icon

Ako sa odpútať od blízkej osoby?

19. aug 2025

Mali ste niekedy problém sa odpútať od človeka? Či už to bol váš ex alebo kamarat čo vám odišiel zo života. Pripadne čo vám pomohlo opäť žiť život aj bez toho človeka?

anonym_33cd52
19. aug 2025

@anonym_autor áno od ex. A pomohlo mi sa opäť zamilovať a cítiť sa milovaná.

anonym_fc4bbf
19. aug 2025

@anonym_autor ano, práve tym prechádzam

anonym_5bc5c6
19. aug 2025

@anonym_autor Áno, akurát som po rozchode, mám obrovitansky problém sa odpútať, bývalého partnera som úprimne ľúbila, rozchod inicioval on, prišlo to nečakane o to väčšia bolestivá rana a väčší problém sa odpútať...😭

olimuc
19. aug 2025

Ex … velmi dlho. Ani neviem, stretla som ho a isli sme na kavu, kym som cakala na tu kavu mala som pocit, ze stracam zbytocne cas a sedim tam s nim. Strasne ma obtazovala cela situacia a keby som nepotrebovala odvoz, tak sa zdvihnem a idem prec. Mohla som ist MHD, ale prislo mi spravodlive, nech ma odvezie, ked uz som na tu kavu isla. On mi sice este potom napisal, ale nemala som ci povedat tqk som go odignorovala. Otec maleho mi tiez pripada taky obtazujuci element, ale u neho to bolo jednoduchsie … strasne ma nas…... Je to neschopny debil. Bol na navsteve po 3 rokoch, snad ho cert najblizsie 3 roky nedonesie. Ako zavrel dvere maly len skonstatoval … no konecne je pokoj 🤦🏻‍♀️

autor
19. aug 2025
@anonym_5bc5c6

@anonym_autor Áno, akurát som po rozchode, mám obrovitansky problém sa odpútať, bývalého partnera som úprimne ľúbila, rozchod inicioval on, prišlo to nečakane o to väčšia bolestivá rana a väčší problém sa odpútať...😭

@anonym_5bc5c6 presne také niečo preživam tiež

marek775
19. aug 2025

@anonym_autor Ano. V prvom rade si uvedom, ze je to uplne prirodzene. Je to strata. Niektori ludia sa upinajú privelmi a nezdravo, alebo na toxickych partnerov co vyzaduje viac casu, a viem o tom, zial, svoje. Ale aj strata pri uplne normalnom a zdravom pute boli a chce svoj cas. Skus si precitat nieco o seba-sucite, alebo sucite so sebou (self-compassion). Drz sa. Chce to cas. Budes zase v poriadku a v plnej kondicii.

marek775
19. aug 2025
@anonym_fc4bbf

@anonym_fc4bbf @anonym_33cd52 Drzte sa! 🙏🏽💛

anonym_fc4bbf
19. aug 2025
@marek775

@anonym_fc4bbf @anonym_33cd52 Drzte sa! 🙏🏽💛

@marek775 vďaka 😊

pattybe
20. aug 2025
@anonym_fc4bbf

@anonym_fc4bbf tiež sa musím nejak odpútať od ex

pattybe
20. aug 2025
@anonym_5bc5c6

@anonym_5bc5c6 presne aj mne 4dni dozadu ze ma už nelubi

anonym_fc4bbf
20. aug 2025
@pattybe

@anonym_5bc5c6 presne aj mne 4dni dozadu ze ma už nelubi

@pattybe aspoň nejakú odpoveď ti dal. Mna sprosto ghostol, všetky moje správy ignoruje, proste len zostal ticho a ja ani neviem co sa vlastne stalo

anonym_5eafb6
20. aug 2025
@anonym_fc4bbf

@pattybe aspoň nejakú odpoveď ti dal. Mna sprosto ghostol, všetky moje správy ignoruje, proste len zostal ticho a ja ani neviem co sa vlastne stalo

@anonym_5bc5c6
@anonym_fc4bbf aj ja to zažívam. Proste ignor bez vysvetlenia. Po rokoch. A len ma nenavidi a nevie komunikovať lebo je ževraj zo mna hneď nervózny ... Zrazu. Doteraz som mu bola dobrá.

anonym_5bc5c6
21. aug 2025

Ja som sa v priebehu jedného týždňa dostala zo statusu najlepšia frajerka, na základe jednej blbej situácie, kde som z čírej frustrácie buchla, do statusu - nemáme spoločnú budúcnosť. Prišiel mi to oznámiť osobne po týždni absolútnej ignorácie. Na záver ma tlapol po pleci a zahlásil: Opatruj sa! Nechápem, ak sa niekto dokáže tak rýchlo citovo odpútať. Ibaže by jeho láska nebola hlboká a skutočná. Kočky, držte sa, nie ste v tom samé! Aj ked viem, že žiadne slová momentálne nie sú útechou a čas nejde vopred, ale cúva...😢

pattybe
22. aug 2025
@anonym_fc4bbf

@anonym_fc4bbf môžeme si napísať správu.,?

pattybe
22. aug 2025
@anonym_fc4bbf

@anonym_fc4bbf napíšte si spravu

pattybe
22. aug 2025
@anonym_5bc5c6

@pattybe
@anonym_5bc5c6 sprava

pattybe
22. aug 2025
@pattybe

@anonym_fc4bbf tiež sa musím nejak odpútať od ex

@pattybe aj ja

pattybe
22. aug 2025
@anonym_5bc5c6

Ja som sa v priebehu jedného týždňa dostala zo statusu najlepšia frajerka, na základe jednej blbej situácie, kde som z čírej frustrácie buchla, do statusu - nemáme spoločnú budúcnosť. Prišiel mi to oznámiť osobne po týždni absolútnej ignorácie. Na záver ma tlapol po pleci a zahlásil: Opatruj sa! Nechápem, ak sa niekto dokáže tak rýchlo citovo odpútať. Ibaže by jeho láska nebola hlboká a skutočná. Kočky, držte sa, nie ste v tom samé! Aj ked viem, že žiadne slová momentálne nie sú útechou a čas nejde vopred, ale cúva...😢

@anonym_5bc5c6 on sa ozve neboj