Ako sa posunúť v živote zo stagnácie?
ahojte, som mlada, mam 23, ale mam uz dlho pocit ze sa v zivote nikde neposuvam, vsetky moje kamosky maju pekne vztahy, dobrych priateľov, su stastne, posúvajú sa niekde v zivote, a ja mam pocit ako keby som stala na jednom mieste. nikde sa neviem posunúť, nikoho si neviem najst, postupne mam cim dalej tym menej kamaratov lebo kazdy si v prvom rade riesi svoj vztah… ako sa mam niekde posunúť ? Mam pocit ze som neschopna, velmi by som chcela ale neviem ako… chodim len do prace a domov, nikoho nemam, a neviem aky je moj cieľ v zivote, robim pracu ktora ma sice teraz bavi ale nechcem to robit do konca zivota a neviem co chcem robit, neviem ako by som si predstavovala svoj zivot, ale viem ze nie tak aky je teraz
Este mas malo rokov, cize este zrejme nemas jasno v tom co by si chcela, ale postupne to pride.

Například neříkat ne prilezitostem? Například az na Tebe priste vyskočí info o nejakem kurzu nebo dobrovolnicke cinnosti, hura na to 🙂 Ja naposledy potkala velmi fajn lidi na dobrovolnické výsadbě stromové aleje 🙂