Ako sa brániť pred nepríjemnými pohľadmi mužov?
Ahojte, som veľmi znechutená. Muži sú fakt otrasné stvorenia, česť malemu % výnimiek. Dnes vo vlaku na mňa hľadel hodinu a pol starý 70 ročný muž co mal pri sebe ženu. Ja som si najskôr vravela ze to si určite domyslam... Ze určite sa na mňa nepozerá. A potom keď som sa rozhodla odísť lebo furt sa pozeral, tak sa mi pozeral na prsia (podotýkam, oblečenie mam baggy aj tričko a prsia mi vôbec neboli vidno). Ja mam už toho fakt dosť. Viete mi poradiť čo mám robit? Ani sa nemalujem a neobliekam pekne aby som sa im nepáčila. Prečo toto muži robia... Mam 18 rokov a toto je moc akí sú niektorí uchylaci.
@leuskaaaa nechcem ti brať ilúziu, aj ja čumim na 15-18ročné deti a nechápem čo majú na sebe navlečené 🤣
Som žena.
prečo si tam zostala sedieť. inde nebolo volné?
prečo si tam zostala sedieť. inde nebolo volné?
@deti95060810 nezostala
A co s tym chces akože robiť? Muzi su prasce. Mala si ho upozorniť nech nečumi
@anonym_3ec5b0 neviem ale je to nechutne
Tak, keď stretneš v živote takéto prasiatka, tak buď choď inam alebo sa ho opýtaj čo tak cumí .. nič iné neurobíš.
@leuskaaaa mala si si presadnut tak aby na teba nevidel. Alebo vstat a povedat mu nieco "uprimne". A mozno dedo ani poriadne nevidel len ty si myslis, ze ocumoval a on ta mozno ani nevnimal. Stari ludia uz nemaju zrak ako sokol.
@viestta presadla som si. A keď som si presadla zámerne trikrát prešiel okolo mňa strašne divný bol
@leuskaaaa mala si si presadnut tak aby na teba nevidel. Alebo vstat a povedat mu nieco "uprimne". A mozno dedo ani poriadne nevidel len ty si myslis, ze ocumoval a on ta mozno ani nevnimal. Stari ludia uz nemaju zrak ako sokol.
@viestta bola som v strese a nevedela som ísť za ním a povedať mu niečo plný vlak bol
@leuskaaaa čo na tebe asi tak videl,keď si bola oblečená tak,ako píšeš? Aký by mal dôvod čumieť,keď ani prsia ti nebolo vidieť pod tričkom? Nenamýšľaš si náhodou?
@rozculena nie, bohužiaľ strašne divný bol. Aj keď som si presadla išiel okolo mňa trikrát (predtým nez som tam sedela nikam ani nestupol)
@leuskaaaa bohužiaľ, takých muzov este v zivote stretnes velmi vela. Bud to budeš ignorovať alebo ho nejako územníš
Treba sa ohradit. Cca od 16 sa mi to stáva, vždy im poviem. Nahlas, nech majú hanbu. Možno si uvedomia a možno nie.
Treba sa ohradit. Cca od 16 sa mi to stáva, vždy im poviem. Nahlas, nech majú hanbu. Možno si uvedomia a možno nie.
@lucia13022023 hej spravila som chybu, mala som to riešiť

A co s tym chces akože robiť? Muzi su prasce. Mala si ho upozorniť nech nečumi