icon

Ako sa dostať zo zložitého vzťahu?

21. aug 2025

Ahojte baby, dúfam že toto je prvý a posledný príspevok, ktorý tu píšem na túto tému. Pred rokom som sa stretla s milým chlapom, ktorý sa o mňa veľmi snažil, všetko bolo super až na to, že sa postupne - veľmi pomaly zmenil na opak. Beriem, že nie každý je dokonalý, vedela som na veľa vecí privrieť oči ale včera sme mali nechutnú hádku a toto čo som si vypočula ja by si nezaslúžila vypočuť žiadna žena.. Vždy som bola zdržanlivejšia žena, mala som predtým jeden polročný vzťah, a včera počas intímností sme skúšali nové veci, pred ktorými som mala rešpekt a dobre to vie a miesto toho aby sa tešil že som sa na to odhodlala mi hneď po tom vynadal že so mnou sa to nedá robiť lebo stále niečo rozprávam - povedala som že mi to nie je moc príjemné a že toto nebude moja šálka kávy.. hneď na to si rypol že presne takýto bol aj náš prvý sex, stále som sa mrvila a niečo rozprávala (bola som veľmi vystresovaná). A mňa sa to dotklo, tak som bola viac menej počas večere ticho, lebo som to celé prehodnocovala, pretože som mu odpustila už xy vecí, ktoré by mnohé ženy neodpustili a stále som milá a dobrá k nemu. A potom to začalo počas hádky mi vykričal že sa so mnou nedá fungovať, že mám výkyvy nálad (áno mám ich keď sa niečo dozviem, čo zlé spravil alebo niečo nie je v poriadku) a že sa so mnou nedá existovať a stále mám nejaký problém a vykričal mi všetko čo som ja od začiatku neurobila podľa jeho predstáv a že sa nečuduje že som nikdy nemala dlhoročný vzťah a som tak dlho sama aj keď som taká krásna žena keď sa takto správam a teda že niekde je asi chyba.. Ja som mu tiež povedala svoje s tým, že som naňho moc dobrá a nezaslúži si ma a toto by netolerovala žiadna žena a on na to: a prečo to toleruješ ty? tak asi je s tebou niečo zle a ja som začala strašne plakať a šla som išla spať do inej miestnosti. Ráno sa tváril akoby nič a pýtal si či už nebudem plakať ale ja som jak obarená horúcou vodou a slzy v očiach mám doteraz a najradšej by som ho už nikdy nevidela, ale mám voči nemu takú väzbu...problém je, že ja od neho nejak neviem odísť a viem, že by som mala, po včerajšku určite..len on sa ma zatiaľ vždy snažil nejak dostať späť, teda najprv sa tvári že mu to je jedno a potom vždy niečo vymyslí aby sme sa stretli... cítim sa strašne ponížená.. čo sa týka kamošiek tie moc nemám, väčšina už má priateľa a nejak sa nestretávame, majú svoje veci čo chápem.. Ani vo sne by ma pred rokom nenapadlo, že dopadnem takto..

denkabemommy
21. aug 2025

Komu niet rady, tomu niet pomoci. Tak si trp vo svojej väzbe k nemu, či čo ti máme povedať k tomu?

anonym_8a5535
21. aug 2025

Škoda, že neviem kto si. Akokeby som počula svojho priateľa s tými poznámkami - tým nemyslím sex. Asi by sme si mali o čom obe pokecať 🙂 .

anonym_ac9bca
21. aug 2025

@anonym_autor @anonym_autor naviazala si sa na neho, idealizuješ si ho preto mu odpúšťaš a ignoruješ veci, možno tajne dúfaš že časom to bude lepšie. Intímne veci ti nejdú a nedokážeš sa uvoľniť lebo vnútorne cítiš že ten človek nie je ten s akým by si chcela byť. Podvedomie ti proste vraví že toto fungovať nebude. Z osobnej skúsenosti ti radím, ukonči to čím skôr. Mne to trvalo roky vymaniť sa zo zasnívaného nereálneho obrazu o tom druhom, a ľutujem, že som neodišla skôr. Nie je posledný chlap na svete, nie je najlepší chlap na svete, nepotrebuješ ho. Ak ti partner v hádke hádže polená pod nohy štýlom ty si robila toto a tamto, teda obracia vinu a pozornosť na teba, nie je vyzretý a neprizná si chybu.

