Ako sa odpútať od niekoho po sklamaní?
Potrebujem poradiť ako sa odpútať od chlapa na ktorého som sa namotala...
Bola som na jednej akcii kde ma začal baliť chlap ktorý mi bol sympatický rozumeli sme si...
skončilo to tak že má namotal a došlo k niečomu aj čo s odstupom času viem že bola chýba.
Chalan ma jednoducho namotal po Tom všetkom sme sa ,,dohodli aby sme nezabudli , že sa stretneme napísali sme spolu mne cez jeho mobil... Na druhý deň samozrejme chalan vymazal správu a tváril sa že nič. Keď som mu písala tak sa mi odpísal že si ma pravdupovediac nepamätá ale ospravedlňuje sa mi za všetko. Raz v opisom stave som mu napísala či sa nestretneme tam kde má on volal ale ghostol ma. Odvtedy už prešiel niaky čas a keď ho stretnem na ulici kyva mi z auta zdraví sa mi pozerá moje story na Instagrame...
Aktuálne ma novú frajerku a na mňa to celé doľahlo a neviem na neho zabudnúť .
@anonym_autor zablokuj ho...mmch,ako si ťa môže nepamätať a potom ti kývať z auta a lajkovať IG
@anonym_autor Jednoducho si musíte uvedomiť, že ste boli jedna z mnohých/to vysvetľuje,ze prečo si Vás "nepamätá,,/Nemá zmysel uvažovať nad tým,ze co , prečo, čo ak, čo keby...Jedinec s takou zlou pamäťou Vám nestojí ani za spomienku,za to ,aby ste zamestnávali ním intenzívne svoju myseľ už vôbec nestojí
To bola len aferka, mozno je to neprijemne, ale tam je na maloco spominat, nieto privela na zabudanie. Takeho chlapa proste nechces mat v zivote. Nema ti co dat. Vyuzil prilezitost a zachoval sa chladne a skaredo. Zasluzis si niekoho lepsieho, tak pri zabudani mysli prave na to.
Pochop ze mu išlo len o jedno.

@anonym_autor jednoducho čas, treba čas aby si zabudla. Skus sa pozerať na krajšie veci na ulici, nie na kyvajuceho bývalého. ✌️