icon

Ako sa brániť pred nepríjemnými pohľadmi mužov?

leuskaaaa
24. aug 2025

Ahojte, som veľmi znechutená. Muži sú fakt otrasné stvorenia, česť malemu % výnimiek. Dnes vo vlaku na mňa hľadel hodinu a pol starý 70 ročný muž co mal pri sebe ženu. Ja som si najskôr vravela ze to si určite domyslam... Ze určite sa na mňa nepozerá. A potom keď som sa rozhodla odísť lebo furt sa pozeral, tak sa mi pozeral na prsia (podotýkam, oblečenie mam baggy aj tričko a prsia mi vôbec neboli vidno). Ja mam už toho fakt dosť. Viete mi poradiť čo mám robit? Ani sa nemalujem a neobliekam pekne aby som sa im nepáčila. Prečo toto muži robia... Mam 18 rokov a toto je moc akí sú niektorí uchylaci.

Strana
z3
anonym_3ec5b0
24. aug 2025

A co s tym chces akože robiť? Muzi su prasce. Mala si ho upozorniť nech nečumi

anonym_8e76b0
24. aug 2025

@leuskaaaa nechcem ti brať ilúziu, aj ja čumim na 15-18ročné deti a nechápem čo majú na sebe navlečené 🤣
Som žena.

deti95060810
24. aug 2025

prečo si tam zostala sedieť. inde nebolo volné?

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@deti95060810

prečo si tam zostala sedieť. inde nebolo volné?

@deti95060810 nezostala

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@anonym_8e76b0

@leuskaaaa nechcem ti brať ilúziu, aj ja čumim na 15-18ročné deti a nechápem čo majú na sebe navlečené 🤣
Som žena.

@anonym_8e76b0 aha on sa nepozeral za to co mam oblečené a to si obliekam preto aby som sa vyhla tomu cumeniu

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@anonym_3ec5b0

A co s tym chces akože robiť? Muzi su prasce. Mala si ho upozorniť nech nečumi

@anonym_3ec5b0 neviem ale je to nechutne

gribka1
24. aug 2025

Tak, keď stretneš v živote takéto prasiatka, tak buď choď inam alebo sa ho opýtaj čo tak cumí .. nič iné neurobíš.

viestta
24. aug 2025
@leuskaaaa

@anonym_3ec5b0 neviem ale je to nechutne

@leuskaaaa mala si si presadnut tak aby na teba nevidel. Alebo vstat a povedat mu nieco "uprimne". A mozno dedo ani poriadne nevidel len ty si myslis, ze ocumoval a on ta mozno ani nevnimal. Stari ludia uz nemaju zrak ako sokol.

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@viestta

@leuskaaaa mala si si presadnut tak aby na teba nevidel. Alebo vstat a povedat mu nieco "uprimne". A mozno dedo ani poriadne nevidel len ty si myslis, ze ocumoval a on ta mozno ani nevnimal. Stari ludia uz nemaju zrak ako sokol.

@viestta presadla som si. A keď som si presadla zámerne trikrát prešiel okolo mňa strašne divný bol

rozculena
24. aug 2025

@leuskaaaa čo na tebe asi tak videl,keď si bola oblečená tak,ako píšeš? Aký by mal dôvod čumieť,keď ani prsia ti nebolo vidieť pod tričkom? Nenamýšľaš si náhodou?

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@viestta

@viestta bola som v strese a nevedela som ísť za ním a povedať mu niečo plný vlak bol

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@rozculena

@leuskaaaa čo na tebe asi tak videl,keď si bola oblečená tak,ako píšeš? Aký by mal dôvod čumieť,keď ani prsia ti nebolo vidieť pod tričkom? Nenamýšľaš si náhodou?

@rozculena nie, bohužiaľ strašne divný bol. Aj keď som si presadla išiel okolo mňa trikrát (predtým nez som tam sedela nikam ani nestupol)

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@gribka1

Tak, keď stretneš v živote takéto prasiatka, tak buď choď inam alebo sa ho opýtaj čo tak cumí .. nič iné neurobíš.

@gribka1 išla som a spýtať som sa ho chcela ale bol plný vlak a bola som v strese

viestta
24. aug 2025
@leuskaaaa

@gribka1 išla som a spýtať som sa ho chcela ale bol plný vlak a bola som v strese

@leuskaaaa stres si vyrabas sama, uplne zbytocne. Vypni prijem sustred sa na seba a mas po probleme. Mozes zacat trenovat

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@viestta

@leuskaaaa stres si vyrabas sama, uplne zbytocne. Vypni prijem sustred sa na seba a mas po probleme. Mozes zacat trenovat

@viestta to je veľmi ťažke..

gribka1
24. aug 2025

@leuskaaaa Tak toto sa nauč odignorovať, stres v tomto prípade nie je namieste. Povedz si niečo vtipné, dzedo sa snaží spomenúť ako to bolo za mladi a nie a nie si spomenúť.

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@viestta

@viestta ale ďakujem trochu ste ma upokojila. Snažím sa to pustiť z hlavy 😭

viestta
24. aug 2025
@leuskaaaa

@viestta to je veľmi ťažke..

@leuskaaaa vsetko je tazke... Treba sa obrnit aby si sa z toho nescvokla. Treba si uvedomit, ze ludia si k tebe dovolia len tolko, kolko im ty dovolis. A kolko im dovolis si rozhodujes sama.

anonym_3ec5b0
24. aug 2025

@leuskaaaa bohužiaľ, takých muzov este v zivote stretnes velmi vela. Bud to budeš ignorovať alebo ho nejako územníš

leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
gribka1
24. aug 2025
@leuskaaaa
Odpoveď bola zmazaná

@leuskaaaa Vtedy na teba zabudne, keď aj ty na neho. Tak to už pusť z hlavy.

dora281
Autor odpoveď zmazal
leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak odhadom mohol mať aj viac

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@gribka1

@leuskaaaa Vtedy na teba zabudne, keď aj ty na neho. Tak to už pusť z hlavy.

@gribka1 posnažím sa no:(

anonym_94e3f4
24. aug 2025
@leuskaaaa

@gribka1 posnažím sa no:(

@leuskaaaa keby na teba čumel 20 ročný, tak by to bolo v pohode? 😀 no asi vyzeraš celkom dobre

dora281
Autor odpoveď zmazal
leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@anonym_94e3f4

@leuskaaaa keby na teba čumel 20 ročný, tak by to bolo v pohode? 😀 no asi vyzeraš celkom dobre

@anonym_94e3f4 nie ale nebolo by to tak divne. Vadilo by mi aj to. Však by mi doslova mohol byť dedko. Mal tak 70 čiže ja som sa narodila keď on mal cca 50.divne no

lucia13022023
24. aug 2025

Treba sa ohradit. Cca od 16 sa mi to stáva, vždy im poviem. Nahlas, nech majú hanbu. Možno si uvedomia a možno nie.

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak určite 🤣🤣🤣🤣🤣. Za to ze si všetko vymýšľate vy, nerobí to každý. Ja som sa chcela porozprávať o tom s niekym

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@lucia13022023

Treba sa ohradit. Cca od 16 sa mi to stáva, vždy im poviem. Nahlas, nech majú hanbu. Možno si uvedomia a možno nie.

@lucia13022023 hej spravila som chybu, mala som to riešiť

Strana
z3