Ako riešiť zmätok vo vzťahu s partnerom?
Ahojte.S partnerom som asi 2r .Obaja pracujeme asi3h od seba v zahraničí
Raz keď som bola.doma som mu kukla telefón lebo sa mi zdalo že zrušil sms od ex lebo jej raz písal mi vadilo ako bavia tak povedal že pre pokoj v rodine sa bude venovať mne.Mala som stále chrobáka v hlave čo ako alebo či ona nemá nieco zalubom keďže mu od veci posielala foto.Ma slabosť na syna a ona to vedela.Neviem prečo som prudko reagovala a on nereagoval a mňa to sralo ešte viac a odišla som.Ide o to že raz písal z dakou a dala som tomu šancu a bola to iba tak zvedavosť pokušenie 🤷Potom sa mi dva dni neozval kde som čo som.A neskôr mi napísal že so mnou skončil Zabolelo to lebo ja som s ním bola aj v ťažkých časoch aj keď potreboval.podrazat a aj keď na mňa nemal čas.Podporovala som ho vo veľa veciach aj on mňa samozrejme a nevycitala že na mňa nemá čas keďže som bola pri ňom a vedela.co robí
A potom napísal pre hlúposť som.odisla a a ja mu NATO a ty si ma pre hlúposť odkopol vlastne.Potom sne sa týždeň nebavili nech vychladneme a keď som dala na FB foto mi napísal To je...a ja že zľakla som.sa že to je ex lebo ma otravuje ako sa mám a on asi sa chce vrátiť .A potom začal písať ako keby sme neboli ani od seba a ukazovať čo doma robil..a ja že nemáš to komu posielať alebo čo tým sleduje A on Čo zas riešiš .A potom sa ma opýtal kedy prídem na Sk že nič tým nesleduje.A teraz neviem či on mňa pochopil a mne to napísal že nič sa nezmenilo alebo že nevie otvorené komunikovat ako vždy.Lebo vždy keď sme sa nezhodli ňu začal písať prvý ako keby nič a vždy sa snažil zahovorit aby so mnou nadviazal.kontakt lebo ho poznám a sám mi to potvrdil.Co si myslíte vy.Ja som s ním bola šťastná ako.s Nikym.Citila som.sa v bezpečí a v pohode a mohla byť sama sebou.Od prvého dňa sme sa vždy držali za ruky keď sme spali celú noc ako manželia po ich rokoch ..Rozumieme si aj keď sme obaja tvrdoh.,.Čo si o Tom myslite
Ze ste komplet obaja nezreli na vztah, bez ohladu na biologicky vek.
A ty sa prestan tolko dolezito riesit a prestan byt ziarlivka. Hned ti bude lepsie a lahsie na dusi.
Polovicu toho vztahoveho bordelu, co teraz riesis, si si urobila sama svojim chovanim a pristupom nedozretej -nastky.
On ti v tom inak celkom slusne sekunduje. Jeden ako druhy.
Ty máš koľko rokov, keď nevieš ani zrozumiteľne popísať situáciu? Si utried myšlienky a skus este raz. Alebo toho chlapa nechaj...nechápem ako tvrdí niekto aký je šťastný a potom druhému lezie do mobilu kontrolovať...hm?
ten, co ten gulas pochopil nech mi to prelozi
Neznesiteľná ľahkosť bytia mentálnych amatérov.
@mary115 a teraz pomaly a po slovensky 😄
Ženo, sa spamätaj, náhodný generátor slov, viet, čistý chaos. Ak tak vyzerá tvoj život ako tento chaos, čo si napísala, čudo, že si vôbec s niekým bola. Ale poradím ti, začni odznova, tento vzťah nemá budúcnosť, kvôli obom.
ten, co ten gulas pochopil nech mi to prelozi
@viestta citila sa pri nom stastna a v bezpeci, aj napriek tomu, ze on si pisal s nejakou babou a ex mu posielala odveci fotky. Ona reagovala prudko, on nijak, nahnevala sa, on sa nahneval, nebavili sa spolu, aby vychladli. Ju to bolelo, on sa ale tvari, akoby nic. 🤷🙈 To je ako ked sa snazis opisat turecku telenovelu piatimi vetami, tak toto z toho vznikne 🤣
@mary115 nuz ak si cakala, ze podla tohto opisu to niekto pochopi, tak ta sklamem 🤷 Toto nema ani hlavu, ani patu a necudujem sa, ze ani ty sama nevies, co si mas o tom mysliet. My ostatne si myslime, ze obaja by ste najskor mali dospiet.
@viestta citila sa pri nom stastna a v bezpeci, aj napriek tomu, ze on si pisal s nejakou babou a ex mu posielala odveci fotky. Ona reagovala prudko, on nijak, nahnevala sa, on sa nahneval, nebavili sa spolu, aby vychladli. Ju to bolelo, on sa ale tvari, akoby nic. 🤷🙈 To je ako ked sa snazis opisat turecku telenovelu piatimi vetami, tak toto z toho vznikne 🤣
@mary115 nuz ak si cakala, ze podla tohto opisu to niekto pochopi, tak ta sklamem 🤷 Toto nema ani hlavu, ani patu a necudujem sa, ze ani ty sama nevies, co si mas o tom mysliet. My ostatne si myslime, ze obaja by ste najskor mali dospiet.
