icon

Ako rozpoznať pravú lásku vo vzťahu?

23. okt 2025

Ako sa podla vas vo vztahu prejavuje prava laska medzi muzom a zenou? Kedy citite a ako, ze toto je to prave? Viete pravú lasku rozoznat od prazdnych slov a gest?

zobaka
23. okt 2025

ked si ta bude niekto ctit, vazit, nebude ti klamat, podvadzat, uprimne ta milovat odkedy ta spoznal a po cely zivot, cize neda sa to zistit, dovtedy je to len dufanie v pravu lasku

domkakvet
23. okt 2025

@anonym_autor niektore pripady sa tazko rozoznavaju, naznaky si treba vsimat a nie ich prehliadat iba preto, ze sa clovek citi vo vztahu dobre a ze viac vidi plusov.

lindusss2016
23. okt 2025

@anonym_autor lasku nedefinuju slova, ale skutky ☝️ na to tu mnohe zeny zabudaju. Vidiet to v prispevkoch typu: "zas som ho nachytala, ako si pise so zenami, ale hovori, ze lubi len mna" 🙈

mimi2018
23. okt 2025

@anonym_autor nedá sa to rozoznať. Aj keď si budeš myslieť v tej chvíli že je ten pravý, tak o nejaký čas to už tak nemusíš cítiť. Ľudia sa menia a to je totálna pravda.

cyneric
23. okt 2025

Veľmi individuálne, pre niekoho láska znamená že partner ju prekvapí navarenou večerou a zapálenými sviečkami, niekto si chce na stole nájsť báseň, niekoho poteší hlasová správa. Láska môže byť aj zobúdzanie sa s tým že sa na teba partner usmeje a popraje ti pekné ráno. Neexistuje zoznam "týchto vecí ktoré potvrdzujú že to myslí vážne", môže do toho spadať hocičo, čo by pre teba bežná osoba ktorú stretneš na ulici nespravila. Niečo čo sa nerobí z povinnosti ale pretože to človek chce.

bomba36
23. okt 2025

@anonym_autor keď si dokážete jeden pred druhým prdnúť

enmery
24. okt 2025
@lindusss2016

@anonym_autor lasku nedefinuju slova, ale skutky ☝️ na to tu mnohe zeny zabudaju. Vidiet to v prispevkoch typu: "zas som ho nachytala, ako si pise so zenami, ale hovori, ze lubi len mna" 🙈

@lindusss2016 Raz tu založila tému žena, či má dať šancu mužovi, ktorý bil svoju bývalú priateľku, napadol sudcu a bol za to v base, vraj on sa zmenil. 🙄Vtedy si iba pomyslím, to v čom tieto ženy vyrastali...

stanislavicenka
24. okt 2025
@lindusss2016

@anonym_autor v tomto suhlasim s @lindusss2016.
Treba mat ten prakticky pohlad. Nie iba "slepy" pohlad.
Nemam rada vyraz "prava". Citit sa skvele v pritomnosti niekoho, mozes aj tisickrat za zivot, vzdy s niekym inym. Na svete je privela ludi na to, aby si clovek zrzzu myslel, ze si bude rozumiet iba s jednym

greywolf
24. okt 2025

@anonym_autor skutky su dolezitejsie ako slova, ludia toho narozpravaju

anonym_da2019
24. okt 2025

@anonym_autor viem že manžel je moja práva láska pretože je môj najlepší kamarát, rozumie mi, nehanbím sa pred ním, nič mu netajím, ani on mne, v každej situácii mám v ňom oporu, viem že ma neopustí keď ochoriem, keď prídem o prácu. Nemusíme mať nabitý program baví ma s ním aj sedieť vedľa seba a nič nevravieť alebo naopak rozprávať sa celú noc. Miluje ma takú aká som bez výhrad. Preto je moja pravá láska.

mimi2018
24. okt 2025
@anonym_da2019

@anonym_autor viem že manžel je moja práva láska pretože je môj najlepší kamarát, rozumie mi, nehanbím sa pred ním, nič mu netajím, ani on mne, v každej situácii mám v ňom oporu, viem že ma neopustí keď ochoriem, keď prídem o prácu. Nemusíme mať nabitý program baví ma s ním aj sedieť vedľa seba a nič nevravieť alebo naopak rozprávať sa celú noc. Miluje ma takú aká som bez výhrad. Preto je moja pravá láska.

@anonym_da2019 fiha tak to klobúk dole. To je možno 1 % zo všetkých vzťahov.

kosime_kopanice
27. okt 2025
@anonym_da2019

@anonym_da2019myslim, že toto je ono, bingo 👍