icon

Ako sa posunúť v živote zo stagnácie?

25. jan 2025

ahojte, som mlada, mam 23, ale mam uz dlho pocit ze sa v zivote nikde neposuvam, vsetky moje kamosky maju pekne vztahy, dobrych priateľov, su stastne, posúvajú sa niekde v zivote, a ja mam pocit ako keby som stala na jednom mieste. nikde sa neviem posunúť, nikoho si neviem najst, postupne mam cim dalej tym menej kamaratov lebo kazdy si v prvom rade riesi svoj vztah… ako sa mam niekde posunúť ? Mam pocit ze som neschopna, velmi by som chcela ale neviem ako… chodim len do prace a domov, nikoho nemam, a neviem aky je moj cieľ v zivote, robim pracu ktora ma sice teraz bavi ale nechcem to robit do konca zivota a neviem co chcem robit, neviem ako by som si predstavovala svoj zivot, ale viem ze nie tak aky je teraz

hanaluteranova
25. jan 2025

Například neříkat ne prilezitostem? Například az na Tebe priste vyskočí info o nejakem kurzu nebo dobrovolnicke cinnosti, hura na to 🙂 Ja naposledy potkala velmi fajn lidi na dobrovolnické výsadbě stromové aleje 🙂

domkakvet
25. jan 2025

Este mas malo rokov, cize este zrejme nemas jasno v tom co by si chcela, ale postupne to pride.