magic08
21. aug 2025

tvoja chyba je ta, ze mu tolerujes veci, s ktorymi ty nie si stotoznena, Nevazis si sama seba a tym padom, si ta nebude vazit ani on.
Vykasli sa na toho chlapa a zacni sa mat rada

som_realistka
21. aug 2025

Este si nedopadla nijako, nie ste manzelia, zbal kufor a odid, alebo vyhod jeho, ak je to tvoj byt. Ak sa chlap speava takto po roku a pol, tak o dalsie dva sa budes divit, alebo budes v stave "zbil ma, lebo som ho provokovala, ale on je dobry chlap, musim sa lepsie spravat". Zariad si zivot bez neho. Alebo trp dalej.

kavasmliekom
21. aug 2025

@anonym_autor dcére by som povedala, nech príde domov, dáme si kávu, čaj, poldeci, hocičo, pôjdeme na nechty, do kina, a medzitým by som jej pomohla zbaliť si veci od neho.
Držím prsty, bude dobre, len sa maj rada, nikto iný to za teba neurobí. 🍀

viestta
21. aug 2025

No ako si dopadla? Dobre. Vcas sa vyfarbil, uz vies, ze nie ste kompaktibilni takze sa mozes spokojne rozist, lebo nemate ziadne spolocne zavazky. Prestan byt zufalka, maj sa rada a potom si najdes chlapa, ktory ta oceni a bude si ta vazit. Nie je nutne byt v zlom vztahu len preto aby si nejaky vztah mala. Uz davno neplati "namas chlopa, nemas pravdy". Lepsie nebyt s nikym ako byt s nespravnym clovekom.

la_dolce_vita
21. aug 2025

Sama citis, ze takto by to nemalo byt, dokonca on sam ti povedal, ze na co mu to tolerujes.. !? Ten chlap si ta nevazi. Bude ta deptat viac a viac, tak daj na svoju intuiciu.

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
januska12323
21. aug 2025

Nemáte deti, majetky ani nič čo by odchod nejak komplikovalo. Počkaj kým nebude doma, zbal si veci, kľúč mu nechaj na stole a odíď.

jhzofia
21. aug 2025
@anonym_8a5535

Škoda, že neviem kto si. Akokeby som počula svojho priateľa s tými poznámkami - tým nemyslím sex. Asi by sme si mali o čom obe pokecať 🙂 .

@anonym_8a5535 rovnaka skusenost, kludne napis🤗.
A k prispevku, podla popisu mi pride ako cisty narcista. Tento kolotoc bude stale dokola. Nevazi si ta od zaciatku, nebude si ta vazit NIKDY. Najlepie, co mozes pre seba urobit, je odist. Ano, je to velmi tazke ale nie nezvladnutelne. Nemate deti a to je pre teba obrovska vyhoda. Drzim palce.

anonym_f33aea
21. aug 2025

@anonym_autor On cíti Tvoje zúfalstvo...A postupne bude gradovať

jhzofia
21. aug 2025
@miniovecka
Odpoveď bola zmazaná

@miniovecka presne!!!

sevrin
21. aug 2025

No dobre, ale aby sme sa dostali k jadru veci, akú zvrhlú sexuálnu praktiku si chcel s tebou vyskúšať?

autor
21. aug 2025
@sevrin

No dobre, ale aby sme sa dostali k jadru veci, akú zvrhlú sexuálnu praktiku si chcel s tebou vyskúšať?

@sevrin nehovorim zvrhlu ale novú pre mňa ale to absolutne z tohto kontextu nieje podstatne 🙂 kto číta medzi riadkami tak vie

lllaila
21. aug 2025

@anonym_autor prosím ťa, chod od neho, to načo ti je? Už včera bolo neskoro

anonym_d60d9b
21. aug 2025

živí si svoje ego tvojím strachom a robí mu dobre, že ťa rozplače na prvú, zbaľ sa a zablokuj si ho všade, si citlivá a potrebuješ k sebe niekoho empatického, nepozeraj na výzor, ale na vnútro človeka, aký je k iným

anonym_bf01af
21. aug 2025
olimuc
21. aug 2025

V podstate to s tebou ukoncil aj ked to nepovedal na rovinu. Zaobchadza s tebou ako handrou, lebo mu to dovolis? Koho je byvanie? Kto tam nepatri nech sa zbali a vypadne… daj sa dohromady a s odstupom budes vidiet, ze bol taky idealny, len preto, ze ty si ho potrebovala tak vidiet. On sa nezmenil, len sa prestal pretvarovat. 3-4 mesiace to vydrzi kazdy … ale ak su ty po kratkom case prisla s kuframi/ alebo on sa mohol k tebe nasukat, mal ta tam, kde chcel … tak naco sa pretvarovat 🤷‍♀️ v tomto vztahu budes vzdy leb handra a ta hlupa, nervozna a neviem co … aj druha svetova bude tvoja vina. Jedine odist

anonym_5d33b7
21. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin nehovorim zvrhlu ale novú pre mňa ale to absolutne z tohto kontextu nieje podstatne 🙂 kto číta medzi riadkami tak vie

