Ako sa odpútať od nesprávneho vzťahu?
Ahojte. Pár mesiacov sa stretávam s jedným chalanom. Veľmi som ho chcela, no žiaľ on mňa nie. Došlo to do bodu, kedy sme sa stretli asi 25x. Bohužiaľ ma len namotáva a pravdepodobne ma berie ako kamarátku. Vie o tom, že by som chcela aj niečo viac. Dáva nejasné signály ale mám pocit, že len namotáva. Rozmýšľam, že to celé ukončím. No akosi mám na neho slabosť. Poraďte ako by ste to ukončili. Nie na štýl vykašli sa na neho. Aké konkrétne kroky by ste spravili? Ignorovali, rozlúčili sa s nim a porozprávali že o kamarátstvo záujem nemám alebo ako by ste to ukončili?
Aj mne sa to stalo a ukoncila som to bez vysvetlenia nemalo to žiadny zmysel
Aj mne sa to stalo a ukoncila som to bez vysvetlenia nemalo to žiadny zmysel
@slnkostoj123 Akým spôsobom si to ukončila?
Napísala som mu ze viac sa už nestretneme lebo v tom nevidím zmysel pochopil to a ja som aspoň vedela ze ma len motal
25x ste sa stretli? a bol aj sex?
Popri nom sa mozes obzriet aj po niekom inom. Ved nemate vztah. Ste kamosi.
Teoreticky ti moze aj dat tak chlapsky pohlad, ak sa s tym novym nejakom bode zaseknes.
Alebo sa obavas, ze kym sa budes s nim stretat, na nikoho ineho nebudes mat pomyslenie?
Ja by som mu nornalne povedala, pripadne napisala to, co pises tu. Ze mas pocit, ze ta len namotava a ze to proste nie je nic pre teba, lebo ty hladas nieco ine. A teda ze to radsej ukoncujes, lebo si tym zbytocne vyblokovana. A potom by som sa uz neozyvala a ani nereagovala na pripadne dalsie namotavky a opijanie rozkom. Ak by ta velmi chcel, tak sa prejavi nejakym poriadnym cinom a nebudes sa musiet o nic snazit.
Ja by som ho ghostla. Je mozne, ze ak to neurobis ty, tak to skor ci neskor urobi on tebe (ked najde nejaku, s ktorou BUDE CHCIET vztah) a to ta bude boliet viac, ako ked ho teraz ghostnes ty.
Ja by som ho ghostla. Je mozne, ze ak to neurobis ty, tak to skor ci neskor urobi on tebe (ked najde nejaku, s ktorou BUDE CHCIET vztah) a to ta bude boliet viac, ako ked ho teraz ghostnes ty.
@laurinka27 To je taky hlupy trend ghostnut niekoho. Co sa hanbite uprimne mu povedat ako to je? Nebud labut, o veci treba bojovat. A ked neni zaujem, aspon mam ciste svedomie, ze som to skusila.
@laurinka27 To je taky hlupy trend ghostnut niekoho. Co sa hanbite uprimne mu povedat ako to je? Nebud labut, o veci treba bojovat. A ked neni zaujem, aspon mam ciste svedomie, ze som to skusila.
@julialeffer Myslim si, ze v tomto pripade by to bolo v poriadku, kedze dotycny ju vyslovene len namotava – vôbec neberie ohlad na jej city na ukor SEBA, aby mal aspon nieco, kym nenajde nieco lepsie.
@julialeffer Myslim si, ze v tomto pripade by to bolo v poriadku, kedze dotycny ju vyslovene len namotava – vôbec neberie ohlad na jej city na ukor SEBA, aby mal aspon nieco, kym nenajde nieco lepsie.
@laurinka27 Ak to ma uz vyjasnene a vsetko bolo zodpovedane, tak suhlasim. Nema buducnost. Ale potom to nie je ghostnutie, ked sa po mesiaci ozve co som ticho, poviem narovinu, ze nemam zaujem
"Nie na štýl vykašli sa naňho". No tak trp. Chlap ak chce ženu, tak to vie. Ty mu dovolíš hry. A nebodaj ak ste mali sex a ty dúfaš, že sa kvôli tomu do Teba zamiluje, tak čakáš na loď na železničnej stanici.
Vyznala by som sa mu uprimne z citov a uviedla to ako dovod, preco v tom nevztahu nechcem pokracovat - lebo mi ublizuje zit v nadeji, ze sa nieco zmeni. Obavam sa, ze aj keby s tebou za tychto okolnosti do vztahu isiel, nebolo by to nic slavne. Nikdy nerobi dobrotu to, ked zena miluje viac ako muz. Radsej by som si ten vztah odplakala, zavrela za nim dvere a nechala si cistu hlavu a srdce pre nieco krajsie
Stretli sme sa je nejaká metafora pre sex? Lebo ak sa len stretávate, tak nechápem, čo riešiš. Veľakrát som bola zaľúbená do niekoho, s kým sme boli a zostali len kamaráti. Príde mi čudné, že ak si do niekoho zaľúbená, teda je pre teba ten človek vzácny a výnimočný, a asi aj zaujímavý svojím správaním, postojmi, schopnosťami,... - tak ho nechceš v živote ako kamaráta. Samozrejme ak ste mali sex a je to hajzlík, ktorý ťa využíva, kým nenájde lepšie (a ty sa necháš, páči sa mi to prirovnanie tu vyššie, že čakáš loď na železničnej stanici) - tak na taky nielen že nie je zaujímavý na kamarátstvo, ale už vôbec by som ho nechcela vo vzťahu - ani kebyže som tá "šťastná" po tebe, ktoru bude chcieť.
Ja som zažila niečo podobné. Tiež ma takto namotával veľmi dlho, lenže ja som bola vtedy ešte taká sprostá že som k nemu vždy pribehla ako šteňa (niekoľkokrát). Moja rada je aby si sa s ním stretla osobne a povedala mu ako sa cítiš a potom si ho odvšadiaľ odstránila. Mne to trvalo dlho kým som sa od neho odpútala ale najlepší liek na to je čas.
Nie je zamilovaný, pripadne je nezrelý, alebo si prestupna stanica. Takže sa nechovaj nezrelo Ty a neublížuj si viac ako treba. Poďakuj mu za skúsenosť a zavri za ním dvere. Slušne, priamo ako dospelá žena, ktorá vie že to čo nie je dobre na začiatku nebude dobré ani potom.
Ahoj, napisala si malo informacii, stretli ste sa viackrat, aj ste sa bozkavali?drzali za ruku ked ste niekde isli? Vies ty si mozes mysliet,ze ta len namotava, ale co ak to tak nie je? nevidis jeho myslienkove pochody. Skus sa s nim narovinu porozpravat, co ocakava od tohto stretavania, ci len kamaratstvo alebo ci by chcel aj vztah. Ked ti povie,ze len kamaratstvo, tak je mozne,ze ta ozaj len natahuje...ale budes si aspon ista. Tazko takto radit, ked je malo informacii, my nevidime ako vase stretka prebiehali, ako sa on sprava k tebe. Ale ak si si ista,ze ta ozaj len taha za nos, tak by som mu to oznamila sms, telefonicky aspon. Je tu vela zien, ktore placu nadtym,ze sa im chlap viac neozval a nevedia preco (ked je to v opacnom garde) a radia ti, aby si sa len odmlcala a kaslala na neho. Ja by som to spravila byt tebou na ferovku po tolkych stretkach-aspon cez tel. Drzim ti palce🙂

Kasli na neho, mas na svete uz 8 miliard ludi, ale zivot len jeden.