Ako sa cítiť, keď priateľ nedá darček?
Žienky poradte ,ako by ste sa citili,ak by vam priatel s ktorym ste par mesiacov vo vztahu nedal darcek,a vy ste mu predtym dali a on nič,mrzelo by vas to?
Ja som sa s mojim dala do kopy v Novembri a uz na Mikulasa mi kupil cokoladu 😂
Hladaj si chlapa co ti splni ocakavania...
kazdopadne, nic nie je stratene, Vianoce su az 24. 🙂
To este neznamena, ze darcek nedostanes po vianociach... ci uz sa nikdy nestretnete?
Inak ak ti ani potom neda darcek, treba si to hned vydiskutovat.. nieze budes hrat ofucanu a ten chudak ani nebude vediet ktora bije 😂
Ja napríklad nikdy nedávam darčeky dopredu, pokiaľ sa vyslovene nedohodneme... ale keď už si mu ty dala a on tebe fakt nič (aj keby to dodatočne mal rýchlo kúpiť), tak to je ťuťmák teda 😅 počkala by som a ak nič, potom by som sa o tom normálne porozprávala, že ťa to zamrzelo...
to fakt 37? nechce sa mi verit
pockaj do noveho roka ci nahodou
a na dalsi sviatok mu nedaj nic ani na valentina ak este budete spolu
a ty si mu co kupila?
no asi je fakt nemožný... a rovno máš aj odpoveď prečo sa ho žiadna nedrží 😀
Mám podobny typ priateľa😀sme spolu pár mesiacov a už sa poučil z chýb a na rovinu sa ma spytal co by som chcela na Vianoce😀poslala som mu zoznam a nech vyberie sam😊naposledy sme mali totiž výmenu názorov lebo nepochopil že na sviatok by sa patrilo niečo kúpiť keďže som mu povedala, že nič nechcem a on zo vzal doslova😀takze nič nie je stratené😊
Povedz mu to na rovinu, aj keď ti to nebude asi prijemne (ani mne nebolo) ale on to fakt nechape, takí sú niektori chlapi skratka🤷🏼♀️uľahčis si tým veľa veci a hlavne nervov😀
Toto je dobre si vydiskutovať dopredu, ake sviatky, aký typ darčekov a za koľko. Predídete sklamaniu na obidvoch stranách. Každý vníma sviatky ináč, aj môže byt inak zvyknutý z domu, niekde sa napríklad vôbec nedávajú darčeky na meniny, na Vianoce len po jednom, niekto je zas zvyknutý na drahé a honosné dary, jeden čaká na Valentína kyticu a večeru a druhý môže tento sviatok bojkotovat a ešte sa aj urazí ked niečo dostane
Keď vedel dopredu, že mu niečo dám a aj tak sa neobťažoval niečo kúpiť tak by ma to naštvalo. a keďže chlapom nedochádza, tak by sa aj otvorene spýtala či mu to nie je blbé