim spravanim a tym aky priklad chces dat svojmu dietatu ked sa ukludnis a udrzis nohy spolu nejaky cas zacni hladat partnera

Akoby som to slušne....keď si 🎺, začni si so ženatým a potom jeho bratrancom (či ako) a s polovicou dediny k tomu možno,nech majú čo susedia s poštárkou preberať 🤭.