@lindusss2016 vdaka, pointu to nema 😅 Ta telenovela u Istambulu napadle pri citani aj mne, ale potom som zistila, ze nechapem kto, s kym, kedy, co a ako...
@lindusss2016 vdaka, pointu to nema 😅 Ta telenovela u Istambulu napadle pri citani aj mne, ale potom som zistila, ze nechapem kto, s kym, kedy, co a ako...
@viestta jaaj tak na pointu tu asi cakame zbytocne 😁 Ja by som bola zvedava na tie znamky zo slohovych prac u niektorych prispievatelov... Ked dospely jedinec nedokaze vyjadrit zrozumitelne svoju myslienku, nieco je zle.
@mary115 netusime co riesite. Nevieme ci on teba pochopil, ale my sme teba evidentne nepochopili
@0silvia0 Keď sa pohadate s partnerom a odídete a on vám povie že s vami skončil.Poviete si zle veci a neskôr keď dáte na FB foto vám napíše a začne komunikovat a posielať foto čo robí ako predtým a vy mu NATO .Prečo to posielaš mne? Čo tým sleduješ? Ja nemám náladu na hry.A on Prečo začínaš a potom.sa opýta kedy prídete s pracovnej cesty a že nič nič tým nesleduje 🤷čo si mám mysliet
@0silvia0 Keď sa pohadate s partnerom a odídete a on vám povie že s vami skončil.Poviete si zle veci a neskôr keď dáte na FB foto vám napíše a začne komunikovat a posielať foto čo robí ako predtým a vy mu NATO .Prečo to posielaš mne? Čo tým sleduješ? Ja nemám náladu na hry.A on Prečo začínaš a potom.sa opýta kedy prídete s pracovnej cesty a že nič nič tým nesleduje 🤷čo si mám mysliet
@mary115 asi ze sa chce udobrit a hadku a nasratie ukoncit?
Zaujímalo by ma že tí ľudia čo píšu takto nezrozumiteľné diskusie ktoré sa nedajú čítať a nedá sa im porozumieť, že či takto rozprávajú aj v reálnom živote. Že proste náhodne výberu 50 slov z repertoáru a dajú ich do poradia? Alebo opýtam sa rovno autorky: Keď rozprávaš rozumejú ti ľudia?
Zaujímalo by ma že tí ľudia čo píšu takto nezrozumiteľné diskusie ktoré sa nedajú čítať a nedá sa im porozumieť, že či takto rozprávajú aj v reálnom živote. Že proste náhodne výberu 50 slov z repertoáru a dajú ich do poradia? Alebo opýtam sa rovno autorky: Keď rozprávaš rozumejú ti ľudia?
@anonym_70cc2d áno predstav si že áno..
@mary115 tomuto už rozumiem. To je jednoduché. Chce ťa namotať naspäť bez toho aby ste si to vysvetlili a bez toho aby ti musel povedať prepáč
@anonym_70cc2d asi jej vo vseobecnosti ludia nerozumeju, vsak jej nerozumel ani ten frajer ci kto to vlasne je... Preto sa hadaju, lebo sa nevedia porozpravat tak aby to malo aj hlavu aj patu.
@anonym_70cc2d áno predstav si že áno..
@mary115 poprípade sa snaží vyzistiť ako až zle to vnímaš či mu to len tak prejde alebo bude nútený povedať ti prepáč
@mary115 tomuto už rozumiem. To je jednoduché. Chce ťa namotať naspäť bez toho aby ste si to vysvetlili a bez toho aby ti musel povedať prepáč
@anonym_70cc2d myslela som si.Ale on má taký problém že sa nevie otvoriť ako väčšina a tvrdohlavý .Nevie povedať narovinu prečo sa ozval prvý až keď mu to poviem ja lebo ho poznám a on to potvrdí .Ide veľa veci s neho ako s chlapatej deky
ja také niečo nazývam že “čo im vánok priveje do hlavy”… reálne v živote nemám okolo seba takých ľudí, nestíham ich sledovať…
Tak ako sa mi paci, ked vidim, ze dvaja downici nasli spolu lasku, tak fandim aj vam. Mentalne zaostali ludia by mali byt jednoducho spolu.
Autorka ty máš 52 rokov? 😁
@anonym_91fdf9 kolko?? 😲
@anonym_70cc2d myslela som si.Ale on má taký problém že sa nevie otvoriť ako väčšina a tvrdohlavý .Nevie povedať narovinu prečo sa ozval prvý až keď mu to poviem ja lebo ho poznám a on to potvrdí .Ide veľa veci s neho ako s chlapatej deky
@mary115 a načo ti je taký?

@mary115 nedá sa to čítať autorka, prepáč ...