@anonym_autor toto je naozaj jedine na co vies odpovedať? Ďalšia co place ale ide obhajovať partnera lebo on taký predtým nebol?

sevrin
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak medzi riadkami sa určite nedá vyčítať o akú praktiku išlo, takže nerob drahoty a napíš to, väčšina sem píšucích len na to čaká, to sa len tvária, že nie 😅

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_9c154f
21. aug 2025
@sevrin

@anonym_autor tak medzi riadkami sa určite nedá vyčítať o akú praktiku išlo, takže nerob drahoty a napíš to, väčšina sem píšucích len na to čaká, to sa len tvária, že nie 😅

@sevrin to bol anál, čo iné?

amazonka13
21. aug 2025

☕ Nie je problém v tom, že ti povedal,...že ťa skritizoval,... ale v tom ako ti to povedal. Ako žena si zaslúžiš rešpekt, úctu, trochu jemnejšiu rétoriku. Ten tvoj majster sveta, ktorý bude zrejme vo všetkom dokonalý by si ale zaslúžil... Zaujímalo by ma, čo si o jeho dokonalosti myslíš po sexe s ním... Rozdiel je v tom, ž mu nevykrikuješ, že ti to neurobil podľa tvojich predstáv a scenára. Si submisívnejšia a on manipulátor. Píšeš - " som naňho moc dobrá a nezaslúži si ma a toto by netolerovala žiadna žena a on na to: a prečo to toleruješ ty? tak asi je s tebou niečo zle ..." . Dal ti návod na použitie arogantného hulváta. A ty? Namiesto toho aby si kreténovi jednu vrazila za hrubosť, čo by skôr pochopil ako tvoje slzy, ideš plakať. Miesto odchodu - to je jedno či na deň-mesiac-navždy - ostávaš = zvyšuješ sebavedomie grobiana, ktorý ti ubližuje, zatiaľ slovne a bude ďalej. Dovolí si k tebe toľko, koľko si mu dovolila. Na čo čakáš, na prvú facku? A pochopíš vtedy, že je čas konať, brániť sa ináč ako slzami a trucom? Rozmýšľam, aká "väzba" by ma prinútila žiť s takýmto mužom, ktorý mi ubližuje?

sevrin
21. aug 2025
@anonym_9c154f

@sevrin to bol anál, čo iné?

@anonym_9c154f a to je všetko? Myslel som si že aj iné špeciality. V jednej bývalej firme, pre jednu kolegyňu bol anál takou samozrejmosťou, že si ho od chlapov vyžadovala.

modratrixie
21. aug 2025

Tak ja neviem záleží na veľa veciach, či sa takto k tebe správa často, pokiaľ si to schopná tolerovať atď… ja mám napríklad super muža ale dokážeme sa tak pohádať ako asi málokto 😅chválabohu nie často ale do takej miery že ja plačem a on celú noc nespí😁vždy sa opúšťame a nazývame sa toxickými 😁o 24 hodín je už dobre … na druhej strane s bývalim som bola 13 rokov a nikdy sme sa nehádali, samé láska sem láska tam a bolo to preto že sme sa mali úplne na háku, ten druhý nás netrápil … 🙏je to blbe možno mu na tom fakt záleží a preto povie aj čo nechce … nie každý sa dokonale ovláda 🙂 nehovorím že jeden alebo druhý robíte zle … len či k sebe patríte je na tebe 🙂či ti to vyhovuje alebo nie

romiada
21. aug 2025

@anonym_autor skúša Tvoje hranice. Takže si ich nadstav a definitívne mu daj zbohom. Pretože toto nie je milujúci, chápavý partner ktorý Ti vytvára bezpečie. On potrebuje mrchu ktorá s ním vyzameta všetky kuty

anonym_9c154f
21. aug 2025
@sevrin

@anonym_9c154f a to je všetko? Myslel som si že aj iné špeciality. V jednej bývalej firme, pre jednu kolegyňu bol anál takou samozrejmosťou, že si ho od chlapov vyžadovala.

@sevrin tak píše, že je zdržanlivejšia, tak asi to nebude dajaký brutál extrém, zväzovanie, gangband a pod.

dvoncb
21. aug 2025

Vypršaní sa naňho, nájdeš určite lepsieho