icon

Ako sa odpútať od narcisa a manipulátora?

22. mar 2025

Citliva tema kto chce moze sa pripojit. Ako ste sa odputali od narcisa a manipulatora?

amonet
22. mar 2025

razne. odstahovať, zablokovať ak je nutnosť komunikovať tak iba vecne a pisomne

mabenn
22. mar 2025

uplne jednoducho- prestat sa s nim bavit a stretavat...pokial samozrejme tam nie je z tvojej strany nejaka forma zavislosti, ci uz hmotnej, financnej, citovej, vtedy to problem je, ale na tvojej strane, ktory potrebujes akutne riesit

autor
22. mar 2025

@mabenn Nechuti mi jest som v strese a je mi zle. Mam az depresie z toho vsetkeho. Nici ma uplne psychicky. Komunikovat budem musiet kvoli dietatu.

kvietok1233
22. mar 2025

Zbaliť sa, odísť preč. Ak nemáš peniaze, začni šetriť čím skôr aby si mala na nájom + depozit. Nič iné nepomôže a nenechaj sa už nikdy prehovoriť akú bude dobrý a bude ťa milovať. Nie nebude, zas to bude o tom istom. Ja by som sa zbalila a išla k rodičom alebo kamoske ak niekoho takého máš. Ak nie začať šetriť a odísť čím skôr.

ghostsgirl
22. mar 2025

Fuu, s narcistom by som zit nedokazala ani chvilu. Staci mi, ze jedna kolegyna je. A teda problemov vytvara az az a tiez si s nou nevieme rady. Kazdopadne drzim palce.

torysheer
22. mar 2025

Hej, schudla som 18 kíl. Ale už po tých rokoch viem čo zabera- buď sa odmlcat (iná miestnosť, či ísť von), alebo humor....a objatie k tomu. Stratí reč a aj svoju ,,nasratost" že takto to malo byť. Mňa už nerozhodi, lebo moja zbraň je úsmev. Funguje.

laurika999
22. mar 2025

Komunikovať iba najnevyhnutnejšie veci a to písomnou formou. Na sociálnych sieťach a všade inde zablokovať, netelefonovať

autor
22. mar 2025

@torysheer Stale s nim zijes?

autor
22. mar 2025

@torysheer A neriesi aj ine zeny? Ten riesi aj ine zeny aj ked tvrdi ze nie ale viem ze klame.

torysheer
23. mar 2025

Žijem s ním. Iné ženy tiež občas rieši (flirtuje, ale neškodne), aj s tým už viem pracovať🙂 podstatne je že ho veľmi ľúbim a viem že aj on mňa. A žiadna iná by s ním nevydržala 😁

barborachors
23. mar 2025

Odstrihnutim, odstránením vsetkych dokazov a tvrdou disciplínou toho človeka uz nikdy nevidieť. Presne tak, ako ked si na tvrdej odvykacke od drog. Dôležitý bol ciel, zbavit sa tejto závislosti a zacarovaneho kruhu. Ďalšou dôležitou súčasťou bolo uvedomenie ze su to všetko notoricki kurevnici, ktorí to maju pekne rozohrate, nestitia sa ta podviest aj s poslednou courou od slovnaftu, cize veľakrát tam moze byt aj vazna pohlavná choroba. Cize zachran si svoj život, ak chces dalej žiť a o viac sa nestaraj.

autor
23. mar 2025

@torysheer A ako s tym vies pracovat ze flirtuje s inymi zenami?

autor
23. mar 2025

@barborachors Ano podviedol ma s jednou spinou doslova ze spinou.

martina8843
23. mar 2025

S narcistom s apracovat neda, zbalte sa a utecte, vy si nepytate radu ako sa ho zbavit, vy dufate, ze sa zmeni. Nezmeni.

aandrea9
23. mar 2025

@torysheer trocha mi zdvihlo obočie žienka. Schudla si 18kg ale už s tým vieš pracovať? Prečo klameš samu seba?

ika02
23. mar 2025

Človek, ktorý zraňuje partnera, si nezaslúži byť s iným človekom, iba so sebou samým a zrkadlom, ktoré mu nastavuje tvár pravdy. Spoločnosť nám často podsúva, že každý by mal byť s niekým, avšak nemalo by to byť za cenu, že nám niekto ubližuje a my to bezhranične tolerujeme.

torysheer
24. mar 2025

@aandrea9 áno, v období veľkej krízy. Odvtedy som zmenila prístup a tým pádom aj on, keď videl moje reakcie. Určite samu seba neklamem, naopak, som už pokojná a spokojná 🙂

retatka
24. mar 2025

@torysheer No neviem, podľa mňa to nieje skutočný narcis, možno má len nejaké črty, čo má takmer každý človek lebo s narcisom sa pracovať nedá.Aj keď zmeníš prístup, nájde si taktiku ako ťa zničiť a pomaly rozkladať
Má narcizmus diagnostikovaný ?