Ako sa efektívne odosobniť od reklám?
Plné stránky reklám, móda, kozmetika, detox, zdravie, doplnky, bylinky, preparáty, kolagény, zdravie. Vsetko je o zisku. Hádžem to za hlavu, ale ak tak ma to obťažuje. Net používam minimálne na dôležité veci a pritom mi vybehnu tieto sprostosti.
uBlock, Brave...
Plateny youtube
@opica_skorica vpn nemoze blokovat reklamy, lebo to s tym nic nema. Maximalne ak sa to bude tvarit, ze sa pripajas z inej krajiny, tak to hodi reklamu v tom jazyku. Na blokovanie reklam sluzi ad blocker alebo ignoracia... ja si ani nepamatam, ake reklamy vidim...
Respektive mozes si platit vpn s adblockerom, ale ten adblocker blokuje reklamy, nie "vpn technologia". Ta sa pouziva na ine veci... staci teda adblocker
@lonely66 vieš mať VPN aj zadarmo. Zvolíš krajinu
@zic ako.... Vpn používam roky.... A neplatím nič
@zic tak
@lonely66 neviem, ja reklamy mam. Mne to extra nevadi, ale moja najlepsia kamoska ma VPN brave a je uplne spokojna, ze ziadne reklamy. Je to neplatene. Viac neviem, jedine, ze by som ti to pozistovala. Osobne mi reklamy nevadia. Mne skor vadi to, co je teraz rozsirene (arogancia a egoizmus daktorych osob), ale to s reklamou nema nič.
Hmm...
Brave VPN is not free. It is a subscription service available in the Brave Browser on desktop and mobile devices for $9.99/month. Each subscription comes with a 7-day free trial... tak neviem
Porad sa so skúseným itckarom, nech ti to rovno nastaví.
Ešte aj na tom MK , vybehuje reklama za reklamou ! 😝 Počas VŠ , keď sme mali precitlivelých , zapálili si jointa , všetky starostli sa stratili.

Pouzivaj VPN. To blokuje reklamy.