Ako sa odpútať od narcisa a manipulátora?
Citliva tema kto chce moze sa pripojit. Ako ste sa odputali od narcisa a manipulatora?
uplne jednoducho- prestat sa s nim bavit a stretavat...pokial samozrejme tam nie je z tvojej strany nejaka forma zavislosti, ci uz hmotnej, financnej, citovej, vtedy to problem je, ale na tvojej strane, ktory potrebujes akutne riesit
@mabenn Nechuti mi jest som v strese a je mi zle. Mam az depresie z toho vsetkeho. Nici ma uplne psychicky. Komunikovat budem musiet kvoli dietatu.
Zbaliť sa, odísť preč. Ak nemáš peniaze, začni šetriť čím skôr aby si mala na nájom + depozit. Nič iné nepomôže a nenechaj sa už nikdy prehovoriť akú bude dobrý a bude ťa milovať. Nie nebude, zas to bude o tom istom. Ja by som sa zbalila a išla k rodičom alebo kamoske ak niekoho takého máš. Ak nie začať šetriť a odísť čím skôr.
Fuu, s narcistom by som zit nedokazala ani chvilu. Staci mi, ze jedna kolegyna je. A teda problemov vytvara az az a tiez si s nou nevieme rady. Kazdopadne drzim palce.
Hej, schudla som 18 kíl. Ale už po tých rokoch viem čo zabera- buď sa odmlcat (iná miestnosť, či ísť von), alebo humor....a objatie k tomu. Stratí reč a aj svoju ,,nasratost" že takto to malo byť. Mňa už nerozhodi, lebo moja zbraň je úsmev. Funguje.
Komunikovať iba najnevyhnutnejšie veci a to písomnou formou. Na sociálnych sieťach a všade inde zablokovať, netelefonovať
@torysheer Stale s nim zijes?
@torysheer A neriesi aj ine zeny? Ten riesi aj ine zeny aj ked tvrdi ze nie ale viem ze klame.
Žijem s ním. Iné ženy tiež občas rieši (flirtuje, ale neškodne), aj s tým už viem pracovať🙂 podstatne je že ho veľmi ľúbim a viem že aj on mňa. A žiadna iná by s ním nevydržala 😁
Odstrihnutim, odstránením vsetkych dokazov a tvrdou disciplínou toho človeka uz nikdy nevidieť. Presne tak, ako ked si na tvrdej odvykacke od drog. Dôležitý bol ciel, zbavit sa tejto závislosti a zacarovaneho kruhu. Ďalšou dôležitou súčasťou bolo uvedomenie ze su to všetko notoricki kurevnici, ktorí to maju pekne rozohrate, nestitia sa ta podviest aj s poslednou courou od slovnaftu, cize veľakrát tam moze byt aj vazna pohlavná choroba. Cize zachran si svoj život, ak chces dalej žiť a o viac sa nestaraj.
@torysheer A ako s tym vies pracovat ze flirtuje s inymi zenami?
@barborachors Ano podviedol ma s jednou spinou doslova ze spinou.
S narcistom s apracovat neda, zbalte sa a utecte, vy si nepytate radu ako sa ho zbavit, vy dufate, ze sa zmeni. Nezmeni.
Človek, ktorý zraňuje partnera, si nezaslúži byť s iným človekom, iba so sebou samým a zrkadlom, ktoré mu nastavuje tvár pravdy. Spoločnosť nám často podsúva, že každý by mal byť s niekým, avšak nemalo by to byť za cenu, že nám niekto ubližuje a my to bezhranične tolerujeme.

razne. odstahovať, zablokovať ak je nutnosť komunikovať tak iba vecne a pisomne